reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po obu stronach brzuszka (nasze brzuszki i zdjęcia usg)

probuje wlasnie wstawic swoje zdjecie ale nie wiem czy wyjdzie:)

Załączniki

• IMG_5790.jpg
    IMG_5790.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 90
reklama
My się jeszcze nie pokazaliśmy. Przedstawiam wszystkim Krzysia :-D
Zdjęcie z 23 tygodnia - Mama się zakochała :laugh2:

DSC_6638.jpg

Lui- śliczny masz brzuszek:)

moje wymairy :udo nad kolanem 41 cm, w najszerszym miejscu 57 cm cm.....Tragedia- przed ciaża mialam 33-35 cm nad kolanem, a w w najszerszym miesjcu 50 cm:(

Lui- śliczny masz brzuszek:)

moje wymairy :udo nad kolanem 41 cm, w najszerszym miejscu 57 cm cm.....Tragedia- przed ciaża mialam 33-35 cm nad kolanem, a w w najszerszym miesjcu 50 cm:(

Dziex, zdjecie sprzed dwoch tyg, teraz brzuch jest wiekszy, mysle ze nie masz sie czym martwic, zatrzymuje Ci sie woda w organizmie, ja troszke podjadam zurawinke i w momencie schodzi:-D ale nie ma co sie przejmowac jestesmy w ciazy wiec pare centymetrow nikogo nie zabije:-):-):-):-) pozniej bedziemy zrzucac

Dziex, zdjecie sprzed dwoch tyg, teraz brzuch jest wiekszy, mysle ze nie masz sie czym martwic, zatrzymuje Ci sie woda w organizmie, ja troszke podjadam zurawinke i w momencie schodzi:-D ale nie ma co sie przejmowac jestesmy w ciazy wiec pare centymetrow nikogo nie zabije:-):-):-):-) pozniej bedziemy zrzucac

łooo matko ja dopiero teraz zobaczylam Twoj brzuszek!!!!!:szok::szok::szok::szok: przeciez jestes "przecinak"!!!!! ja tak wygladalam moze w 8 klasie szkoly podstawowej!!!! napewno nie masz sie czym martwic:-D:-D:-D jak dla mnie bosko

ps, chyba bedzie karny jezyk uuupppss

26tc juz ponad 8kg na plus i jak widac mi w cycki NIE poszlo ;)
Zobacz załącznik 440461Zobacz załącznik 440462

kurcze nie umiem odwrocic tych zdjec :/

Naprawdę śliczny brzuszek i faktycznie duża różnica między biustem :)

A mi chyba biust właśnie zmalał, przynajmniej o jeden rozmiar. W staniku kupowanym jakiś miesiąc temu zrobiły się luzy totalne. I strasznie bolą brodawki, wcześniej tylko wrażliwe były.

reklama
Do góry