reklama
agaundpestka
Fanka BB :)
wow super te wasze brzucholki i troszkę zazdroszczę
To ja mam chyba kosmite w brzuchu ale lekarz mówi że na 90% wszystko w pożadku.
Zobacz załącznik 414769
ale dlaczego na 90%?Dla mnie dzidziuss wygląda super, nie ma fałdu za głową, widać ręce. U mnie własnie ja rąk nie widzialam i ten fałd za głowa jakiś ogromny mi sie wydawał i w sumie tak sobie myslę,że chyba braku rąk by lekarz nie przoczył co?
I ja sie chwalę swoim Jokerem Dzidziuś się ruszał, więc zdjęcie jest poruszoneA to zdjecie robione nie telefonem przez mojego M, bo na wydruku nie było za fajnych ale przez to własnie wygląda jak Joker z Batmanahehehe
Załączniki
Ostatnia edycja:
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
AVO a ja widzę rączkę na tym Twoim zdjęciu
powiedział że na 90 bo na 100 bedzie pewien jak się urodzi, przecież nie widzi dzidzi tylko przes usg, co do rączek i nozek, moja dzidzia jest bardzo ruchliwa;-) Przez dopochwowe pomachal mienergicznie jak by chcial pokazac zobacz mamusiu nic mi sie jest jestem zdrowy lekarz tez się zdziwil a to bylo piekne oczy mi sie zrobily jak kotu ze shreka:-)
blond_20
Czarownica
Dziewczyny super brzuszkicos wreszcie zaczelo rosnac nam ja tez sie pochwale w takim razie skoro dolaczylam do czerwcowych mamus. mi sie wydawalo ze nie rosnie ale narzeczony ktory nie widzial mnie 2 tyg byl lekko w szoku bo zawze mialam plaski brzuch i z 70 cm zrobilo mi sie 88Zobacz załącznik 415137
Niespodzianka
Fanka BB :)
Brzuszki sliczne. Takie okragle juz! A gdzie moj??? Ide cos zjesc - moze mnie wypchnie
blond_20
Czarownica
Niespodzianka ponoc przy drugiej ciazy szybciej brzuch "wyskakuje" i u mnie to widac bo taki to ja mialam z miesiac pozniej w pierwszej ciazy.przynajmniej pozniej zaczniesz chodzic jak kaczka
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
na każdego przyjdzie odpowiedni czas i pora nie ma co się martwić
reklama
Niespodzianka ponoc przy drugiej ciazy szybciej brzuch "wyskakuje" i u mnie to widac bo taki to ja mialam z miesiac pozniej w pierwszej ciazy.przynajmniej pozniej zaczniesz chodzic jak kaczka
u mnie jest odwrotnie....mam taki mały brzusio że szok, jeszcze chodzę w normalnych ciuchach, a w I ciąży już w ciążówkach latałam....każda ciąża jest inna i tak jak pisała Kamila na każdą przyjdzie czas
Podziel się: