reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

szczesciara ze co? ze mam jedno dziecko czy ze nad jeziorkiem mieszkam? bo jesli to ze nad jeziorkiem to dwie szczesciary bo kasia tez ma domek nad jeziorkiem :))))
ja zaplacilam za te dodatkowe funkcje te pare groszy co tam chcieli zeby miec wiecej opcji ale i tak jest to dosc ubogie. Musze poszukac czego nowego.

reklama
witam i ja....dzis u na cieplutenko i slonecznie, chyba w koncu sezon deszczowy sie skonczyl i zawitalo lato ktore przeciez tu gdzie mieszkam jest zwykle dlugie i bardzo upalne. Gieoska ja widze ze ty juz prawie na polmetku jestes! No naprawde ten czas tak szybko leci ze cos strasznego! Olis dzis pierwszy dzien summer camp-w koncu, jonathan pojechal do ojca bo ma szkole letniz (kiedys w pierwszej klasie nawalil jeden semestr i musi nadrobic), wiec mam tylko jedno dziecko.
Kolka z bugaboo sie absolutnie nie scieraja, to sa moje orginalne, a wierz mi ze ten wozek przeszedl wszystko. Te wozki sa bezusterkowe. Kropka.
Tak, mieszkam nad jeziorem, jak sie dobrze wychyle z okna swojego pokoju sniadaniowego przy kuchni to widze jezioro. Minutka, dwie na nogach.Mowilam kiedys ze mieszkam w okolicy jak polskie mazury :))
Tak juz u mnie polmetek wiec juz z gorki strasznie czas leci:-)
Mnie tez msz kochana juz zapomnialas ?:crazy:
nie mam Cie w znajomych sprawdzalam ale juz zaproszenie wyslalam:-)

szczesciara ze co? ze mam jedno dziecko czy ze nad jeziorkiem mieszkam? bo jesli to ze nad jeziorkiem to dwie szczesciary bo kasia tez ma domek nad jeziorkiem :))))
ja zaplacilam za te dodatkowe funkcje te pare groszy co tam chcieli zeby miec wiecej opcji ale i tak jest to dosc ubogie. Musze poszukac czego nowego.
Czyli mamy rozumiec ze sie przeprowadzac bedziesz nad wieksze jezioro??;-)

gie-oska ja nie nie dostałam :no:
Logowanie do nasza-klasa.pl

U nas pogoda super
Wczoraj cały dzien poza domem, M zosawił mi auto i pojechał na rowerze do pracy, alw wrócił ledwo żywy i dziś już nie był chętny do takiej jazdy, ale zawiozłam go i mam autko, pozniej jedziemy do kolezanki :-)

nie chce mi sie nic gotowac :sorry:

gie-oska ja nie nie dostałam :no:
Logowanie do nasza-klasa.pl

U nas pogoda super
Wczoraj cały dzien poza domem, M zosawił mi auto i pojechał na rowerze do pracy, alw wrócił ledwo żywy i dziś już nie był chętny do takiej jazdy, ale zawiozłam go i mam autko, pozniej jedziemy do kolezanki :-)

nie chce mi sie nic gotowac :sorry:

juz wyslalam do Ciebie:-)myslalam ze rano wyslalam wiec chyba zaraz sprawdze do kogo wyslalam zaproszenie hehe

haaa i trafilam z zaproszeniami na nk:-)
trafilas w dziesiatke ja to do nikogo nie wyslalam bo macie tylu znajomych z kazdej strony swiata ze ciezko mi sie polapac kto jest kto :zawstydzona/y:
zazdroszcze wam dziewczyny pogody u nas zimno i leje moj maly chodzi w kurteczce takiej dosc cieplej :-( pogoda jest taka ...... lepiej nie bende pisac :sorry:
i po co kupowac nowe wozki jak i tak musze jezdzic samochodem bo o spacerze to nie ma mowy :no::no::no::no:

Tak juz u mnie polmetek wiec juz z gorki strasznie czas leci:-)

Czyli mamy rozumiec ze sie przeprowadzac bedziesz nad wieksze jezioro??;-)
ha ha ha:-):-) nie szukam wiekszego jeziora tylko nowego programu do edytowania fotek:-D:-D

czesc dziewczyny, zaraz sie zbieram bo ide na lunch z kolezanka po fachu:cool: musze sie wyszykowac bo pozniej pojdzie i powie w firmie ze ta po trzecim dziecku to sie juz calkiem zaniedbala!
monia a jak dalego ma twoj maz do pracy ze mogl sobie tak rowerkiem jechac?? moj jakby chcial to by chyba tydzien w jedna strone jechal:szok:

reklama
no to dupa, juz nie jade - wlasnie napisala do mnie ze ma jakies sensacje zoladkowe i fatalnie sie czuje co oczywiscie wyklucza lunch....a szkoda bo mamy troche wiesci do wymiany i musza poczekac do przyszlego tygodnia! No cholera dzien mi rozwalila bo mialam juz wszystko zaplanowane i poukladane hihi i ....co ja teraz bede robic???? musze chyba na zakupy jechac ha ha ha...tak a propos to dzis moje torby maja przyjsc - te wszystkie trzy ktore zamawialam przed weekendem. Sama jestem ciekawa to co za cuda wynalazlam. No nic, ide na spacer w takim razie. Wiecie co, cieszylam sie ze mam lato wolne i posiedze sobie luzacko w domciu ale chyba wole pracowac. Jak sie tak siedzi bez sensu to zycie ucieka bezproduktywnie a pracujac przynajmniej ma sie poczucie ze robi sie cos pozytecznego. Podziwiam wszystkie mamy "pracujace" wylacznie w domach i zajmujace sie dziecmi!!! Naprawde, dla mnie to wielka umiejetnosc, ja tego nie potrafie robic i nie nadaje sie kompletnie do tej roli.

Ostatnia edycja:
Do góry