reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Po obu stronach brzuszka (nasze brzuszki i zdjęcia usg)

reklama
Lui- śliczny masz brzuszek:)

moje wymairy :udo nad kolanem 41 cm, w najszerszym miejscu 57 cm cm.....Tragedia- przed ciaża mialam 33-35 cm nad kolanem, a w w najszerszym miesjcu 50 cm:(

AVO tego wogole nie widac ja mialam 41 nad kolanem i 58 w najszerszym:/ teraz mam 44 nad kolanem i 62!!!! w najszerszym...masakra. ale masakre to ja mialam i wczesniej. a na tych zdjeciach to naprawde nie wiedac, bo ja takich nog przed ciaza w zyciu nie mialam a wymiary podobne. chociaz wzrost tez robi sporo bo ja to krasnal jestem...

no ja mam 173 cm, a TY?Mam nadzieje,ze teraz rozumeis zmój ból:( tak jak pisałam z przodu widac jakie grube mam nogi:(

AVO ja mam 162:/w pasie zawsze bylam szczupla ale widzisz nogi nawet i bez ciazy sa duuuze. 54 cm to ja mam w udzie jak schudne do 54-55 kg. a mniej to sobie nie przypominam...to chyba byla juz podstawowka:sorry:

ale przynjamniej nie tyjes zteraz tak jak ja:( z mojego cłago ciala zawsze najmocnijesze były lydki , kolana i dolna częśc ud. Brzuch dopiero po ciayz mi sie troche popsuł, biodra raczej zawsze ok:)

u mnie ogolnie od pasa w dol zawsze zle, biodra jeszcze w miare a dalej juz gorzej. no i łydy. ja teraz nie wiem ile przytylam bo mi waga pokazuje tylko pol kg wiecej niz miesiac temu ale cos mi sie wydaje ze tak to pieknie nie jest. dowiem sie w tym tyg bo sie do gina wybieram.

Dziewczyny to i ja wstawiam swój brzuszek;) Mi się wydaję, że od ostatniego razu wcale nie urósł...a w tle suszące się ubranka dla bobo;p IMGP8292.jpgIMGP8289.jpgIMGP8290.jpgIMGP8291.jpg

reklama
Sliczny!!! Moj wyglada juz bardzo podobnie, musze sobie dzis zrobic zdjecia tylko musze poczekac na M zeby mi wrzucil na kompa, bo ja w tej kwestii to jestem NOGA... zauwazylam u siebie ze jeszcze ze dwa tyg i wysadzi mi pepek...:baffled::baffled: bo jakis juz taki otwarty sie robi....:-D

Do góry