reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

monia nie , nie :)))) to nie tak, akurat ta fotka mi sie bardzo podoba bo tak fajnie naturalnie z mezulkiem wyglacie. Masz przeslicznego synka!!! Wogole piekna kobietka z ciebie :)))) Powiem ze czuje sie stara przy was, wszystkie jestescie sporo mlodsze ode mnie.....ot zycie...Wozek to chyba pegus jest ale nie jestem pewna bo nie widac go z boku tylko tak z samego frontu i jeszcze maly w nim siedzi.

jaaaaka stara, kobito :-D:-D:-D

reklama
pegus to inaczej peg perego - tu akurart mam na mysli pliko albo mamas & papas w UK....tak mi wyglada, podobna jest tez inglesina (tzn rame ma taka sama i konstrukcje tylko kolorystyka i tapicerka sie roznia). Wlasnie wrocilismy ze sniadanka i spacerku na osiedlowym osiedlu, pozniej moze fotki wrzuce, w koncu cieplo!!! hurray!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
pawimi - gdzie Ty te ramy fotkowe robisz co ? .. u nas tez cos ciepło sie zrobiło i oby juz tak zostało .. bo jak narazie mieliśmy ładną jesień tej wiosny:-D

Pawimi BRAWO!!! dostajesz medal dla najlepszej znawczyni wózków, żeby tak rozpoznac, to peg perego pliko :-)
fajne Twoja zdjecia i przestan gadac, ze czujesz sie przy nas stara, ja tez mam 3 z przodu, ale nie czuje tego w ogole :cool2:

Moje dzieciaki jeszcze nie śpią :wściekła/y:

monia - ja mam duzzzzeeee 3 w dacie :( i powiem wam ze nie czulam sie tak staro dopoki vincent sie nie urodzil, zawsze wygladalam duzo mlodziej niz moje rowiesnice i czulam sie bardzo mlodo a po trzecim dziecku mi sie przytylo, ciezko mi wrocic do rozmiaru 36 i w tym momencie poczulam ze cialo juz nie takie mlode :(((, nie moge sie opalac bo na gebie zaraz jakies plamy sie pojawiaja jak starym babom a do niedawna jeszcze wygladalam jak czekoladka...moze kiedys poszukam i wrzuce wam kilka fotek :))) ze starych dobrych i..atrakcyjnych lat :)))
ania - uzywam programu www.picnik.com/app

witam i ja....dzis u na cieplutenko i slonecznie, chyba w koncu sezon deszczowy sie skonczyl i zawitalo lato ktore przeciez tu gdzie mieszkam jest zwykle dlugie i bardzo upalne. Gieoska ja widze ze ty juz prawie na polmetku jestes! No naprawde ten czas tak szybko leci ze cos strasznego! Olis dzis pierwszy dzien summer camp-w koncu, jonathan pojechal do ojca bo ma szkole letniz (kiedys w pierwszej klasie nawalil jeden semestr i musi nadrobic), wiec mam tylko jedno dziecko.
Kolka z bugaboo sie absolutnie nie scieraja, to sa moje orginalne, a wierz mi ze ten wozek przeszedl wszystko. Te wozki sa bezusterkowe. Kropka.
Tak, mieszkam nad jeziorem, jak sie dobrze wychyle z okna swojego pokoju sniadaniowego przy kuchni to widze jezioro. Minutka, dwie na nogach.Mowilam kiedys ze mieszkam w okolicy jak polskie mazury :))

witam i ja....dzis u na cieplutenko i slonecznie, chyba w koncu sezon deszczowy sie skonczyl i zawitalo lato ktore przeciez tu gdzie mieszkam jest zwykle dlugie i bardzo upalne. Gieoska ja widze ze ty juz prawie na polmetku jestes! No naprawde ten czas tak szybko leci ze cos strasznego! Olis dzis pierwszy dzien summer camp-w koncu, jonathan pojechal do ojca bo ma szkole letniz (kiedys w pierwszej klasie nawalil jeden semestr i musi nadrobic), wiec mam tylko jedno dziecko.
Kolka z bugaboo sie absolutnie nie scieraja, to sa moje orginalne, a wierz mi ze ten wozek przeszedl wszystko. Te wozki sa bezusterkowe. Kropka.
Tak, mieszkam nad jeziorem, jak sie dobrze wychyle z okna swojego pokoju sniadaniowego przy kuchni to widze jezioro. Minutka, dwie na nogach.Mowilam kiedys ze mieszkam w okolicy jak polskie mazury :))

no wlasnie pawimi ja zauwazylam na jednej z twoich fotek ze masz chyba jeziorko i mialam o to pytac ale jakos zapomnialaam :sorry:-zupelnie jak na mazurach hi hi
nam tez udalo sie kupic domek prawie w centrum miasta a z drugiej strony jest jeziorko wiec z okien jest przepiekny widok :-) a zdrugiej dwa kroki do sklepu tylko ze caly do remontu a ze $ narazie brak wiec mieszkam w bloku na 4 pietrze :wściekła/y::no::crazy: ale chociaz z ogrodka mozna skorzystac :sorry:
pawimi a jak tam moj kubeczek lezakuje jeszcze u ciebie ?? ja wciaz czekam w pogotowiu na nr. k. co raz zaglondam czy nic nie wyslalas :-D

reklama
hej dziewczyny!!

Pawimi to Ty mieszkasz nad jeziorkiem??fajnie Ci:-)ten boogaboo co masz na zdjeciu ma takie male kolka one sie nie scierala??czy moze juz je wymienialas??

Ja tez chce miec was na nk..mam tylko Sofika i Pawimi!!
Mnie tez msz kochana juz zapomnialas ?:crazy:

Szczesciara!

Ja sie jakis czas zastanawialam nad bugaboo , ale te kolka jednak nieprzemawiaja do mnie..A moj maz dodal ze absolutnie bo to jak wozek inwalidzki wyglada :eek:

Pawimi ja tez korzystam z piknika , tylko ty chyba masz wykupione dodatkowo funkcje premium? Bo na darmowym niemozna sobie takich colazy robic.

Do góry