reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

no widzisz a ja sie niezupelnie tutaj zgadzam bo uwazam ze akurat kolorki to maja jedne z odwazniejszych na rynku wozkowym..jako jedni z pierwszych wprowadzili zarowiaste kolory do swoich wozkow a teraz probuja je mieszac. Moj zapp jest przeciez przesliczna kombinacja. Popatrz na takie bogaaboo...kilka tych samych stonowanych kolorow i tyle albo Orbit - tylko braz (moka) i czarny! a to przeciez wszsytko wozki z najwyzszej polki. Peg perego przez lata mialo tylko czerwone, byle jakie zielone, szare i bure brazy, teraz dopiero wprowadzil troche odblaskowych pomaranczy i turkusu.

reklama
ja sama jestem w szoku :szok: i powiem ci szczerze ze zaczynam sie bac czy mi sie uda czy nie.Ale majac tyle ciotek mysle ze mi sie dostanie pozytywnych fluidkow.Narazie lykam witaminki i folic ;-)

Co oznacza Twój suwaczek jesli mogę spytac oczywiście ? Bo jakos go nie czaje do końca:-:)-( Wkońcu nie jestem z wami od poczatku.
Fajny ten zapp nie zapp.

ania, moja trzecia ciaza to tez koszmar byl, myslalam ze sie rozmysle w trakcie, nie moglam sie juz doczekac konca:tak: a teraz jak sobie pomysle ze mam sie poswiecic jeszcze raz w imieniu tej coreczki ktora by nam sie tak przydala to zastanawiam sie czy przypadkiem nie rozwazyc opcji adopcji....serio, zaadoptowalabym jakas mulatke - raz sliczna, dwa napewno wiadomo ze dziewczynka, a trzy totalne zwolnienie z brzuchowej meczarni:baffled:

Dobry pomysł he he :) I pewniak że dziewczynka , bo jak wyjdzie chłopak to co wtedy ?
Mutsiaki maja sporo kolorków , ale jak przychodzi co do czego to nie można kupic bo nie ma w sklepach . Moja kolezanka z [pracy dla odmianki kupiła teutonie na pierwszy wózek .. tam kolorów mnogo a wózek kompletujesz jak auto nawet koła sie wybiera . \nie jestem jakos nimi specjalnie zachwycona , ale z tymi kolorkami to byłam w szoku

W sobotę nad morze a pogoda nadal deszczowa . Dobrze , że chociaz w dzień jakies upałki się zrobiły .

no widzisz a ja sie niezupelnie tutaj zgadzam bo uwazam ze akurat kolorki to maja jedne z odwazniejszych na rynku wozkowym..jako jedni z pierwszych wprowadzili zarowiaste kolory do swoich wozkow a teraz probuja je mieszac. Moj zapp jest przeciez przesliczna kombinacja. Popatrz na takie bogaaboo...kilka tych samych stonowanych kolorow i tyle albo Orbit - tylko braz (moka) i czarny! a to przeciez wszsytko wozki z najwyzszej polki. Peg perego przez lata mialo tylko czerwone, byle jakie zielone, szare i bure brazy, teraz dopiero wprowadzil troche odblaskowych pomaranczy i turkusu.
Mi nie chodzi dokldnie o kolory tylko motywy typu kwiatuszki, wzorki.Jakies male akcenty chociaz, jak na zdjeciu, chociaz te sa mocno kwiatowe, a mnie sie marza takie delikatne jakies akcenty.Nie mowie ze to m byc az tak wyraziste, bo jednak quinny jest bardziej subtelne, ale bylo by ciekawie gdyby by cos pomysleli..Oczywiscie to kwestia gustu, ale mnie nop bardzo podobaja sie wszelkie motywy z pomieszaniem koloru czarnego z bialym.No a sam wozek ponizej nie za bardzo mi odpowiada.Kolezanka pracowala w sklepie i mowila ze wozki ogolnie slabe i czeste reklamacje byly.I jakis taki ciezki sie wydaje.Nie podoba mi sie i tyle, ale niektore kolorki calkiem calkiem..

Aniam to oznacza ze suwaczek odmierza czas do godziny zero , kiedy to zaczna sie starania o rodzenstwo dla Maxa :-)

.[/quote]

Załączniki

• 3_9b8ffc0b934a[1].jpg
    3_9b8ffc0b934a[1].jpg
    13,2 KB · Wyświetleń: 32
  • Bolder4_kolor_221[1].jpg
    Bolder4_kolor_221[1].jpg
    34,6 KB · Wyświetleń: 39
  • bolder.4.bia%B3e.ko%B3a.n.l[1].jpg
    bolder.4.bia%B3e.ko%B3a.n.l[1].jpg
    64,2 KB · Wyświetleń: 42
  • BOLDER[1].jpg
    BOLDER[1].jpg
    40,1 KB · Wyświetleń: 42
  • Bolder4_kolor_304[1].jpg
    Bolder4_kolor_304[1].jpg
    34,7 KB · Wyświetleń: 28
Ostatnia edycja:
te wozeczki jak dla mnie zbytnio sa "napackane".... ha ha kasia by powiedziala ze przypominaja jej cepelie.
ania, gastone to ma wyliczone co do dnia, nie martw sie :)))

Pawimi - żeby to sie cholerka tak wszystko zaplanowac dobrze chciało .. ja wiem jedno chciałabym rodzic na wiosne a nie ganiac z brzuchem w lato przydeptujac język :-D
Ten wózek to chyba Implast z tego co widze , kolorki w sumie całkiem całkiem choc nie wyobrazam sobie np. buzza w takie ciapki :-D A ogólnie sam wózek be\znadziejny jak dla mnie i jeszcze jakie foteliki maja paskudne :tak:
Ja wiem jedno jak będe miała drugie bobo kupie sobie quinny spedii ( jak to sie pisze ? )
Miłego dnia ja się pakuje , bo jutro nad morze .. ale kompa zabieram he he

nie nie moja droga! starania to wy juz podejmijcie zeby w godzine zero fasolka juz byla w brzuszku!

Gastone - ale macie zaplanowane :) No własnie nie mozna jakos wczesniej ? he he Oby wyszła siostra :-)
o nie nie moje kochane, ja jak rzy pierwszym dziecku mam wszystko zaplanowane! poczc starania w pazdzierniku co by latem urodzic!
te wozeczki jak dla mnie zbytnio sa "napackane".... ha ha kasia by powiedziala ze przypominaja jej cepelie.

Dlatego mowie ze wolalabym delikatniejse wzorki, tez uwazam ze zbytnio przesadzone, ale chcialam ci przybizyc o co mi kaman.

reklama
Pawimi - żeby to sie cholerka tak wszystko zaplanowac dobrze chciało .. ja wiem jedno chciałabym rodzic na wiosne a nie ganiac z brzuchem w lato przydeptujac język :-D
Ten wózek to chyba Implast z tego co widze , kolorki w sumie całkiem całkiem choc nie wyobrazam sobie np. buzza w takie ciapki :-D A ogólnie sam wózek be\znadziejny jak dla mnie i jeszcze jakie foteliki maja paskudne :tak:
Ja wiem jedno jak będe miała drugie bobo kupie sobie quinny spedii ( jak to sie pisze ? )
Miłego dnia ja się pakuje , bo jutro nad morze .. ale kompa zabieram he he

a co mutsy sprzedasz??co do pogody to ma sie podobno poprawic teraz wiec zycze udanego wypoczynku:-)

Do góry