reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

oj mylisz....wlasnie do zadnego nie pasuje oprocz buzza i bugaboo, natomiast to zappa i pluto dokupilam uniwersalny uchwyt z Valco ktory wlasnie do zappa pasuje dosc dobrze natomiast do pluto tak sobie ale od biedy bedzie.
tutaj masz ten do buzza:
Baby Catalog of America offers the Cup Holder for Buzz 4 Stroller from Quinny at babycatalog.com
Quinny Buzz Cup Holder @ StrollerDepot.com
a tu valco
Valco Universal Cup Holder for Strollers (ACC5951) In Stroller Accessories At HappyMothers.com

fajne kurcze tansze niz ten do bugaboo 100 zl. kawalek plastiku szok :szok:
a ja swojego dazzle odsylam w poniedzialek do reklamacji wkoncu sie odwazylam :baffled: wyczytalam ze wyszla jakas wadliwa seria no i ja na nia sie niestety zalapalam , ale poinformowano mnie ze w srode dostane go spowrotem bo oni wiedza gdzie jest blad i zajmie im to chwile ;-) a ty dostalas juz te graty do dazzle co zamawialas ? fajna jest parasolka ?

reklama
a co zlego z tym Twoim Dazzle bylo? nie pamietam, wiem ze cos wspominalas ale nie moge sobie przypomniec co to bylo...no i dopiero teraz go reklamowalas??? Toz to dawno chyba bylo :) a gdzie czytalas o tej wadliwej serii?? tak, dostalam, torba dziwna troche, zreszta ja jestem do takich dobrych jakosciowo dyzajnerskich przyzwyczajona a ta to raczej taka typowa wozkowa jest chociaz orginalna musze przyznac, spiworek fajny - bede lubiec, wlasciwie nawet na chlodne wiosenne i letnie dni sie tez nadaje i chyba bardziej niz zime bo jest cieniutki a parasolka super -taki kwadracik.

w moim dazzle byl uszkodzony hamulec jak go zablokowalam to potem nie moglam odblokowac trzba bylo mocno kopnac wiec wogole go nie uzywalam a przeytalam to wczoraj na forum ....gazeta..... tam dziewczyny pisa ze tez maja taki problem wiec zadzwonilam do serwisu i bez problemu naprawia
ja tez jak wczesniej pisalam udalo mi sie zakupic ten zestaw nieco taniej ale potrzebowalam tylko parasolki bo ja tak wogole to kupilam dazzla z zamiarem uzytkowania go wiosna i latem wydaje mi sie taki wiosenno-letni i przewiewny wiec spiworek raczej jest mi zbedny a torba tym bardziej , nie cierpie wiszacych toreb na raczce wozka :-p
wiesz tak teraz mysle ze chyba jednak zrezygnuje z zakupu tego uchwytu do buzza siedziska xl i kola terenowego bo to mnie wyniesie sporo ok 650 zl. to mozna troche dozucic i bylby nowy wozek - ktory musze znalesc idealny dla mnie hi hi
pawimi a ty jestes zadowolona z pluto ? czy tak sobie ? bo czytalam kilka razy to co napisalas i jakos tak odnioslam wrazenie ze nie dokonca spelnil twoje oczekiwania - slyszalam ze to wozek z najwyzeszej polki hi hi .
zauwazylam ze twoj vincent ma tyle samo wzrostu i wagi co moj filip ha ha

Ostatnia edycja:
a czytalas to co wczesniej napisalam ? co mi przeszkadza w dazzle ? potem przeglondalam twoja galeria zeby zobaczyc jak twoj maluszek w nim siedzi i chyba raczej tak samo wiec doszlam do wniosku ze musze sie wkoncu przyzwyczaic i juz :sorry:

jestem z pluto zadowolona tak sobie, tzn. jest pieknym wozkiem ale wiecej sie po nim spodziewalam bo jak doczytalas mial byc to wozek z najwyzszej polki i cena jego tez nie jest przecietna, nie cierpie tego ze zaczal skrzypiec...to juz dla mnie duzy minus na taki okrzyczany pojazd. No i ma kilka minusow jak ciezkie skladanie, zbyt duzo dla mnie tych malutkich plastikowych elementow w sumie przy takiej ilosci metalu w ramie....nie podoba mi sie to ....Twoj Filip ma 86 cm i wazy 14 kg? Bo teraz Vincent tyle mniej wiecej ma a nie przypominam sobie zebym to gdzies pisala....

ale naskrobane....

aja tez szukam do buzza dodatków...
szukam kubek, haczyki, parasolke....

Szukam biletów do Pl chyba 15 wrzesnia bede jechac i kurde mysle co z Tym wozkiem:rofl2:

czy kupic buzza uzywanego czy zabrac mojego :angry:

mam troche czasu...\\\\\

Kasia to twoj synek duzo wazy moja Sofijka ma teraz 15 kg a ma 3,5 roju

Monia super sie z joolem prezentujesz,a emma jest sliczna

gdzies wyczytalam ale sama nie pamietam gdzie bo przeglondalam spory kawal watku o buzzie jak pisalaysmy ale wyczytalam ze ma 82 cm i 12 kg to chyba musial byc jakis czas temu :-(
sofik ja bym uzywanego nie kupowala te siedzisko jest takie gąbczaste i pochlania wszystko a wiadomo co tam kto w nim wozil :-p to nie plastik ze przetrzesz i juz (chociaz w sumie mozna wyprac z dwa razy hi hi ), ja kupilam uzywany chicco i taka tragedia ze szok stoi w piewnicy :baffled:

Ostatnia edycja:
kasia a tego z buzza prac nie mozna ?? bo mi sie wydaje ze tak!!
mozna jak najbardziej - ja mam jakies chyba uprzedzenie po tym chicco bo naprawde trafilam na tragiczny wozek cala tapicerka przesiaknieta byla dymem z papierosow nawet po praniu jeszcze czulam oprocz tego jakies plamy nie wiem po czym , moze tobie trafi sie lepiej :-)

reklama
gdzies wyczytalam ale sama nie pamietam gdzie bo przeglondalam spory kawal watku o buzzie jak pisalaysmy ale wyczytalam ze ma 82 cm i 12 kg to chyba musial byc jakis czas temu :-(
sofik ja bym uzywanego nie kupowala te siedzisko jest takie gąbczaste i pochlania wszystko a wiadomo co tam kto w nim wozil :-p to nie plastik ze przetrzesz i juz (chociaz w sumie mozna wyprac z dwa razy hi hi ), ja kupilam uzywany chicco i taka tragedia ze szok stoi w piewnicy :baffled:
he he...no tak, to bylo zima kasia....juz tutaj chwile gadamy:-) wiecie ze ja tez nie kupilam nigdy uzywanego wozka ....to jakies takie obrzydliwe dla mnie, dziecko w tym siedzi, slini, moze sie nieraz przesika na dlugich wypadach, je czasem i pije ..po obcym to jakos malo fajne:eek: co innego gdybym dziecko i rodzicow znala no to jeszcze moze, ale tak:no::no:. Buzza mozna prac jak najbardziej, tu sie zgadza. Sofik zafunduj sobie torbe przewozowa, czasem na ebay'u mozna ciut taniej i z glowy problem transportowy.

Do góry