reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

Witam

gie-oska Filip bedzie mial pol roku wiec narzie jakas lekka spacerowka odpada pozatym pozniej mu cos kupie:-)
A teraz bede chciala kupic uzywany i potem go w PL sprzedam bo sie napewno bedzie opłacac. Ale musze cos poszukac... napewno bedzie to buzz 3 kolowy:-D

Oj tak Pawimi odbilo mi hahahahh:-D:-D:-D:-D

Sofik wiesz co z tego co widze na allegro to uzywane buzzy ida w jakichs super zestawach a takie gole spacerowki to za grosze..wiec musisz obadac to zanim zakupisz drugiego buzza??

reklama
Sofik wiesz co z tego co widze na allegro to uzywane buzzy ida w jakichs super zestawach a takie gole spacerowki to za grosze..wiec musisz obadac to zanim zakupisz drugiego buzza??

obadam... ale mysle ze moj nie bedzie goly

cos wymysle, moze moga gondole dodam do zestawu :-D mam na to 3 m-ace :-)

Ostatnia edycja:
pawimi fotki sa swietnie a a chlopaki jeszcze bardziej ;-)
wiesz co dazzle bylby idealny gdyby siedzisko bylo wsuniete bardziej do srodka , procz tego nie mam zadnych zastrzezen nawet ta wysoka buda nie bardzo mi przeszkadz udalo mi sie zakupic wkoncu parasolke ale w komplecie po cenie promocyjnej za 250 zl. wiec chyba sprzedam reszta zostawiajac tylko parasol , koleczka sprawoja sie rewelacyjnie sa ciche i tak fajnie plyna po chodnikach miekko i wogole co do calego stelaza tez nie mam zadnych zastrzezen jedyna wada to to ze siedzenie jest bardzo wysuniete i chyba krutkie moj filip siedzi na nim jakna wysunietej platformi zadej oslonki po bopkach gdyby powoial zimowy wiatr to nie mial by czy sie zaslonic siedzi wysuniety jak na patelni a pomimo tego ze podnozek jest podniesiony nozki mu zwisaja
nie rozumiem tej konstrukcji caly wozek sprawia wrazenie duzego obszernego a dziecko jakos tak wisi na bzegu sprawiajac wrazenie jak by mialo zaraz spasc :baffled: nie wiem czy tak jest czy tylko mi sie tak wydaj moze trzeba do niego sie przyzwyczaic ? pawimi doradz cos RATUJ :szok:
ale ten twoj pluto extra jest ciekawe jak by wyglondal z czerwona wkladka hihi ? a ten wozek jest troszke bardziej chyba zabudowany od dazzle co ?ja bym chciala miec wozek zeby dziecko siedzialo w nim jak w maclarenie xt nwyprostowane i nozki zeby nie spadaly i zeby troszke byl zabudowany
mam do ciebie jeszcze jedna prosbe :zawstydzona/y: czy masz fotke moze pluto bokiem z rozlozona budka ?
sofik widzialam juz ta cene dazzle ja mam chyba jakiegos pecha wszystkie wozki drozeja a jak ja cos kupie tpo po miesiacu okazuje sie ze kosztuje o 1/3 taniej :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
pawimi a tak wogule to chyba wysoka z ciebie laska bo jakos te raczki ci tak leza na fotkach akurat czy ten wozek jest wyzszy czy nizszy od dazzle ?

Ostatnia edycja:
:baffled::baffled:

Załączniki

• dazzle 006.jpg
    dazzle 006.jpg
    44,5 KB · Wyświetleń: 35
Hejka
Dawno mnie tu u was nie było :)

pawimi - widze że jakąś masz nowa fure , fajny ten Icoo.. ja kiedyś miałam kupic platona z tej firmy jako pierwszy wózek 3w1 ale jakoś wkońcu zostało przy mutsy.
Piszecie że buzza cieżko do bagażnika to pomyślcie sobie co ja miałam z Mutsy na czterech pompowanych kołach .. to jest dopiero kobyła ;-)
Ja sprzedałam obecnie zappa bo jakoś mi się odwidział zresztą kocham mojego maclarena , dla mnie to wózek idealny i nie mam go zamiaru na nic zamianiać .
Kupiłam ostatnio parasolkę normalnie przeginaja z cenami .. kosztuja po 200zł śpiworki koło 300zł .. chciałam wkładke kupić ale kurde tez grubo ponad 100zł może kiedyś .

Sofik - widziałam że zamisciłas linka do stooke .. oj jak mi się nie podoba ten wózek taka fura do centrum handlowego . Bo tylko do tego się nadaje . W wawie już troszkę tego śmiga

kasiabelgia - no naprawdę jakoś nie ciekawie Ci dziecie siedzi w tym wózku a sam wózek naprawde bardzo ładny bo widziałam je w sklepie.. A może coś z bebeconfort maja taka jedna parasolke bardzo podobną do XT w sensie siedziska itp . Tylko tak samo trzeba pałąk nabyć do niej . Kosztuje coś ok 500zł
Moja kuzynka miała z tej firmy wózek i była bardzo zadowolona .
Bebe Confort VIVA Chocolate PROMO wys.24h WAWA (632360625) - Aukcje internetowe Allegro

Oj wozków jest 3 i troche...

Jak mi sie buzz znudzi to kupie I'coo Pluto....:-) Pawimi powinna brac za to kase tak swietnie reklamuje wozki:-):-):-)

Oj a ja szykma 2 buzzza troche ich jest ale nie kazdy chce wyslac do ROI ale dobrze ze mam kumpele w UK to do niej wysla a ona do mnie:-)

Wogole wsadyilam 2 rayz malego w spacerwke a on mi juy w gondoli nie chce jeydyic, poplakuje i chce bzc w poyzcji pol lezacej... to teraz dalam z ta proba w sapcerowce...

Ostatnia edycja:
Oj wozków jest 3 i troche...

Jak mi sie buzz znudzi to kupie I'coo Pluto....:-) Pawimi powinna brac za to kase tak swietnie reklamuje wozki:-):-):-)

Oj a ja szykma 2 buzzza troche ich jest ale nie kazdy chce wyslac do ROI ale dobrze ze mam kumpele w UK to do niej wysla a ona do mnie:-)

Wogole wsadyilam 2 rayz malego w spacerwke a on mi juy w gondoli nie chce jeydyic, poplakuje i chce bzc w poyzcji pol lezacej... to teraz dalam z ta proba w sapcerowce...

sofik ja troche zglupialam.Ty chcesz kupic drugiego buzza zeby miec w pl tak? A czmu tak ? nie rozumiem hi

Ostatnia edycja:
Chce kupic drugiego (uzywanego) buzza 3 zeby jechac nim do PL(szkoda mi mojego) a potem Go sprzedam na allegro ;-)taki moj pomysl hihihi;-)
Wiem jak na lotniskach szanuja wozki:-( wiec nie chce ryzykowac z moim nowym buzzem;-) chyba juz rozumiesz;-)

reklama
aniam141 wiesz co najgorsze jest to ze podobaja mi sie wozki ktore maja cos w sobie tylko nie zawsze mnie na nie stac :-( np. tak jak ten pluto jest extra sprawia wrazenie jak by byl bardzo exkluzywny jak by nalezal do szejka naftowego hi hi szkoda ze nie kosztuje 500 zl. :baffled:
a co do tych dodatkow to masz racje wczesniej pisalam ze szukam parasolki do dazzle ktora jest tylko w komplecie i wciaz kosztuje ok 350 zl. a wozek potanial i kosztuje mniej wiecej 530 zl. niedlugo ten zestaw bedzie drozszy od wozka :rofl2:
szukalam tez ostatnio uchwytu na kubek do buzza bo czesto jak wjade gdzies z kad nie moge wyjechac jedna reka to kubek stawiam normalnie na chodniku i wyjezdzam wtedy z dolka , wiec taki kubek znalazlam do bugaboo za 99 zl. pawimi wspomnala kiedys ze pasuje a np. kubek do x-landera kosztuje 14,99 zl. to sa takie roznice i ceny ze wierzyc sie nie chce .
a co do mojej wczesniej wstawionej fotki to moze troche faktycznie az zabardzo wyciagnol nozki ale to dlatego ze niechcial wtedy w nim siedziec - zmusilam go do fotki :( tak normalnie to wyglonda w nim ciut lepiej

Do góry