reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

oj mylisz....wlasnie do zadnego nie pasuje oprocz buzza i bugaboo, natomiast to zappa i pluto dokupilam uniwersalny uchwyt z Valco ktory wlasnie do zappa pasuje dosc dobrze natomiast do pluto tak sobie ale od biedy bedzie.
tutaj masz ten do buzza:
Baby Catalog of America offers the Cup Holder for Buzz 4 Stroller from Quinny at babycatalog.com
Quinny Buzz Cup Holder @ StrollerDepot.com
a tu valco
Valco Universal Cup Holder for Strollers (ACC5951) In Stroller Accessories At HappyMothers.com

fajne kurcze tansze niz ten do bugaboo 100 zl. kawalek plastiku szok :szok:
a ja swojego dazzle odsylam w poniedzialek do reklamacji wkoncu sie odwazylam :baffled: wyczytalam ze wyszla jakas wadliwa seria no i ja na nia sie niestety zalapalam , ale poinformowano mnie ze w srode dostane go spowrotem bo oni wiedza gdzie jest blad i zajmie im to chwile ;-) a ty dostalas juz te graty do dazzle co zamawialas ? fajna jest parasolka ?

reklama
a co zlego z tym Twoim Dazzle bylo? nie pamietam, wiem ze cos wspominalas ale nie moge sobie przypomniec co to bylo...no i dopiero teraz go reklamowalas??? Toz to dawno chyba bylo :) a gdzie czytalas o tej wadliwej serii?? tak, dostalam, torba dziwna troche, zreszta ja jestem do takich dobrych jakosciowo dyzajnerskich przyzwyczajona a ta to raczej taka typowa wozkowa jest chociaz orginalna musze przyznac, spiworek fajny - bede lubiec, wlasciwie nawet na chlodne wiosenne i letnie dni sie tez nadaje i chyba bardziej niz zime bo jest cieniutki a parasolka super -taki kwadracik.

w moim dazzle byl uszkodzony hamulec jak go zablokowalam to potem nie moglam odblokowac trzba bylo mocno kopnac wiec wogole go nie uzywalam a przeytalam to wczoraj na forum ....gazeta..... tam dziewczyny pisa ze tez maja taki problem wiec zadzwonilam do serwisu i bez problemu naprawia
ja tez jak wczesniej pisalam udalo mi sie zakupic ten zestaw nieco taniej ale potrzebowalam tylko parasolki bo ja tak wogole to kupilam dazzla z zamiarem uzytkowania go wiosna i latem wydaje mi sie taki wiosenno-letni i przewiewny wiec spiworek raczej jest mi zbedny a torba tym bardziej , nie cierpie wiszacych toreb na raczce wozka :-p
wiesz tak teraz mysle ze chyba jednak zrezygnuje z zakupu tego uchwytu do buzza siedziska xl i kola terenowego bo to mnie wyniesie sporo ok 650 zl. to mozna troche dozucic i bylby nowy wozek - ktory musze znalesc idealny dla mnie hi hi
pawimi a ty jestes zadowolona z pluto ? czy tak sobie ? bo czytalam kilka razy to co napisalas i jakos tak odnioslam wrazenie ze nie dokonca spelnil twoje oczekiwania - slyszalam ze to wozek z najwyzeszej polki hi hi .
zauwazylam ze twoj vincent ma tyle samo wzrostu i wagi co moj filip ha ha

Ostatnia edycja:
a czytalas to co wczesniej napisalam ? co mi przeszkadza w dazzle ? potem przeglondalam twoja galeria zeby zobaczyc jak twoj maluszek w nim siedzi i chyba raczej tak samo wiec doszlam do wniosku ze musze sie wkoncu przyzwyczaic i juz :sorry:

jestem z pluto zadowolona tak sobie, tzn. jest pieknym wozkiem ale wiecej sie po nim spodziewalam bo jak doczytalas mial byc to wozek z najwyzszej polki i cena jego tez nie jest przecietna, nie cierpie tego ze zaczal skrzypiec...to juz dla mnie duzy minus na taki okrzyczany pojazd. No i ma kilka minusow jak ciezkie skladanie, zbyt duzo dla mnie tych malutkich plastikowych elementow w sumie przy takiej ilosci metalu w ramie....nie podoba mi sie to ....Twoj Filip ma 86 cm i wazy 14 kg? Bo teraz Vincent tyle mniej wiecej ma a nie przypominam sobie zebym to gdzies pisala....

ale naskrobane....

aja tez szukam do buzza dodatków...
szukam kubek, haczyki, parasolke....

Szukam biletów do Pl chyba 15 wrzesnia bede jechac i kurde mysle co z Tym wozkiem:rofl2:

czy kupic buzza uzywanego czy zabrac mojego :angry:

mam troche czasu...\\\\\

Kasia to twoj synek duzo wazy moja Sofijka ma teraz 15 kg a ma 3,5 roju

Monia super sie z joolem prezentujesz,a emma jest sliczna

gdzies wyczytalam ale sama nie pamietam gdzie bo przeglondalam spory kawal watku o buzzie jak pisalaysmy ale wyczytalam ze ma 82 cm i 12 kg to chyba musial byc jakis czas temu :-(
sofik ja bym uzywanego nie kupowala te siedzisko jest takie gąbczaste i pochlania wszystko a wiadomo co tam kto w nim wozil :-p to nie plastik ze przetrzesz i juz (chociaz w sumie mozna wyprac z dwa razy hi hi ), ja kupilam uzywany chicco i taka tragedia ze szok stoi w piewnicy :baffled:

Ostatnia edycja:
kasia a tego z buzza prac nie mozna ?? bo mi sie wydaje ze tak!!
mozna jak najbardziej - ja mam jakies chyba uprzedzenie po tym chicco bo naprawde trafilam na tragiczny wozek cala tapicerka przesiaknieta byla dymem z papierosow nawet po praniu jeszcze czulam oprocz tego jakies plamy nie wiem po czym , moze tobie trafi sie lepiej :-)

reklama
gdzies wyczytalam ale sama nie pamietam gdzie bo przeglondalam spory kawal watku o buzzie jak pisalaysmy ale wyczytalam ze ma 82 cm i 12 kg to chyba musial byc jakis czas temu :-(
sofik ja bym uzywanego nie kupowala te siedzisko jest takie gąbczaste i pochlania wszystko a wiadomo co tam kto w nim wozil :-p to nie plastik ze przetrzesz i juz (chociaz w sumie mozna wyprac z dwa razy hi hi ), ja kupilam uzywany chicco i taka tragedia ze szok stoi w piewnicy :baffled:
he he...no tak, to bylo zima kasia....juz tutaj chwile gadamy:-) wiecie ze ja tez nie kupilam nigdy uzywanego wozka ....to jakies takie obrzydliwe dla mnie, dziecko w tym siedzi, slini, moze sie nieraz przesika na dlugich wypadach, je czasem i pije ..po obcym to jakos malo fajne:eek: co innego gdybym dziecko i rodzicow znala no to jeszcze moze, ale tak:no::no:. Buzza mozna prac jak najbardziej, tu sie zgadza. Sofik zafunduj sobie torbe przewozowa, czasem na ebay'u mozna ciut taniej i z glowy problem transportowy.

Do góry