reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

Chce kupic drugiego (uzywanego) buzza 3 zeby jechac nim do PL(szkoda mi mojego) a potem Go sprzedam na allegro ;-)taki moj pomysl hihihi;-)
Wiem jak na lotniskach szanuja wozki:-( wiec nie chce ryzykowac z moim nowym buzzem;-) chyba juz rozumiesz;-)

Aha no tak rozumiem hih Ja mialam szczescie , bo bylam e swoim buzzem 3 razy w pl i na scecie niec sieie zdazylo, ale masz racje kiepsko traktuja nasze bryki :no:

reklama
na lotnisko to sie bierze najgorszego zloma..wlasnie dlatego, albo kupuje specjalna torbe przewozowa do wozkow - kazdy model ma swoja i ona troche jednak chroni stelaz przed zniszczeniami - niestety te torby sa droge, do bugaboo u nas kosztuje $150 do quinny chyba cos ze $120 :(

na lotnisko to sie bierze najgorszego zloma..wlasnie dlatego, albo kupuje specjalna torbe przewozowa do wozkow - kazdy model ma swoja i ona troche jednak chroni stelaz przed zniszczeniami - niestety te torby sa droge, do bugaboo u nas kosztuje $150 do quinny chyba cos ze $120 :(

No wiesz jak sie jedzie do Pl na 3 tygodnie to raczej tak glupio zabierac zloma :baffled: A te torby przewozowe fajna rzecz, ale to tylko na stelarz nie?

nie, nie na stelaz tylko caly wozek, nawet na zappa taka mam :) wyglada jak podreczna zgrabna walizeczka. eeeeeh tam do pl to moglabym zlom bez problemu zabierac, szkoda byloby mi porzadnego wozka narazac na zniszczenie, zwlaszcza wlasnie do pl gdzie lot dlugi i niekoniecznie luksusowy...Natomiast gdybym leciala do jakiegos resortu gdzie sami celebryci robia rewie i pokaz mody no to zabralabym ten najlepszy ktory mam a nawet dwa! :))))))

ale ona sliczniutka!!! ojej! a monia jaka poze strzelila z tym swoim czerwoniutkim woziem! Super foteczki, sliczne jestescie :) a jak tam malutka, daje popalic po nocach czy grzeczna?

nie, nie na stelaz tylko caly wozek, nawet na zappa taka mam :) wyglada jak podreczna zgrabna walizeczka. eeeeeh tam do pl to moglabym zlom bez problemu zabierac, szkoda byloby mi porzadnego wozka narazac na zniszczenie, zwlaszcza wlasnie do pl gdzie lot dlugi i niekoniecznie luksusowy...Natomiast gdybym leciala do jakiegos resortu gdzie sami celebryci robia rewie i pokaz mody no to zabralabym ten najlepszy ktory mam a nawet dwa! :))))))
ciekawa jestem ktory wozek masz na mysli :-) ??
pawimi czy ten uchwyt pasuje do buzz ?? bo chyba kiedys wsponalas .
http://www.4kids.com.pl/produkt-2523.html

Ostatnia edycja:
tak kasiu, wlasnie dokladnie ten, sama go posiadam i pasuje zarowno do buzza jak i mojego bugaboo do ktorego orginalnie jest sprzedawany. Natomiast u nas buzz juz ma swoj orginalny uchwyt w mniej wiecej podobnej cenie robiony przez quinny- bodajze od konca 2008, sprawdz to moze w pl tez sa.
ooooo....mam dokladnie tego zappa czyli to jest kolor z 2009 roku nawet nie wiedzialam :) u nas sa tylko jednokolorowe i takie monotonne...
http://www.4kids.com.pl/produkt-3298.html
http://www.4kids.com.pl/produkt/Zapp%20Iron%20sun%20canopy1.jpg

Ostatnia edycja:
tak kasiu, wlasnie dokladnie ten, sama go posiadam i pasuje zarowno do buzza jak i mojego bugaboo do ktorego orginalnie jest sprzedawany. Natomiast u nas buzz juz ma swoj orginalny uchwyt w mniej wiecej podobnej cenie robiony przez quinny- bodajze od konca 2008, sprawdz to moze w pl tez sa.
ooooo....mam dokladnie tego zappa czyli to jest kolor z 2009 roku nawet nie wiedzialam :) u nas sa tylko jednokolorowe i takie monotonne...
Sklep dla dzieci 4kids; artykuły dla dzieci, artykuły dla niemowląt, Bugaboo
http://www.4kids.com.pl/produkt/Zapp%20Iron%20sun%20canopy1.jpg
wiesz szukam ale chyba nic z tego - nie znajde ciekawe ile by u nas kosztowal ? bo ten do bugaboo cholernie drogi , a ja tak patrze na te dwa nowe twoje wozeczki i wydaje mi sie ze ten kubeczek bedzie pasowal tobie i di zappa i do pluto bo chyba rurki w stelazu tez takie paskie podobne do buzza tylko bardziej blyszczace czy sie myle ? jak masz jakas stronke z tym uchwytem to podeslij

reklama
Do góry