reklama
Sofik
Wiara Czyni Cuda
kurde cos mi sie posty zdublowały
anik12
Aktywna w BB
Dziękuję kochanaaniku drogi nawet dzisiaj wypije za twoje zdrowie
anik12
Aktywna w BB
Tobie też dziękuję, ale rzygać chyba nie będę haANIK - w cholere zdrowia dla Ciebie:-) zebys sie az porzygala iloscia zdrowia haha
anik12
Aktywna w BB
Sikora ja Pauli dawałam danonki już od czwartego miecha, no i za to dostałam opier....na crejzolkach od krzaka i reszty, więc się nie wypowiadamoj laski jesteście dla mnie skarbnica wiedzy, będę Wam co jakis czas dupę truć
skoro ja mu dopiero wprowadziłam gluten (10 dni) to może jeszcze poczekam z tym chlebem, co?
kiya jaka firma robi jogurty po 7 miechu ???
nie widziałam nigdy żadnego
ślepam czy co
anik12
Aktywna w BB
A to gdzieś wychodzicie, że idziesz go szykować?sikora ja codziennie mu nie daje 2 razy w tygodniu albo raz
wiec nie szleje też z jogurtami ale kup i np raz w tygodniu daj :-), ja jeszcze chwilke i spadam szykować młodego , odezwę się później
sikornik
hardcore'owa mamuśka
anik a Ty co?
chorujesz?
spirytusem sie natrzyj albo setke walnij;-)
a tak poważnie to mi sie Radek tez powoli rozkłada już dziś leciałam po cus na gardło
chorujesz?
spirytusem sie natrzyj albo setke walnij;-)
a tak poważnie to mi sie Radek tez powoli rozkłada już dziś leciałam po cus na gardło
sikornik
hardcore'owa mamuśka
Sikora ja Pauli dawałam danonki już od czwartego miecha, no i za to dostałam opier....na crejzolkach od krzaka i reszty, więc się nie wypowiadam
i co? przejełaś się hehe
sraj na/pod karzaka
ostatnio tez mi wyjechała z tą ryba to ja ukróciłam jednym postem
anik no ode mnie za danonki to tez mozesz oberwac haha :-)
ale serio to mam to gdzies czym ty dziecko karmisz w koncu swoj rozum masz, no chyba ze zapytasz i porade poprosisz to ci moge swoje prywatne zdanie wylozyc....
sikor a ta ryba to sie usmialam, pozniej ci komentarz na nk wywalilam :-)
ale serio to mam to gdzies czym ty dziecko karmisz w koncu swoj rozum masz, no chyba ze zapytasz i porade poprosisz to ci moge swoje prywatne zdanie wylozyc....
sikor a ta ryba to sie usmialam, pozniej ci komentarz na nk wywalilam :-)
reklama
anik12
Aktywna w BB
Ja tam już nawet na crejzolki nie zaglądam, wolę tu- milsze towarzystwoi co? przejełaś się hehe
sraj na/pod karzaka
ostatnio tez mi wyjechała z tą ryba to ja ukróciłam jednym postem