reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Po obu stronach brzuszka (nasze brzuszki i zdjęcia usg)

reklama
Avo ale niektóre z nas i z przodu i z boku i z tyłu wyglądają tragicznie tak jak ja :-(, ja to już rozmiar L chyba będę musiała nosić a przed ciążą to i xs nosiłam

AVO przestan sie zamartwiac wreszcie bo naprawde nogi masz jak patyki. nie wierze ze az tak inaczej wygladaja z przodu. ile masz w obwodzie?:p inaczej ci nie uwierze. zobaczysz ze jest ok!!

a tak poza tym to wszystkie brzuszki sliczne:)

dzięki dziewczynki za miłe słowa :-) myślę że nie ma co narzekać bo każda wygląda pięknie ze swoim brzuszkiem :tak:
gosiaczek - super wyglądasz, bardzo kobieco
Paulina - nie o włosy tu chodzi ;-) a brzuszek zgrabniutki
AVO - te 7,5 kg to obstawiam że masz w biuście bo na tym zdjęciu to nic nie widać :-D

Nie pokazę Wam mojej buzi :D
20kr703.jpg

2hdd0xu.jpg

Większość czasu trzymał palce w buźce :)
64ey6r.jpg

Śliczny chłopak :-)

jak ja lubię tu zaglądać tak raz na trzy dni bo wtedy się nowe brzuszki zbierają :tak:
goldenlucy ty to chyba coś oszukujesz z terminem na czerwiec :-D żart oczywiście, super bo już zaczyna się wyłaniać
esperanza w tej sukience pięknie się prezentujesz z brzuszkiem!
zaza jak patrzę na twoje zdjęcie to mi się wydaje że mamy podobne brzuszki - ślicznie wyglądasz!
Paulina twoje maleństwo to ma wygody - super!
siula twój brzuszek też taki okrąglutki!

no to i ja wrzucę mój aktualny
Zobacz załącznik 439741

dziewczyny sliczne brzuszki :-)

wklejam swoj z dzisiejszego dnia

Zobacz załącznik 439800 + 9 kg

Zobacz załącznik 439799 24 tygodnie za nami .przepraszam za moje tłuste włosy:-):-)

scaled.php

mój brzuchol z dzisiaj- ień robie fotkę. 7, 5 kilograma do przodu.

Wsztstkie brzuszki są super :-)

26tc juz ponad 8kg na plus i jak widac mi w cycki NIE poszlo ;)
DSC01467.jpgDSC01470.jpg

kurcze nie umiem odwrocic tych zdjec :/

Jakie macie figurki piękne! Josie ja w sukience wyglądałabym jak monstrum :baffled: a ty jak modelka :tak:

Właśnie przypadkiem spojrzałam na swoje odbicie w oknie......szok :szok:.....ja naprawdę nie czuję się na taką wielką na jaką wyglądam :baffled: Gdzie tu jeszcze 3 miesiace???:confused:

reklama
Do góry