reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

kasia a przypomnij mi z jakiego powodu Ci dazzle nie odpowiada? bo ja wlasnie go zakupilam jak maly mial za kilka tygodni rok konczyc i bylam z niego bardzo zadowolona jezdzac zima podczas kiedy on byl opatulony w kurtki i szaliki....a parasolke mozna bylo kupic na allegro od tej samej babki co ja zestaw kupilam....Trimpha nie lubie, fajniejszy jest dazzle moim zdaniem ....
a tu masz kilka fotek z wczoraj:

reklama
a tutaj masz wozek stal tylem i troche go widac, tasme odblaskowa na budce i kieszonke o ktorej pisalam - tam widac moj kubek z latte :)))) i te raczki pokryte metalowa plytka....

Ostatnia edycja:
SOFIK to jest I'coo Pluto....
cholera stara baba jestem i wcale fajnie nie wygladam, normalnie w depresje wpadam jak widze to stare babsko!

Pawimi no co Ty nie mow tak

a ja sobie planuje kupic 2 buzzza do PL ;-) jak bede ejchac i go tam sprzedac :-D zbey mojego nie brac hahahha dobra jestem co!!!!

ogladam na ebayu oferty...

Chyba we wrzesni do PL na wesela M kolego pojedzimy :-D

kasia a przypomnij mi z jakiego powodu Ci dazzle nie odpowiada? bo ja wlasnie go zakupilam jak maly mial za kilka tygodni rok konczyc i bylam z niego bardzo zadowolona jezdzac zima podczas kiedy on byl opatulony w kurtki i szaliki....a parasolke mozna bylo kupic na allegro od tej samej babki co ja zestaw kupilam....Trimpha nie lubie, fajniejszy jest dazzle moim zdaniem ....
a tu masz kilka fotek z wczoraj:
Pawimi ale macie super pogode:-)
Pawimi jaka jest nazawa tego wozka co dalas foty?? wogole fotki super, jedne i drugi synke kochany a tY wygladasz super :)

A ja znow nie mam czasu...

Monia moj buzzz juz nie skrzypi:-)

ale super wozio: :-):-)http://img373.imageshack.us/img373/5152/stokkexplory2np.jpg:-)
ten wozek w polsce kosztuje 3500tys wiec troche i stokke sie nazywa:-)
Pawimi no co Ty nie mow tak

a ja sobie planuje kupic 2 buzzza do PL ;-) jak bede ejchac i go tam sprzedac :-D zbey mojego nie brac hahahha dobra jestem co!!!!

ogladam na ebayu oferty...

Chyba we wrzesni do PL na wesela M kolego pojedzimy :-D

Sofik no co Ty drugiego buzza chcesz ale nowy czy uzywany??a nie lepiej Ci kupic jakas spacerowke lekka na ten wyjazd do Polski??w koncu buzz troche kosztuje!!!

Witam

gie-oska Filip bedzie mial pol roku wiec narzie jakas lekka spacerowka odpada pozatym pozniej mu cos kupie:-)
A teraz bede chciala kupic uzywany i potem go w PL sprzedam bo sie napewno bedzie opłacac. Ale musze cos poszukac... napewno bedzie to buzz 3 kolowy:-D

Oj tak Pawimi odbilo mi hahahahh:-D:-D:-D:-D

reklama
Witam

gie-oska Filip bedzie mial pol roku wiec narzie jakas lekka spacerowka odpada pozatym pozniej mu cos kupie:-)
A teraz bede chciala kupic uzywany i potem go w PL sprzedam bo sie napewno bedzie opłacac. Ale musze cos poszukac... napewno bedzie to buzz 3 kolowy:-D

Oj tak Pawimi odbilo mi hahahahh:-D:-D:-D:-D

hahah oj odbilo odbilo hihihi:-D:-D

Ten stokemi sienie podoba, zbyt futurystyczny i rzucajacy sie w oczy.Kiedys szedl facet z takim wozkiem ja maialam caly czas wrazenie ze ten wozek sie przewroci.Nie wyglada na zbyt stabilny w watpie by byl praktyczny.Zwykly szpanerski wozek.

Gieoska kupuj buzza, nie zastanwaiaj sie.:-D

A my jak mowilam nie korzystamynarazie z wozka, tylko na wieksze spacery poza miastojak nozki bola mojego prawie trzylatka.Ale hih ja sama sie tak nakrecam ze chyba jednak moj maz sie slodko rozczaruje na przyszly rok jak dobrze pojdzie i dziidzia bedzie to i pewnie jakies nowosci wyszperam :-D

Do góry