reklama
alijenka
Mamcia Nataszki :))
Avo ale niektóre z nas i z przodu i z boku i z tyłu wyglądają tragicznie tak jak ja :-(, ja to już rozmiar L chyba będę musiała nosić a przed ciążą to i xs nosiłam
blond_20
Czarownica
AVO przestan sie zamartwiac wreszcie bo naprawde nogi masz jak patyki. nie wierze ze az tak inaczej wygladaja z przodu. ile masz w obwodzie? inaczej ci nie uwierze. zobaczysz ze jest ok!!
a tak poza tym to wszystkie brzuszki sliczne
a tak poza tym to wszystkie brzuszki sliczne
kasia.natka
Fanka BB :)
dzięki dziewczynki za miłe słowa :-) myślę że nie ma co narzekać bo każda wygląda pięknie ze swoim brzuszkiem
gosiaczek - super wyglądasz, bardzo kobieco
Paulina - nie o włosy tu chodzi ;-) a brzuszek zgrabniutki
AVO - te 7,5 kg to obstawiam że masz w biuście bo na tym zdjęciu to nic nie widać
gosiaczek - super wyglądasz, bardzo kobieco
Paulina - nie o włosy tu chodzi ;-) a brzuszek zgrabniutki
AVO - te 7,5 kg to obstawiam że masz w biuście bo na tym zdjęciu to nic nie widać
Nie pokazę Wam mojej buzi
Większość czasu trzymał palce w buźce
Śliczny chłopak :-)
jak ja lubię tu zaglądać tak raz na trzy dni bo wtedy się nowe brzuszki zbierają
goldenlucy ty to chyba coś oszukujesz z terminem na czerwiec żart oczywiście, super bo już zaczyna się wyłaniać
esperanza w tej sukience pięknie się prezentujesz z brzuszkiem!
zaza jak patrzę na twoje zdjęcie to mi się wydaje że mamy podobne brzuszki - ślicznie wyglądasz!
Paulina twoje maleństwo to ma wygody - super!
siula twój brzuszek też taki okrąglutki!
no to i ja wrzucę mój aktualny
Zobacz załącznik 439741
Zobacz załącznik 439799 24 tygodnie za nami .przepraszam za moje tłuste włosy:-):-)
mój brzuchol z dzisiaj- ień robie fotkę. 7, 5 kilograma do przodu.
Wsztstkie brzuszki są super :-)
veritaserum71
Fanka BB :)
Jakie macie figurki piękne! Josie ja w sukience wyglądałabym jak monstrum a ty jak modelka
Właśnie przypadkiem spojrzałam na swoje odbicie w oknie......szok .....ja naprawdę nie czuję się na taką wielką na jaką wyglądam Gdzie tu jeszcze 3 miesiace???
Właśnie przypadkiem spojrzałam na swoje odbicie w oknie......szok .....ja naprawdę nie czuję się na taką wielką na jaką wyglądam Gdzie tu jeszcze 3 miesiace???
reklama
Podziel się: