reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

a nie ma tego w normalnych sklepach w pl? albo internetowych? a nie przez aukcje na ebay'u? ta przesylka faktycznie strasznie duzo wychodzi az bez sensu...

reklama
kasia jak bardzo chcesz i ci sie to oplaca to moge u siebie kupic i ci wyslac tylko nie bedzie to napewno zrobione w dwa dni bo zeby wyslac paczuszke do pl do musze daleko do miasta jechac (wiec to przy okazji jak bede jechac w tamta strone) poniewaz zawsze korzystamy z takiego polskiego kuriera aczkolwiek jak ani(aniam) ostatnio wysylalam posciel dla jej szymka to pomieszali przesylki i wszystko poszlo do mojej siostry na slask i dopiero moja siostra jej przesylala :)) biedaczka sie naczekala jak osiolek! Wiec tak, kupic moge i Ci podeslac ale zaznaczam ze nie bedzie to ekspresowy termin :))

kasia jak bardzo chcesz i ci sie to oplaca to moge u siebie kupic i ci wyslac tylko nie bedzie to napewno zrobione w dwa dni bo zeby wyslac paczuszke do pl do musze daleko do miasta jechac (wiec to przy okazji jak bede jechac w tamta strone) poniewaz zawsze korzystamy z takiego polskiego kuriera aczkolwiek jak ani(aniam) ostatnio wysylalam posciel dla jej szymka to pomieszali przesylki i wszystko poszlo do mojej siostry na slask i dopiero moja siostra jej przesylala :)) biedaczka sie naczekala jak osiolek! Wiec tak, kupic moge i Ci podeslac ale zaznaczam ze nie bedzie to ekspresowy termin :))

jezeli nie sprawi ci to duzego klopotu to byla bym niezmiernie wdzieczna :tak:
wiesz co szukalam w goglach i kurcze nic mi nie wyskakuje jakos nie moge tego znalesc , nie wiem czy nie umiem czy poprostu nie ma tego w polsce
co do tego czy sie oplaca to raczej tak na aukcji kosztuje on 16 $ z groszami a przesylka ok 9$ przeliczylam niej wiecej po dzisiejszym kursie i wychodzi o troszeczke mniej 91 zl.niz ten uchwyt do bugaboo 99 zl. ale to juz szczegol najwazniejsze ze uchwyt jest uniwersalny i bedzie pasawal do wiekszosci wozkow
pawimi takze czekam na ciebie napisz mi na priwa jak mam przelac tobie piniazki itp. :-):-):-):-):-)

hej dziewczyny!widze dyskutyjecie o wozekczkach ostro hehe:-)

he he...no tak, to bylo zima kasia....juz tutaj chwile gadamy:-) wiecie ze ja tez nie kupilam nigdy uzywanego wozka ....to jakies takie obrzydliwe dla mnie, dziecko w tym siedzi, slini, moze sie nieraz przesika na dlugich wypadach, je czasem i pije ..po obcym to jakos malo fajne:eek: co innego gdybym dziecko i rodzicow znala no to jeszcze moze, ale tak:no::no:. Buzza mozna prac jak najbardziej, tu sie zgadza. Sofik zafunduj sobie torbe przewozowa, czasem na ebay'u mozna ciut taniej i z glowy problem transportowy.

Tez sie kiedys zastanawialam nad uzywanym buzzem ale nie jeste to dobry pomysl raczej...i tez uwazam ze Sofik lepiej wyjdziesz na tym ze kupisz sobie taka torbe ochronna na buzza:-)Nawet nie wiedzialam ze takie cos jest hehe:-)

A ja babeczki znowu o tym samym ale bylam wczoraj w sklepie ogladac mutsy i buzzy!!mutsy wydaje mi sie strasznie duzym i masywnym wozkiem wiec raczej odpada za to buzz super jest:-)Przymierzalam moja Maje do jednego i to bylo mniejsze siedzisko a ona sie spokojnie miescila:-)nozki miala na podnozku a i budka jakas taka duza nie wiem moze w tym nowym modelu powiekszyli ta budke:-)w kazdym razie juz na 100% bede buzza kuowac:-)

Aha mam prosbe do Eve81 i do Sofika:-)mam nadzieje ze mi pomozecie:-)czy moglybyscie mi zmierzyc \gondolke :w srodku:szerokosc|dlugosc|wysokosc??Plizz dajcie znac:-)

Witam sie

Moja Sofijka chora... nie poszla dzis do przedszkola...
Idzimy jak sie uda dzis do lekarza, mam nadzieje ze Filip nie zachoruje...

Aha mam prosbe do Eve81 i do Sofika:-)mam nadzieje ze mi pomozecie:-)czy moglybyscie mi zmierzyc \gondolke :w srodku:szerokosc|dlugosc|wysokosc??Plizz dajcie znac:-)

Wymiary gondoli 75x38x20 cm.

Hej dziewuszki :-)
Pojeździłam troszkę moim Joolzem i jedyny minus jaki widzę to te ze budka jest trochę krótka i małej często świeci słońce, co prawda można ją odsunąc z tyłu i zrobić cien ale wtedy jst odkryte i wieje z tyłu, poaz tym same plusy, prowadzi się elegancko, jedną rączką, uwielbiam ten wózeczek
Jak idziemy z tatą to się kłócimy kto ma prowadzić :-D:-D:-D

reklama
tak, znam to tez a moj maly mial z tej serii swoja tacke na palak w buzie ale to jest "szmaciane" a holdery o ktorych z kasia rozmawiamy sa sztywne z plastiku i dodatkowa wsrodku maja takie wiedelki do podtrzymania kubka, dla mnie na goraca i ciezka latte to taki szmaciak sie nie nadaje :(

Do góry