laski pakujta sie lecimy odwiedzic kolezanke jak zaprasza:-):-)... albo zapraszam do Irlandii
reklama
kasiabelgia
Aktywna w BB
laski pakujta sie lecimy odwiedzic kolezanke jak zaprasza:-):-)
bardzo chetnie u nas wlasnie zaczelo tak lac ze az moj filip sie obudzil szok deszcz tak wali po parapetach ze spac nie mozna .
kasiabelgia
Aktywna w BB
pawimi - wielkie dzieki super sie prezentuje wozio piekne ma kolorki a torbe to zes dopasowala idealnie
Sofik
Wiara Czyni Cuda
witam
Pawiki zapp super torba hehehe ale dopasowalas kolorkiem...
Ja do mojego buzzzka kupuje torbe z joola taka jak ma Monia:-)
gie-oska patrze na Twoj suwaczek a tu juz 20 tc :-) ale ten czas lecji , sama jestem ciekawa czy facecik czy babeczka super wogole masz suawczaki:-) i zbey kolor blue zostal na tym suwaczku ciazowym.
Pogode Ci oddam ale nie cala
gastone u ciebie suwaczek tez sie zmiejszyl az w szoku jestem bo jak pamiatam to bylo ok. 230 dni a teraz juz 99 juz nie dlugo bedzie fasolka lub groszek:-)
Ja dzis ide do lekarza z Sofijka i mna , bo nam nic nie pomoglo, ten lekarz co byla u mniego to jakies duper dal mi lekk ktorego brac nie moglam, bo pisze z enie wolno jak sie karmi piersia
Moj F zaczyna ssac kciuka jak moja Sofijeczka hehe i wogole juz tak sie rusza ze w szoku jestem odbija sie stopkami o lozko i juz lezy kilka centymetrów dalej...
Pawiki zapp super torba hehehe ale dopasowalas kolorkiem...
Ja do mojego buzzzka kupuje torbe z joola taka jak ma Monia:-)
gie-oska patrze na Twoj suwaczek a tu juz 20 tc :-) ale ten czas lecji , sama jestem ciekawa czy facecik czy babeczka super wogole masz suawczaki:-) i zbey kolor blue zostal na tym suwaczku ciazowym.
Pogode Ci oddam ale nie cala
gastone u ciebie suwaczek tez sie zmiejszyl az w szoku jestem bo jak pamiatam to bylo ok. 230 dni a teraz juz 99 juz nie dlugo bedzie fasolka lub groszek:-)
Ja dzis ide do lekarza z Sofijka i mna , bo nam nic nie pomoglo, ten lekarz co byla u mniego to jakies duper dal mi lekk ktorego brac nie moglam, bo pisze z enie wolno jak sie karmi piersia
Moj F zaczyna ssac kciuka jak moja Sofijeczka hehe i wogole juz tak sie rusza ze w szoku jestem odbija sie stopkami o lozko i juz lezy kilka centymetrów dalej...
reklama