reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

monia nie , nie :)))) to nie tak, akurat ta fotka mi sie bardzo podoba bo tak fajnie naturalnie z mezulkiem wyglacie. Masz przeslicznego synka!!! Wogole piekna kobietka z ciebie :)))) Powiem ze czuje sie stara przy was, wszystkie jestescie sporo mlodsze ode mnie.....ot zycie...Wozek to chyba pegus jest ale nie jestem pewna bo nie widac go z boku tylko tak z samego frontu i jeszcze maly w nim siedzi.

jaaaaka stara, kobito :-D:-D:-D

reklama
pegus to inaczej peg perego - tu akurart mam na mysli pliko albo mamas & papas w UK....tak mi wyglada, podobna jest tez inglesina (tzn rame ma taka sama i konstrukcje tylko kolorystyka i tapicerka sie roznia). Wlasnie wrocilismy ze sniadanka i spacerku na osiedlowym osiedlu, pozniej moze fotki wrzuce, w koncu cieplo!!! hurray!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
pawimi - gdzie Ty te ramy fotkowe robisz co ? .. u nas tez cos ciepło sie zrobiło i oby juz tak zostało .. bo jak narazie mieliśmy ładną jesień tej wiosny:-D

Pawimi BRAWO!!! dostajesz medal dla najlepszej znawczyni wózków, żeby tak rozpoznac, to peg perego pliko :-)
fajne Twoja zdjecia i przestan gadac, ze czujesz sie przy nas stara, ja tez mam 3 z przodu, ale nie czuje tego w ogole :cool2:

Moje dzieciaki jeszcze nie śpią :wściekła/y:

monia - ja mam duzzzzeeee 3 w dacie :( i powiem wam ze nie czulam sie tak staro dopoki vincent sie nie urodzil, zawsze wygladalam duzo mlodziej niz moje rowiesnice i czulam sie bardzo mlodo a po trzecim dziecku mi sie przytylo, ciezko mi wrocic do rozmiaru 36 i w tym momencie poczulam ze cialo juz nie takie mlode :(((, nie moge sie opalac bo na gebie zaraz jakies plamy sie pojawiaja jak starym babom a do niedawna jeszcze wygladalam jak czekoladka...moze kiedys poszukam i wrzuce wam kilka fotek :))) ze starych dobrych i..atrakcyjnych lat :)))
ania - uzywam programu www.picnik.com/app

witam i ja....dzis u na cieplutenko i slonecznie, chyba w koncu sezon deszczowy sie skonczyl i zawitalo lato ktore przeciez tu gdzie mieszkam jest zwykle dlugie i bardzo upalne. Gieoska ja widze ze ty juz prawie na polmetku jestes! No naprawde ten czas tak szybko leci ze cos strasznego! Olis dzis pierwszy dzien summer camp-w koncu, jonathan pojechal do ojca bo ma szkole letniz (kiedys w pierwszej klasie nawalil jeden semestr i musi nadrobic), wiec mam tylko jedno dziecko.
Kolka z bugaboo sie absolutnie nie scieraja, to sa moje orginalne, a wierz mi ze ten wozek przeszedl wszystko. Te wozki sa bezusterkowe. Kropka.
Tak, mieszkam nad jeziorem, jak sie dobrze wychyle z okna swojego pokoju sniadaniowego przy kuchni to widze jezioro. Minutka, dwie na nogach.Mowilam kiedys ze mieszkam w okolicy jak polskie mazury :))

witam i ja....dzis u na cieplutenko i slonecznie, chyba w koncu sezon deszczowy sie skonczyl i zawitalo lato ktore przeciez tu gdzie mieszkam jest zwykle dlugie i bardzo upalne. Gieoska ja widze ze ty juz prawie na polmetku jestes! No naprawde ten czas tak szybko leci ze cos strasznego! Olis dzis pierwszy dzien summer camp-w koncu, jonathan pojechal do ojca bo ma szkole letniz (kiedys w pierwszej klasie nawalil jeden semestr i musi nadrobic), wiec mam tylko jedno dziecko.
Kolka z bugaboo sie absolutnie nie scieraja, to sa moje orginalne, a wierz mi ze ten wozek przeszedl wszystko. Te wozki sa bezusterkowe. Kropka.
Tak, mieszkam nad jeziorem, jak sie dobrze wychyle z okna swojego pokoju sniadaniowego przy kuchni to widze jezioro. Minutka, dwie na nogach.Mowilam kiedys ze mieszkam w okolicy jak polskie mazury :))

no wlasnie pawimi ja zauwazylam na jednej z twoich fotek ze masz chyba jeziorko i mialam o to pytac ale jakos zapomnialaam :sorry:-zupelnie jak na mazurach hi hi
nam tez udalo sie kupic domek prawie w centrum miasta a z drugiej strony jest jeziorko wiec z okien jest przepiekny widok :-) a zdrugiej dwa kroki do sklepu tylko ze caly do remontu a ze $ narazie brak wiec mieszkam w bloku na 4 pietrze :wściekła/y::no::crazy: ale chociaz z ogrodka mozna skorzystac :sorry:
pawimi a jak tam moj kubeczek lezakuje jeszcze u ciebie ?? ja wciaz czekam w pogotowiu na nr. k. co raz zaglondam czy nic nie wyslalas :-D

reklama
hej dziewczyny!!

Pawimi to Ty mieszkasz nad jeziorkiem??fajnie Ci:-)ten boogaboo co masz na zdjeciu ma takie male kolka one sie nie scierala??czy moze juz je wymienialas??

Ja tez chce miec was na nk..mam tylko Sofika i Pawimi!!
Mnie tez msz kochana juz zapomnialas ?:crazy:

Szczesciara!

Ja sie jakis czas zastanawialam nad bugaboo , ale te kolka jednak nieprzemawiaja do mnie..A moj maz dodal ze absolutnie bo to jak wozek inwalidzki wyglada :eek:

Pawimi ja tez korzystam z piknika , tylko ty chyba masz wykupione dodatkowo funkcje premium? Bo na darmowym niemozna sobie takich colazy robic.

Do góry