reklama
Sofik
Wiara Czyni Cuda
hehehe;-) ciekawski...
ja jestem na Nk tez , wyslam Pawimi zaproszenie, reszty nie znam
Kochana mnie masz juz dawno..Malgorzatka jestem hihiPawiki dawaj foto w pizdzamie
Przesyłam Ci sliczne promyczki slonka bo u nas jest pieknie...
Oj znam znam Was kochane ale nie kojarze z buzi jak tam tyle osob na nk skad mam wiedziec ze to wy
mamy dzisiaj pierogi na obiad, nie chce mi sie nic robic to gotowca zapodam rodzince, chyba w tej pidzamie bo dalej nic nie robie tylko siedze i glupotki ogladam na laptopie ))
Pieeeeerogi mniam.!!!
Sofik
Wiara Czyni Cuda
gastone to wiem
a mniam, mam gotowe w kilku smakach....jest taka polska firma u nas ktora robi swietne pierogi i od czasu do czasu sobie je kupujemy, mam wlasnie z zamrazalce i w sytuacjach takich jak dzis ze nie mam ochoty na nic to wlasnie podgrzewam i serwuje )
Witam koleżanki :-)
Ja dziś znów sama z dzieciakim mój Hubby wyjątkowo pracuje, bo odrabia urlop, za to już 9 lecimy razem na 3 tyg do PL :-):-):-)
Pawimi śmiać mi się chciało, bo ze wszystkich zdjęć moich na NK a mam ich 60, skomentowałaś akurat takie na którym jest wózek!!!
tylko takie ci sie podobają??
a potrafisz rozpoznać co to za wózek?
Gastone a Ciebie znalazłam po tych oczach cudnych jak u Twojego małego :-)
Moja córcia jeszcze śpi, a synek już mnie męczy od rana wycinaniem rybek
Ja dziś znów sama z dzieciakim mój Hubby wyjątkowo pracuje, bo odrabia urlop, za to już 9 lecimy razem na 3 tyg do PL :-):-):-)
Pawimi śmiać mi się chciało, bo ze wszystkich zdjęć moich na NK a mam ich 60, skomentowałaś akurat takie na którym jest wózek!!!
tylko takie ci sie podobają??
a potrafisz rozpoznać co to za wózek?
Gastone a Ciebie znalazłam po tych oczach cudnych jak u Twojego małego :-)
Moja córcia jeszcze śpi, a synek już mnie męczy od rana wycinaniem rybek
monia nie , nie ))) to nie tak, akurat ta fotka mi sie bardzo podoba bo tak fajnie naturalnie z mezulkiem wyglacie. Masz przeslicznego synka!!! Wogole piekna kobietka z ciebie ))) Powiem ze czuje sie stara przy was, wszystkie jestescie sporo mlodsze ode mnie.....ot zycie...Wozek to chyba pegus jest ale nie jestem pewna bo nie widac go z boku tylko tak z samego frontu i jeszcze maly w nim siedzi.
reklama