reklama
Karolina Puławy
Zaangażowana w BB
Lui- śliczny masz brzuszek
moje wymairy :udo nad kolanem 41 cm, w najszerszym miejscu 57 cm cm.....Tragedia- przed ciaża mialam 33-35 cm nad kolanem, a w w najszerszym miesjcu 50 cm
Dziex, zdjecie sprzed dwoch tyg, teraz brzuch jest wiekszy, mysle ze nie masz sie czym martwic, zatrzymuje Ci sie woda w organizmie, ja troszke podjadam zurawinke i w momencie schodzi ale nie ma co sie przejmowac jestesmy w ciazy wiec pare centymetrow nikogo nie zabije:-):-):-):-) pozniej bedziemy zrzucac
Dziex, zdjecie sprzed dwoch tyg, teraz brzuch jest wiekszy, mysle ze nie masz sie czym martwic, zatrzymuje Ci sie woda w organizmie, ja troszke podjadam zurawinke i w momencie schodzi ale nie ma co sie przejmowac jestesmy w ciazy wiec pare centymetrow nikogo nie zabije:-):-):-):-) pozniej bedziemy zrzucac
łooo matko ja dopiero teraz zobaczylam Twoj brzuszek!!!!! przeciez jestes "przecinak"!!!!! ja tak wygladalam moze w 8 klasie szkoly podstawowej!!!! napewno nie masz sie czym martwic jak dla mnie bosko
ps, chyba bedzie karny jezyk uuupppss
26tc juz ponad 8kg na plus i jak widac mi w cycki NIE poszlo
Zobacz załącznik 440461Zobacz załącznik 440462
kurcze nie umiem odwrocic tych zdjec :/
Naprawdę śliczny brzuszek i faktycznie duża różnica między biustem
A mi chyba biust właśnie zmalał, przynajmniej o jeden rozmiar. W staniku kupowanym jakiś miesiąc temu zrobiły się luzy totalne. I strasznie bolą brodawki, wcześniej tylko wrażliwe były.
Zobacz załącznik 440651Zobacz załącznik 440652 Lilka w 21 tygodniu :-) Bezwstydnie pokazała co ma między nogami
My się jeszcze nie pokazaliśmy. Przedstawiam wszystkim Krzysia
Zdjęcie z 23 tygodnia - Mama się zakochała
Zobacz załącznik 440681
Śliczne maleństwa gratuluje :-)
reklama
Śliczna piłeczka ja mam mniejszy a nosze dwójke i już zaczynam się martwić26tc juz ponad 8kg na plus i jak widac mi w cycki NIE poszlo
Zobacz załącznik 440461Zobacz załącznik 440462
kurcze nie umiem odwrocic tych zdjec :/
Ładny brzusioprobuje wlasnie wstawic swoje zdjecie ale nie wiem czy wyjdzie
Podziel się: