reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

laski a wy gdzie .. co tu tak spokojnie :) Chyba weekend był fajny
ha ha tak jakby na balety mojemu filipowi stuknol wczoraj rok :-) takze napilam sie wczoraj strasznie !!!!!! ( oranzady :baffled: )
aniam sliczna fotka z synusiem i super sa te naklejki co pokazywalas ja uwielbiam kupowac wszystko w zyrafy lwy i malpki :-D:-D takie naklejki byly by super tylko narazie nie miala bym gdzie ich nakleic :confused: za nim przeprowadze sie do swojego domu filip bedzie mial pewnie 18 lat :-:)-:)-( hi hi hi .

pawimi -ale mnie zagielas BARDZO BARDZO tobie dziekuje ale strasznie mi glupio z tego powodu czuje sie troszke jak bym cie wykorzystala :-p gdybys zmienila zdanie to jestem w gotowosci oddac $ :happy2: no i oczywiscie w razie potrzeby sluze pomoca , z drugiej strony skoro sa to 4 kawy to trosszke cie rozumiem ale co to za kawa ?? taka droga ?? cztery kawy za 100 zl. to chyba pijesz ta najdrozsza kiedys o niej czytalam " luwak " czy jakos tak :confused: hi hi hi
jeszcze raz jestem ci bardzo wdzieczna no i zaprasz do siebie na mazury u mnie za te sume bedziemy pily kawe przez miesiac :-D:-D:-D

reklama
:confused: za nim przeprowadze sie do swojego domu filip bedzie mial pewnie 18 lat :-:)-:)-( hi hi hi .

kasia - no to już wtedy może nie chciec naklejek z małpki :-D:-D ale badz dobrej mysli . Jutro malowanie , czyli prawie koniec . z naklejkami trzeba poczekac tydzień, az ściany dobrze doschna ..

ja mam ekspress ten na kapsułki z dolce gusto .. i myslałam że moja kawa drogo wychodzi ale za stówke , to bysmy jej troszke wypiły :)Pawimi- Ona ma taki maga kubek widziałam na fotach , to tam pewnie ma ze cztery wlane ..a w sumie jedna dobra kawa w coffe heaven kosztuje koło 11zł jak weźmie podwójną to ma 22zł to razy cztery kawy i już prawie setka sie robi:-D:-D:-D

no widze ze wrocilam w odpowiednia pore bo sie wlasnie rozkreca:-)
moja kawa to venti vanilla latte ze Starbucks Coffee - cale $4.33 kosztuje:tak:
ja innej tzn zwyklej kasy nie pijam tylko latte z pianka :)))))
a u nas dzis upal masakra, gdzies na poludniu naszego stanu - czyli calkiem niedalego mnie dzis zapisali potrojno cyfrowa temperature czyli na celsjusza jakies 4 dychy!!! u mnie niewiele mniej, dupe nad jeziorem chlodzilam cale dopoludnia i dopiero teraz wrocilismy, odebralam olivke z campu i chyba cos trzeba do jedzenia wymyslec:baffled:

o rany jak tobie dobrze u nas tak zimno ze szok nie ma mowy o letnich ciuszkach i nie pamietam jak wyglonda plaza moge tylko pomazyc o takiej kompieli plazowej :baffled: brryyy.
kurcze jestem juz chyba zalamana ta pogoda nie mam pojecia co bende robic jak benda takie cale wakacje :-:)-:)-(

no u mnie w domu klimatyzacja chodzi na calego inaczej nie daloby sie wysiedziec. Samochod mi sie dzis nie chcial schlodzic tak sie zagrzal:-) Myslalam ze wiatraki sie wykoncza.

na balety poszłyście czy jak :) Poniedziałek juz , a nie sobota
oj przydala by sie juz sobota zwlaszcza ze ciagle leje i nic sie nie chce:-(
no widze ze wrocilam w odpowiednia pore bo sie wlasnie rozkreca:-)
moja kawa to venti vanilla latte ze Starbucks Coffee - cale $4.33 kosztuje:tak:
ja innej tzn zwyklej kasy nie pijam tylko latte z pianka :)))))
a u nas dzis upal masakra, gdzies na poludniu naszego stanu - czyli calkiem niedalego mnie dzis zapisali potrojno cyfrowa temperature czyli na celsjusza jakies 4 dychy!!! u mnie niewiele mniej, dupe nad jeziorem chlodzilam cale dopoludnia i dopiero teraz wrocilismy, odebralam olivke z campu i chyba cos trzeba do jedzenia wymyslec:baffled:

Oj jak ja Ci zazdroszcze pogody chcialabym znowu poczuc co to prawdziwe cieplo...u nas leje i leje i tam ma byc podobno do sierpnia wiec mega zajebiste wakacje:-(

:confused: za nim przeprowadze sie do swojego domu filip bedzie mial pewnie 18 lat :-:)-:)-( hi hi hi .

kasia - no to już wtedy może nie chciec naklejek z małpki :-D:-D ale badz dobrej mysli . Jutro malowanie , czyli prawie koniec . z naklejkami trzeba poczekac tydzień, az ściany dobrze doschna ..

ja mam ekspress ten na kapsułki z dolce gusto .. i myslałam że moja kawa drogo wychodzi ale za stówke , to bysmy jej troszke wypiły :)Pawimi- Ona ma taki maga kubek widziałam na fotach , to tam pewnie ma ze cztery wlane ..a w sumie jedna dobra kawa w coffe heaven kosztuje koło 11zł jak weźmie podwójną to ma 22zł to razy cztery kawy i już prawie setka sie robi:-D:-D:-D
Tez mam taki expres , tylko ze ja mam Tassimo.Kawka cudowna..
oj przydala by sie juz sobota zwlaszcza ze ciagle leje i nic sie nie chce:-(

Oj jak ja Ci zazdroszcze pogody chcialabym znowu poczuc co to prawdziwe cieplo...u nas leje i leje i tam ma byc podobno do sierpnia wiec mega zajebiste wakacje:-(

A co, w Pl prawie zawsze lato ladne, a una s wieczna jesien.W tym roku mala zmiana ;-)

Gastone - no jak na domowe warunki te ekspresy sa super , bo się narobic przy tym nie trzeba :tak:

Pawimi - Ty mnie nie denerwuj swoją pogodą .. bo ja cholercia w sobotę jade nad morze i już się zastanawiam ile ciepłych galotów mam spakowac , bo tak u nas zimno .. małemu kupiłam krótkich spodenek w ciucholandzie i nie założyłam mu nawet raz .. daj z 10 stopni do nas:tak::tak:

dziewczyny umieram dzisiaj, no gorac niesamowity, 40 stopni uffff!!! czuje sie jak w lazni a klima sie normalnie nie wylacza w domu. Rano bylam na krotkich zakupach, potem spotkalam sie z kumpela na wczesnym lunchu, pozniej podjechalam kupic ten kocyk ani i do galerii na plac zabaw zeby moje dziecko sie troche pobawilo bo na zewnatrz niestety nie da sie byc:szok: nie ma czym oddychac:no:, odebralam olivke z campu i bylismy chwilke nad jeziorem ale tez sie nie da wysiedziec, no koszmar jakis. Wysylam wam expresem 10-15 stopni:-)

reklama
Witam

Pawimi u nas tez lato w pelni dzis bylo 25 stopni a w sloncu z 35 :-)
Oddychac nie ma czym:baffled: ale Ciesze sie ze jest ladnie anie pada...

ja tez wam sle promyki sloneczne, albo zapraszam do Irlandii:-D

Do góry