reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Po obu stronach brzuszka (nasze brzuszki i zdjęcia usg)

reklama
Avo masz takie same wymiary nóg jak ja :-D

Tyle że ja jestem od Ciebie niższa jakieś 5cm:/ i ważę 82... :/

hmm, bzuszek masz większy po prostu, moze bioderka szersze, nogi takie same mamy:)- ale ja łydki mam tez grube do tego a Ty dość szczupłe i twoje nogi taki szczuplutkie się wydają:) A Ty nic nie utyłas szcześciaro:)

Niezapominajka- super brzusio - już naprawde duży:)

niezapominajka śliczny brzucholek - duży tak jak i mój z tym że ja ciągle słyszę że mam olbrzymi brzuch jak na ten etap ciąży ..:/ co najmniej jak przy ciąży mnogiej yh!. Czy Tobie też tak ludzie docinają??
Duże znaczy piękne!!

Avo - mam w sumie już 5 kg na plusie . . . . :baffled:

Kamila pewnie, że mi docinają;) chciałąbym tylko zobaczyć jak te osoby, które mi docinają wyglądały na tym etapie ciąży;) Przestałam brać do głowy. ;)) Najwazniejsze, że dziecko jest zdrowe, a o resztę niech ludzi głowa nie boli;) Ja mam 173, trzy tyg temu ważyłam 85 kg czyli to było 10 kg na plusie;) co będzie dalej to zobaczymy;) Jak dużo przytyję, to chociaz dam ludzipm odrobinę przyjemności;) będą mieli o czym dyskutować;)

5 kg,a chyba 2 tyg temu byłas na zerze?

ja przybierałam tak malutko po 200 , 300gram później stop. i jak byłam ostatnio u gin to sie okazało że przez 3 tyg. przytyłam 3 kg;p a te 2 kg to tak bardzo powooooolutku dluugo bylam na zerze bo najpierw w dół waga pozniej sie wyrównalo i stanelo ;p ale wystraszyl mnie fakt 3kg w 3 tyg. bo jak tak dalej pojdzie to przez te 13 tygodni przytyje jeszcze 13 kg;p

niezapominajka super brzuszek:tak: ja tez juz 10 kg:zawstydzona/y::baffled:
przez weekend sie nie objadalam wcale a przybyl kg:szok: albo waga szwankuje:-D

oto i mój brzusio z wczoraj - dokładnie 25 tydzień skończony:

Sko_czony_25_tydzien_ci__y.jpg

reklama
niezapominjaka super! przynajmniej nie tylko ja mam taki juz wystajacy, bo widze ze jendak wiekszosc z was ma mniejsze niz ja:) a ja tez mam juz 9 na plusie , w porywach po poludniu nawet 10

mlodak tez juz sie nie wyprzesz ciazy:)

Do góry