reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

reklama
no u mnie takie deszcze byly caly poprzedni tydzien! kasia zrobilam kilka fotek zappa specjalnie dla ciebie wlasnie je przerabiam zeby wstawic ...

a to kiedys chyba z tydzien temu jak zaprowadzalam olivera na pilke nozna w deszczu :)

i jeszcze dzisiaj ....parking sklepu gdzie ani kocyk kupowalam:)) widac moja piekna nowa torbe przewieszona na raczce:)))))

Ostatnia edycja:
wrrrr co za duchota, druga noc spac nie moge.Maz ma migrene..Ech tak zle i tak nie dobrze..
Pawimi fajna ta torebka, pasuje idealnie.

pawimi super zapp a torba idealnie pasuje:-)

Gaston,Sofik oddawac pogode ale juz

U nas jest cieplo ale leje ciagle ehh!!

Kasiabelgia a Ty jeszcze buzza uzywasz??

witam

Pawiki zapp super torba hehehe ale dopasowalas kolorkiem...

Ja do mojego buzzzka kupuje torbe z joola taka jak ma Monia:-)

gie-oska patrze na Twoj suwaczek a tu juz 20 tc :-) ale ten czas lecji , sama jestem ciekawa czy facecik czy babeczka super wogole masz suawczaki:-) i zbey kolor blue zostal na tym suwaczku ciazowym.

Pogode Ci oddam ale nie cala:-D

gastone u ciebie suwaczek tez sie zmiejszyl az w szoku jestem bo jak pamiatam to bylo ok. 230 dni a teraz juz 99:szok: juz nie dlugo bedzie fasolka lub groszek:-)

Ja dzis ide do lekarza z Sofijka i mna , bo nam nic nie pomoglo, ten lekarz co byla u mniego to jakies duper:baffled: dal mi lekk ktorego brac nie moglam, bo pisze z enie wolno jak sie karmi piersia:baffled:

Moj F zaczyna ssac kciuka jak moja Sofijeczka:blink: hehe i wogole juz tak sie rusza ze w szoku jestem odbija sie stopkami o lozko i juz lezy kilka centymetrów dalej...

reklama
Sofik nie da sie ukryc ze juz 20tc za mna...tez jestem w szkou jak ten czas leci:-)i bardzo bym chciala aby kolorek niebieski zostal:-)no ale 1lipca sie okaze!!

Do góry