Witam.Kasiabelgia fajnieze znow do ns zawitalas, dawno cie nie bylo.Ja mam przerwe w kupwaniu wozkow, bo przeciezmoje bobo juz za 2 miesiace skonczy 3 lata.Aleuzywam jeszcze wozka sporadycznie,na jakies dlusze spcery i zakupy.Ale juz sienie mgedoczkac az wroce do uzywania wszystkich swoich wozkow.Alemoja chec kupowania sie nie zmniejszyla.Wiec obawiam sie ze zanim zajde w ciaze wymysle znow cos nowego..
reklama
witam w poniedzialek z rana u mnie byla mega burza w nocy ale teraz jest sloneczko i duszno uffff! Olivka w szkole a ja mam jechac cos zalatwic z pracy na krotko i pozniej chyba sobie wolne strzele i zabiore ze soba malego.Jestem w szoku bo wczoraj poznym wieczorem wchodze do pokoju mojego najstarszego dziecka a tam posprzatane!!!! Niesamowite, nigdy sie jeszcze nie zdarzylo zeby sam z wlasnej incjatywy tak sie postaral zwlaszcza jeszcze po weekendzie jak wyjezdza do ojca. Cos chyba bedzie chcial :-) albo nagle wydoroslal przez noc i dyzajnerska nutka po mamusi sie w nim odezwala
Od przyszlego tygodnia biore dlugi urlopik na lato, nianka dostaje wolne,Oli ma ostatni dzien w szkole w czwartek i tylko pol dnia a pozniej 10 dni przerwy i wraca na summer camp na 4 tygodnie. W sierpniu za to wszyscy mamy wolne wiec gdzies pewnie pojedziemy. Musze cos zaplanowac i przedstawic mezowi opcje Poki co wczoraj spytal czy jak gdzies jade to zabieram do samochodu cala kolekcje swoich wozkow i pozniej je tak wymieniam co 5 minut Faceci to wogole nie maja zrozumienia ze kazdy wozek jest inny i ma inny cel, np. jeden terenowka, drugi tylko na male zakupy, trzeci na duze zakupy.....
Od przyszlego tygodnia biore dlugi urlopik na lato, nianka dostaje wolne,Oli ma ostatni dzien w szkole w czwartek i tylko pol dnia a pozniej 10 dni przerwy i wraca na summer camp na 4 tygodnie. W sierpniu za to wszyscy mamy wolne wiec gdzies pewnie pojedziemy. Musze cos zaplanowac i przedstawic mezowi opcje Poki co wczoraj spytal czy jak gdzies jade to zabieram do samochodu cala kolekcje swoich wozkow i pozniej je tak wymieniam co 5 minut Faceci to wogole nie maja zrozumienia ze kazdy wozek jest inny i ma inny cel, np. jeden terenowka, drugi tylko na male zakupy, trzeci na duze zakupy.....
Sofik
Wiara Czyni Cuda
Sofik
Wiara Czyni Cuda
sofik wygladasz prawie jak supermodelka camila alves z tym swoim czarnym buzzem)) kiedys wklejalam tu jej fotke .....
dobre
Sofik
Wiara Czyni Cuda
foto quinny buzz
http://3.bp.blogspot.com/_STL3ku6Ae.../nDsPkuIWbgY/s320/klassWENN2904_414x450-1.jpg lekki jak piorko....
http://3.bp.blogspot.com/_STL3ku6Ae.../nDsPkuIWbgY/s320/klassWENN2904_414x450-1.jpg lekki jak piorko....
Sofik super zdjecie:-)Jak sie prowadzilo buzza po piasku??i pogoda tez super a u nas typowo Angielska pogoda buu:-(
A ja mam metlik w glowie odnosnie wozka tyle osob mnie zniecheca do buzza a ja jednak jak sobie go odpuszcze i nie kupie to bede zalowac:-(doradzcie!!
reklama
foto quinny buzz
hehe dobre zdjecie:-)