reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

a od jakiego wieku jest ten wozio wygodniejszy myslisz ze jest od dazzle ??
a co zrobisz jak synek wyrosnie hi hi moze trzeba bedzie jakas lale Baby born zakupic :-D

Ostatnia edycja:
reklama
[quote=kasiabelgia;3702479]
a co zrobisz jak synek wyrosnie hi hi moze trzeba bedzie jakas lale Baby born zakupic :-D[/quote]

a tam babu born, prawdziwe baby:-)

Pawimi, Gastone ja smarowałam wszytkie laczenia metalu z plastikiem, a najbardziej ta czesc gdzie sie składa wozek czyli to cale kolo czarne, wyjełam ta zaslepke i caly srodek potraktowalam wd40 , a zaraz za tym jest polaczenie dwoch rurek (plastki+ metak + srodba) i to wysmarowoalm i nie skrzypialo.Nie moge zrobic fotki bo mi bateria padła...ale mysle ze dobrze wytlumaczylam...
Wogole wyciaglam dzis spaceowke i super sie prezentuje moj synke:-) ale nie mam oczywiscie fotki:-( nastepnym razem zrobie...

Eve miedzy naszymi dziecmi tlyko 3 dni roznicy, moj synke wazy 6kg;-) A karmisz piersia ??Kolorek buzzza masz super, gdyby nie wieksza cena chyba bym sie tez zdecydowala na taka:-)

Moja kumpela wlasnie sprzedaje uzywanego zappa na allegro :) kolor turkusowy:-)

A Ja mam chwile na kompa, caly dzien zalataka, moj synke lubi byc bardzo aktywny, teraz spi...

A i zapomnialam Wam napsiac ze moja S chodzi do przedszkola juz 2 tyg. i jest zadowolona...

A co do zablowoania tego watku , jak to zrobic?? moze ktos sie tym zajmie bo ja nie mam kiedy, wiem ze dalam pomysla ale nie mam naprawde kiedy...:sorry:

wiesz co chyba nie jest, nie mam zielonego pojecia, musialabym Vincenta spytac :) , trudno mu powiedziec bo to dwa rozne wozki, jak wiesz zapp nie rozklada sie do spania, ma tylko jedna pozycje oparcia czyli typowa przewozowka dla starszego dziecka, oba wozki maja calkiem inne gabaryty, inaczej sie skladaja...a jesli chodzi o lale..hmm, ja otwarcie mowilam ze chcemy jeszcze jedno dziecko...moze nie dzisiaj ale tak za potora, dwa latka, tak zebym sie okolo czterdziestki wyrobila:)))) Wczoraj pozbylam sie Maclarena Triumpha i Combi po Oliverze, tzn maclaren byl z konca 2005 roku i ten drugi chyba tez, stwierdzilam ze nie bede z nich juz pewnie korzystac i wystawilam razem ze smieciami, zostana zabrane pewnie do miejsca gdzie jacys potrzebujacy sobie wezma.

trzeba chyba do administratora zglosic ze chce sie zamknac watek....tak cos mi sie o uszy obilo ale nie jestem pewna w 100%

Sofik, daję jeszcze swoje mleczko ale jakby to powiedziec w ilościach śladowych :-D W wiekszek mierze Ada jest na Bebilonie 1. Ja za cały swój zestaw (gondola+akcesora, spacerówka+akcesoria, parasolka, kosz, torba, fotelik Maxi cosi cabrio fix) dałam 2300. To chyba dobra cena co??

wiesz co chyba nie jest, nie mam zielonego pojecia, musialabym Vincenta spytac :) , trudno mu powiedziec bo to dwa rozne wozki, jak wiesz zapp nie rozklada sie do spania, ma tylko jedna pozycje oparcia czyli typowa przewozowka dla starszego dziecka, oba wozki maja calkiem inne gabaryty, inaczej sie skladaja...a jesli chodzi o lale..hmm, ja otwarcie mowilam ze chcemy jeszcze jedno dziecko...moze nie dzisiaj ale tak za potora, dwa latka, tak zebym sie okolo czterdziestki wyrobila:)))) Wczoraj pozbylam sie Maclarena Triumpha i Combi po Oliverze, tzn maclaren byl z konca 2005 roku i ten drugi chyba tez, stwierdzilam ze nie bede z nich juz pewnie korzystac i wystawilam razem ze smieciami, zostana zabrane pewnie do miejsca gdzie jacys potrzebujacy sobie wezma.

kurcze ja szukam jeszcze jakiegos wozka z perspektywy czasu doszlam do wniosku ze jednak moj synek jest zamaly do dazzle wogole nie podoba mi sie jak siedzi a raczej wisi w nim bo nozki mu zwisaja a pupcia siedzi na samym bzegu siedziska caly czas sie zsuwa musial bym chyba zrobic cos z tym paskiem ktory jest miedzy nozkami ale co ? skrucic i obciac czy jak ?
w miedzy czasie kupilam uzywany chicco for me
CHICCO WOZEK SPACEROWY FOR ME 2w1 IDEALNY! (645257717) - Aukcje internetowe Allegro
- ale strasznie zajechany :-p to chyba tylko ja taka madra sprzedaje nowe wozki jako uzywane :-(
potem najralam sie na takie cos :
HIT! WÓZ.DIABLO COSATTO OD URODZENIA+TORBA+FOLIA (640766370) - Aukcje internetowe Allegro
ale troche za drogi , i juz sama nie wiem co o tych wszystkich wozkach myslec :baffled: mam wyzuty sumnia :-:)-:)-:)-(

diablo miala moja kolezanka w anglii ale krotko bo stwierdzila ze maclareny duzo lepsze....podobno bardzo szerokie ma siedzisko ale nie podbija sie i nieprowadzi tak dobrze jak maclaren.

witam sie ale to tlyko dlatego ze wstalam z synkiem o 7 i on teraz spi...

Eve no tak, ale Ty masz 3 kołowego, Moj czarny kosztowal przeliczajac na PL 2900 , ale juz z fotleikiem + spiworkiem, nie liczy przesylki z UK. A taki turkusowy z 3,200 by kosztowal... ale juz mam czarny , no chyba ze pomysle zeby wymienic siedzisko, poszukam czekagos :-D ale to pozniej...

Pawimi czyli ile teraz masz wozkow:-) ja to mam po Sofijce wozek ale zastanawiam sie czy go nie oddac gdzies ,zeby potem kupic jakis na szybkie spacery jak Ju F bedzie miec ponad rok;-) ale mam jeszcze czas:zawstydzona/y:

Kasia wozek chicco taki sobie, wogole mi sie chicco nie podobaja moja kumpela mi chicco gondole ona ma taki twardy spod jak by jaks wanienka wyglada.
A ten drogi calkiem calkiem u nas ta firma bardzo popularna... nawet o niej myslam ale zakochalam sie w quinny...

reklama
Eve ja to sie ciesze ze udalo mi sie kupic tanio, bo u nas w irlandii taki caly set kosztuje ponad 1000e. Jak juz mialam swojego buzza zrobili promocje ale ja juz prawie 2 m-ce buzzem jezdzilam wiec nie zaluje ze kupilam w UK.

Jak mi sie znudzi ciemny buzzz to moze kupie inny kolor:-) jak na razie nie wozilam jeszcze malego w spaceówce tylko wczoraj po domu... podobalo mu sie bardzi ;-) troche smiesznie tak bo raczka wydaje sie bardzo dluga, niz w gondoli:eek: ale przyzyczaje sie, chyba tez poczekam do lipca ze spacerówka;-)bo jerszcze te gorne pasy sa za duze na niego:-)

Do góry