reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po obu stronach brzuszka (nasze brzuszki i zdjęcia usg)

Avo ja przy porodzie mialam 115 a taaaaki wielki byl heheh:D kolezanka z forum pazdziernikowego miala 130:D ja juz teraz wspolczuje blizniakowym mamom :)
zreszta pochwale sie jaki byl 2 tyg przed porodem bo znalazlam zdjecie:)od samego patrzenia robi mi sie ciezko :D

Załączniki

• w ciazy z rafalem.jpeg
    w ciazy z rafalem.jpeg
    6,8 KB · Wyświetleń: 146
Ostatnia edycja:
reklama
190116_10150092706932735_683722734_6747648_5728229_n[1].jpg183305_10150092707767735_683722734_6747661_1367463_n[1].jpg
ja w kompie mam tylko z początku 6 miesiaca i z początku 7 miesiaca(czerowna bluzka), poszukam z ósmego i dziewiątego:)

przy okazji 4 kg Lila, dzień po porodzie:)
183361_10150092708817735_683722734_6747681_5302725_n[1].jpg

Ostatnia edycja:
aaale fajny hehehe:)ja mam tylko z 9 bo dysk mi padl i te zdjecia odzyskalam z forum wlasnie tego:)a wiem ze jeszcze bylo gdzies z 6 miesiaca. ale juz w szostym nawet to brzuch sie pokazny robi:)

AVO- jaka masz piekna coreczke , a brzuszek zgrabny. ja w 4 miesiacu mam prawie taki jak Ty w 6 ;))

Dziewczyny- cudne Wasze brzuszki. Muszę sobie tez pstrykac regularnie, bo to ogromna pamiatka.

Bardzo ladny brzuszek, eh jak ja żałuję, że nie robiłam sobie zdjęć jak byłam w ciaży z synem.. mam jedno ale beznadziejne i to z 6 miesiąca.. DSCF4397.jpg Miałam bardzo duży brzuch , ale teraz też będę miała duży - bo już jest duży :tak:

KAmila no spory brzuszek jak n 6 miesiac:szok::-Dmi zdjecia przepadly i tez zaluje cociaz moze uda mi sie odkopac cos z bb:)
Avo piekna corcia. moj tez rowne 4 kg ale taka pyza byl ze wcale mi sie tak nie podobal powiem szczerze na poczatku:zawstydzona/y::sorry2:tylko patrzylam na niego caly czas i nie moglam uwierzyc ze jest moj :)

reklama
KAmila no spory brzuszek jak n 6 miesiac:szok::-Dmi zdjecia przepadly i tez zaluje cociaz moze uda mi sie odkopac cos z bb:)
Avo piekna corcia. moj tez rowne 4 kg ale taka pyza byl ze wcale mi sie tak nie podobal powiem szczerze na poczatku:zawstydzona/y::sorry2:tylko patrzylam na niego caly czas i nie moglam uwierzyc ze jest moj :)

Lila była tez długa miała 60 cm, i nie wydawala sie jaką grubiutka:)Wyglądala jak 2 miesieczne dziecko:) Zresztą nadal jest duża, bo ma 102 cm i 2, 5 roku:) ale mój M ma 196 cm, a ja 173 cm:)
A co do urody to ja też jakoś nie patrzyłam na moja córkę przez rózowego okulary- najpiekniejsza napewno nie była:)
hehehe

Kamila syneczek fajniutki:)

Ostatnia edycja:
Do góry