reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

laski a wy gdzie .. co tu tak spokojnie :) Chyba weekend był fajny
ha ha tak jakby na balety mojemu filipowi stuknol wczoraj rok :-) takze napilam sie wczoraj strasznie !!!!!! ( oranzady :baffled: )
aniam sliczna fotka z synusiem i super sa te naklejki co pokazywalas ja uwielbiam kupowac wszystko w zyrafy lwy i malpki :-D:-D takie naklejki byly by super tylko narazie nie miala bym gdzie ich nakleic :confused: za nim przeprowadze sie do swojego domu filip bedzie mial pewnie 18 lat :-:)-:)-( hi hi hi .

pawimi -ale mnie zagielas BARDZO BARDZO tobie dziekuje ale strasznie mi glupio z tego powodu czuje sie troszke jak bym cie wykorzystala :-p gdybys zmienila zdanie to jestem w gotowosci oddac $ :happy2: no i oczywiscie w razie potrzeby sluze pomoca , z drugiej strony skoro sa to 4 kawy to trosszke cie rozumiem ale co to za kawa ?? taka droga ?? cztery kawy za 100 zl. to chyba pijesz ta najdrozsza kiedys o niej czytalam " luwak " czy jakos tak :confused: hi hi hi
jeszcze raz jestem ci bardzo wdzieczna no i zaprasz do siebie na mazury u mnie za te sume bedziemy pily kawe przez miesiac :-D:-D:-D

reklama
:confused: za nim przeprowadze sie do swojego domu filip bedzie mial pewnie 18 lat :-:)-:)-( hi hi hi .

kasia - no to już wtedy może nie chciec naklejek z małpki :-D:-D ale badz dobrej mysli . Jutro malowanie , czyli prawie koniec . z naklejkami trzeba poczekac tydzień, az ściany dobrze doschna ..

ja mam ekspress ten na kapsułki z dolce gusto .. i myslałam że moja kawa drogo wychodzi ale za stówke , to bysmy jej troszke wypiły :)Pawimi- Ona ma taki maga kubek widziałam na fotach , to tam pewnie ma ze cztery wlane ..a w sumie jedna dobra kawa w coffe heaven kosztuje koło 11zł jak weźmie podwójną to ma 22zł to razy cztery kawy i już prawie setka sie robi:-D:-D:-D

no widze ze wrocilam w odpowiednia pore bo sie wlasnie rozkreca:-)
moja kawa to venti vanilla latte ze Starbucks Coffee - cale $4.33 kosztuje:tak:
ja innej tzn zwyklej kasy nie pijam tylko latte z pianka :)))))
a u nas dzis upal masakra, gdzies na poludniu naszego stanu - czyli calkiem niedalego mnie dzis zapisali potrojno cyfrowa temperature czyli na celsjusza jakies 4 dychy!!! u mnie niewiele mniej, dupe nad jeziorem chlodzilam cale dopoludnia i dopiero teraz wrocilismy, odebralam olivke z campu i chyba cos trzeba do jedzenia wymyslec:baffled:

o rany jak tobie dobrze u nas tak zimno ze szok nie ma mowy o letnich ciuszkach i nie pamietam jak wyglonda plaza moge tylko pomazyc o takiej kompieli plazowej :baffled: brryyy.
kurcze jestem juz chyba zalamana ta pogoda nie mam pojecia co bende robic jak benda takie cale wakacje :-:)-:)-(

no u mnie w domu klimatyzacja chodzi na calego inaczej nie daloby sie wysiedziec. Samochod mi sie dzis nie chcial schlodzic tak sie zagrzal:-) Myslalam ze wiatraki sie wykoncza.

na balety poszłyście czy jak :) Poniedziałek juz , a nie sobota
oj przydala by sie juz sobota zwlaszcza ze ciagle leje i nic sie nie chce:-(
no widze ze wrocilam w odpowiednia pore bo sie wlasnie rozkreca:-)
moja kawa to venti vanilla latte ze Starbucks Coffee - cale $4.33 kosztuje:tak:
ja innej tzn zwyklej kasy nie pijam tylko latte z pianka :)))))
a u nas dzis upal masakra, gdzies na poludniu naszego stanu - czyli calkiem niedalego mnie dzis zapisali potrojno cyfrowa temperature czyli na celsjusza jakies 4 dychy!!! u mnie niewiele mniej, dupe nad jeziorem chlodzilam cale dopoludnia i dopiero teraz wrocilismy, odebralam olivke z campu i chyba cos trzeba do jedzenia wymyslec:baffled:

Oj jak ja Ci zazdroszcze pogody chcialabym znowu poczuc co to prawdziwe cieplo...u nas leje i leje i tam ma byc podobno do sierpnia wiec mega zajebiste wakacje:-(

:confused: za nim przeprowadze sie do swojego domu filip bedzie mial pewnie 18 lat :-:)-:)-( hi hi hi .

kasia - no to już wtedy może nie chciec naklejek z małpki :-D:-D ale badz dobrej mysli . Jutro malowanie , czyli prawie koniec . z naklejkami trzeba poczekac tydzień, az ściany dobrze doschna ..

ja mam ekspress ten na kapsułki z dolce gusto .. i myslałam że moja kawa drogo wychodzi ale za stówke , to bysmy jej troszke wypiły :)Pawimi- Ona ma taki maga kubek widziałam na fotach , to tam pewnie ma ze cztery wlane ..a w sumie jedna dobra kawa w coffe heaven kosztuje koło 11zł jak weźmie podwójną to ma 22zł to razy cztery kawy i już prawie setka sie robi:-D:-D:-D
Tez mam taki expres , tylko ze ja mam Tassimo.Kawka cudowna..
oj przydala by sie juz sobota zwlaszcza ze ciagle leje i nic sie nie chce:-(

Oj jak ja Ci zazdroszcze pogody chcialabym znowu poczuc co to prawdziwe cieplo...u nas leje i leje i tam ma byc podobno do sierpnia wiec mega zajebiste wakacje:-(

A co, w Pl prawie zawsze lato ladne, a una s wieczna jesien.W tym roku mala zmiana ;-)

Gastone - no jak na domowe warunki te ekspresy sa super , bo się narobic przy tym nie trzeba :tak:

Pawimi - Ty mnie nie denerwuj swoją pogodą .. bo ja cholercia w sobotę jade nad morze i już się zastanawiam ile ciepłych galotów mam spakowac , bo tak u nas zimno .. małemu kupiłam krótkich spodenek w ciucholandzie i nie założyłam mu nawet raz .. daj z 10 stopni do nas:tak::tak:

dziewczyny umieram dzisiaj, no gorac niesamowity, 40 stopni uffff!!! czuje sie jak w lazni a klima sie normalnie nie wylacza w domu. Rano bylam na krotkich zakupach, potem spotkalam sie z kumpela na wczesnym lunchu, pozniej podjechalam kupic ten kocyk ani i do galerii na plac zabaw zeby moje dziecko sie troche pobawilo bo na zewnatrz niestety nie da sie byc:szok: nie ma czym oddychac:no:, odebralam olivke z campu i bylismy chwilke nad jeziorem ale tez sie nie da wysiedziec, no koszmar jakis. Wysylam wam expresem 10-15 stopni:-)

reklama
Witam

Pawimi u nas tez lato w pelni dzis bylo 25 stopni a w sloncu z 35 :-)
Oddychac nie ma czym:baffled: ale Ciesze sie ze jest ladnie anie pada...

ja tez wam sle promyki sloneczne, albo zapraszam do Irlandii:-D

Do góry