reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

reklama
no u mnie takie deszcze byly caly poprzedni tydzien! kasia zrobilam kilka fotek zappa specjalnie dla ciebie wlasnie je przerabiam zeby wstawic ...

a to kiedys chyba z tydzien temu jak zaprowadzalam olivera na pilke nozna w deszczu :)

i jeszcze dzisiaj ....parking sklepu gdzie ani kocyk kupowalam:)) widac moja piekna nowa torbe przewieszona na raczce:)))))

Ostatnia edycja:
wrrrr co za duchota, druga noc spac nie moge.Maz ma migrene..Ech tak zle i tak nie dobrze..
Pawimi fajna ta torebka, pasuje idealnie.

pawimi super zapp a torba idealnie pasuje:-)

Gaston,Sofik oddawac pogode ale juz

U nas jest cieplo ale leje ciagle ehh!!

Kasiabelgia a Ty jeszcze buzza uzywasz??

witam

Pawiki zapp super torba hehehe ale dopasowalas kolorkiem...

Ja do mojego buzzzka kupuje torbe z joola taka jak ma Monia:-)

gie-oska patrze na Twoj suwaczek a tu juz 20 tc :-) ale ten czas lecji , sama jestem ciekawa czy facecik czy babeczka super wogole masz suawczaki:-) i zbey kolor blue zostal na tym suwaczku ciazowym.

Pogode Ci oddam ale nie cala:-D

gastone u ciebie suwaczek tez sie zmiejszyl az w szoku jestem bo jak pamiatam to bylo ok. 230 dni a teraz juz 99:szok: juz nie dlugo bedzie fasolka lub groszek:-)

Ja dzis ide do lekarza z Sofijka i mna , bo nam nic nie pomoglo, ten lekarz co byla u mniego to jakies duper:baffled: dal mi lekk ktorego brac nie moglam, bo pisze z enie wolno jak sie karmi piersia:baffled:

Moj F zaczyna ssac kciuka jak moja Sofijeczka:blink: hehe i wogole juz tak sie rusza ze w szoku jestem odbija sie stopkami o lozko i juz lezy kilka centymetrów dalej...

reklama
Sofik nie da sie ukryc ze juz 20tc za mna...tez jestem w szkou jak ten czas leci:-)i bardzo bym chciala aby kolorek niebieski zostal:-)no ale 1lipca sie okaze!!

Do góry