reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

Pawimi a pokasz mi te torby , bo do zappa to wiem ze jest ale do quinny buzz 4 nie widzialam...

no uzywany fakt taki sobie ale szkoda mi mojego chyba ze zabiore ze soba swoje siedzisko :-D obrzydzilyscie mi tego buzza uzywanego ... buuuuuuuuuuuuuuu

ale moze uda mi sie kupic ta torbe:crazy: tylko gdzie!!!

A mam pytanie bo nie probowalam czy stelarz buzza mozna ze spacerowka składac...

reklama
Ostatnia edycja:
nie laska, na caly wozek,przypatrz sie dobrze tym fotkom :) zrobiona jest z materialu takiego jak wysokiej klasy walizki, ma kolka i raczke rozciagana jak walizki. Nie ma mozliwosci zeby wozkowi cos sie stalo w takiej torbie.

nie laska, na caly wozek,przypatrz sie dobrze tym fotkom :) zrobiona jest z materialu takiego jak wysokiej klasy walizki, ma kolka i raczke rozciagana jak walizki. Nie ma mozliwosci zeby wozkowi cos sie stalo w takiej torbie.

kurde ta fotka jest taka dziwna
kolka trzeba zdemontowac tylnie ok bo plaskie ale jak a przednimi :eek: sama torba nie duzo kosztuje warto chyba kupic ??:rofl2:

ja chyba to zamowie zaraz Kasia mi przypomnial ze musze ... bo mala mi ostanio wsadzila pod wozek picie ktore bylo odkrecone i nie powiem co sie stalo
eBay.ie: QUINNY BUZZ STROLLER CUP HOLDER (item 150349934309 end time 11-Jun-09 21:15:28 BST) :-)

Ostatnia edycja:
a prosze bardzo sobie zamawiac :) to co kasi przedtem pokazywalam. A torbe chyba warto jesli masz zamiar podrozowac...gdyby byla tandeta nie kosztowalaby tyle, tej z qiuinny nie mam ale do bugaboo posiadam i jest rewelacyjna tylko jak ja kupowalam to byly ciut tansze.

a prosze bardzo sobie zamawiac :) to co kasi przedtem pokazywalam. A torbe chyba warto jesli masz zamiar podrozowac...gdyby byla tandeta nie kosztowalaby tyle, tej z qiuinny nie mam ale do bugaboo posiadam i jest rewelacyjna tylko jak ja kupowalam to byly ciut tansze.

własnie we wrzesniu lece do PL i tak bede jezdzic z 2 razy w roku... albo moze wiecej, chcemy tez na wkacje gdzies leciec... wiec chyba sie oplaca.

Zamłówie chyba ta torbe niz kupic 2 wozek...
pozatym ja ja juz kiedys widzilam ale wydawalo mi sie ze tylko samo siedzisko sie do niej miesci...

do PL bede jechac z M wiec mi potem pomoze ten wozek schowac do tej torby, bo ja chce przez lotnisko jechac wozkiem oddac przy samolocie, a z PL do Irl bede sama :baffled: i chyba caly wozek w torbie oddam na tasme a ja bede miala malego w nosidle na biodrze z quinny:-) http://www.gagu.pl/zdjecia/378/12870-%5B6%5D-7-3-3.jpg

tylko nigdzie nie pisze ze do mnie wysylaja albo ja slepa ;/

A powiedz mi bo sa rozne te torby i maja rozne ceny

zobacz :
http://usa.shop.com/Buzz_Travel_Bag-128555473-p!.shtml dlaczego tak ????

ja to chyba juz nie mysle , bo tak pozno ide do lozka... bo zgupieje....

Ostatnia edycja:
torba sofik jest jedna i ta sama i cena tez :)) chyba faktycznie idz juz spac ha ha bo jakies zwidy masz przed oczami :)

reklama
Do góry