buzza mam w schowku za garazem a z ta paczka rozlozylam sie u mojego najstarszego syna w pokoju, wlasnie wyjelam zappa z paczki i strzelilam kilka fotek....jak bede sie zbierac z tym wszystkim moze jutro bo Jonathan przyjezdza na weekend i musze mu usunac moje wozkowe osprzetowanie z jego pokoju to sprobuje zamontowac to co mi przyszlo do buzza....poki co zapakowalam zappa do samochodu i dzis rano jak odwiozlam Olivera do szkoly odrazu skoczylam do supermarketu no i jest super, fajnie sie prowadzi jako taka lekka przewozowke, co prawda peg perego aria duzo lzejsza jest ale za to ten mniejszy po zlozeniu no i oczywiscie ladniejszy dyzajn, poza tym mamuski sie za mna ogladaly bo u nas nie ma zappow trzykolowych wiec afere robilam )))))
Pawimi ale szalejesz z tymi wozkami hehe musisz sie chyba o jeszcze jedno dziecko postarac bo synek chyba niedlugo wyrosnie z wozkow:-)Zapp super kolor ma i super sie prezentuje:-)
Eve81 sliczna ta Twoja coreczka:-)bedziecie sprzedawac gondole czy na drugie dziecko zobie zostawiacie??