reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

gieo-ska - ja napewno kupie z Mamuta stolik i te krzesełka bo to super , wybrałam te drewniane , bo i tak je zawsze mozna przemalować jakąś bejcą jak się upre . Zresztą ściany kolorowe , to już nie chciałam z kolorowymi meblami przesadzać za bardzo . Ale mamuta tez sa super mebelki . No i komode i szafę mam z normalnej kolekcji a nie dla dzieci , bo jakoś większa ta komoda i więcej szuflad ma . Można więc przebierac i wybierać .
Naklejki kupiłam takie : TNIEMY CENY!!! NAKLEJKI WIELKIE SAFARI - 2.5m2!! (664333936) - Aukcje internetowe Allegro
tylko nie maluj ścian farbami z teflonem bo się gorzej trzymają wtedy . ja dostane jakies testowe żeby zobaczyć czy nie będą odpadac , bo dopiero w info po zakończeniu aukcji jest to napisane .. Jakby nie mogli na aukcji napisać , to bym normalne farby nabyła

pawimi - nie wiedziałam u nas w zadnym sklepie wózków tej firmy :( .. Ale jak będę u siebie w SD to zobacze . jakoś pewnie za jakiś czas, bo ja teraz na wsi mieszkam he he . A kocyk zobacz jak możesz :)
Szkoda że nie można kupić tapicerek do zapp w różnych kolorach i żeby je wymieniac . Musisz sobie nabyć maclarena , tam się tylko dokupuje te wkładki i już masz inny wózek :)

reklama
widze ze juz dzis swietujecie weekend:tak: u nas w nocy byla potworna burza az nam wszystko poprzewracalo na patio. Taka ciezka potezna hustawka rzucalo po calym trawniku:) dzis wszedzie ostrzezenia przed tornado, silnymi burzami, zalaniami....strasznie duzo wody wszedzie i drzew nalamanych:baffled: weekend ma byc bardzo upalny i duszny....pewnie bedziemy sie smazyc na lodkach:-) no nic, milego weekednu zycze, odpoczywajcie dziewczynki i do uslyszenia!

Dziewczynki
Chciałabym się dopytac doświadczonych koleżanek, jestem w 4 tyg ciąży (mojej pierwszej) w nocy miałam dwa dośc silne skurcze i pojawiła się kropla krwi, a potem leciutko zabarwiony śluz. teraz ani bóli ani krwi nie ma. Czy takie rzeczy się zdarzają? Czy może to wskazywac na zbliżające się poronienie? Wizytę u gina mam dopiero w poniedziałęk... proszę podpowiedzcie coś.

Kazde krwawienie w ciazy trzeba sprawdzic, niestety lekarz cie nie minie.Moze to byc poczatek poronienia ale tez moze byc wszystko w porzadku.Czasem kobieta krwawi w dniu spodziewanej miesiaczki a czasem sa i takie ktore maja okres przez jakis czas (moja bratow amiala 4 miesiace okres i nie wiedziala ze w ciazy jest) Ale trzeba to sprawdzic i niestety my zadnej diagnozy ci nie wystawimy..

Ostatnia edycja:
Kazde krwawienie w ciazy trzeba sprawdzic, niestety lekarz cie nie minie.Moze to byc poczatek poronienia ale tez moze byc wszystko w porzadku.Czasem kobieta krwawi w dniu spodziewanej miesiaczki a czasem sa i takie ktore maja okres przez jakis czas (moja bratow amiala 4 miesiace okres i nie wiedziala ze w ciazy jest) Ale trzeba to sprawdzic i niestety my zadnej diagnozy ci nie wystawimy..
zgadza sie, moze to byc cos zupelnie naturanego i nieszkodliwego a moze oznaczac komplikacje wiec najodpowiedniejsza rada jaka mozemy ci udzielic bedzie taka ze powinnas zglosic sie do swojego gina po konsultacje.

reklama
Do góry