kasiabelgia
Aktywna w BB
ha ha tak jakby na balety mojemu filipowi stuknol wczoraj rok :-) takze napilam sie wczoraj strasznie !!!!!! ( oranzady )laski a wy gdzie .. co tu tak spokojnie Chyba weekend był fajny
aniam sliczna fotka z synusiem i super sa te naklejki co pokazywalas ja uwielbiam kupowac wszystko w zyrafy lwy i malpki takie naklejki byly by super tylko narazie nie miala bym gdzie ich nakleic za nim przeprowadze sie do swojego domu filip bedzie mial pewnie 18 lat :---( hi hi hi .
pawimi -ale mnie zagielas BARDZO BARDZO tobie dziekuje ale strasznie mi glupio z tego powodu czuje sie troszke jak bym cie wykorzystala gdybys zmienila zdanie to jestem w gotowosci oddac $ no i oczywiscie w razie potrzeby sluze pomoca , z drugiej strony skoro sa to 4 kawy to trosszke cie rozumiem ale co to za kawa ?? taka droga ?? cztery kawy za 100 zl. to chyba pijesz ta najdrozsza kiedys o niej czytalam " luwak " czy jakos tak hi hi hi
jeszcze raz jestem ci bardzo wdzieczna no i zaprasz do siebie na mazury u mnie za te sume bedziemy pily kawe przez miesiac