reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

buzza mam w schowku za garazem a z ta paczka rozlozylam sie u mojego najstarszego syna w pokoju, wlasnie wyjelam zappa z paczki i strzelilam kilka fotek....jak bede sie zbierac z tym wszystkim moze jutro bo Jonathan przyjezdza na weekend i musze mu usunac moje wozkowe osprzetowanie z jego pokoju to sprobuje zamontowac to co mi przyszlo do buzza....poki co zapakowalam zappa do samochodu i dzis rano jak odwiozlam Olivera do szkoly odrazu skoczylam do supermarketu no i jest super, fajnie sie prowadzi jako taka lekka przewozowke, co prawda peg perego aria duzo lzejsza jest ale za to ten mniejszy po zlozeniu no i oczywiscie ladniejszy dyzajn, poza tym mamuski sie za mna ogladaly bo u nas nie ma zappow trzykolowych wiec afere robilam :))))))

Pawimi ale szalejesz z tymi wozkami hehe musisz sie chyba o jeszcze jedno dziecko postarac bo synek chyba niedlugo wyrosnie z wozkow:-)Zapp super kolor ma i super sie prezentuje:-)

Eve81 sliczna ta Twoja coreczka:-)bedziecie sprzedawac gondole czy na drugie dziecko zobie zostawiacie??

reklama
Ja bym była za sprzedażą, bo małe mieszkanie mamy, mąż chce zostawić, chociaż mówi, że narazie Ada mu wystarczy :-D

Ja bym była za sprzedażą, bo małe mieszkanie mamy, mąż chce zostawić, chociaż mówi, że narazie Ada mu wystarczy :-D

Eva jakbyscioe sie zdecydowali na sprzedaz to daj znac:-)ja bede potrzebowac gondole na listopad:-)zalezy mi tylko na nowej spacerowce gondolke moge miec uzywana:-)a kolorek masz super:-)A Ty w ktorej czesci Wroclawia mieszkasz??

Spoko, pogadam z m i zadecydujemy :-) Ja mieszkam na Muchoborze Wlk.

Tylko sie nie spiesz z ta rozmowa bo mi m wczesniej niz we wrzesniu nie pozwoli gondoli ani wozka kupic:-)a ja mieszkam jeszcze na Oporowie ale juz niedlugo na Partynicach wiec narazie blizko siebie mieszkamy:-)

a jak wy dokladnie i co smarujecie w tym cholernym buzzie? prosze szczegolowo opowiedziec najlepiej z fotkami :)
Wlasnie dajcie fotki elementow ktor smarujecie bo ja tez jakos nie kumam, a w prsyzlosci jak zciagne swojego ze strychu tez by sie przydalo smarowanko.
Eve fajna ta twoja Adunia, duza dziewczynka jak na dwa miesiace z hakiem.chyba ze na zdjeciahc tylko tak wyglada.Tak bylo z moim Mankiem.A jak go ktoswidzialnazywo mowil jeeej jaki on malenki :-D

Wiesz, mnie się wydaje taka normalna, nie wiem dokąłdnie ile teraz waży, będę wiedziała w czwartek ale 1 miesiąc temu ważyła 5020 kg :-)

hej laski patrze przybylo troszke nowych maluszkow na forum , pawimi ale narobilas zakupow WOW :szok: fajnie wyglonda ten zapp nigdy mi sie one nie podobaly ale twoj w tych kolorkach jest extra

reklama
moja droga fajnie ze Cie widze :) no...tak mi sie nakupowalo jakos, chyba z choroby wozkow sie nie wylecze! Moj maz mi sie wczoraj spytal czy ja musze miec kazdy wozek ktory sie na rynku pojawi :))))))) Dobrze ze nie jestem bogata bo to by dopiero bylo!!! A mojego zappa z europy tzn holadnii sciagalam wlasnie w tych kolorkach i trzykolowego. U nas nie ma mowy ze znajde kilkukolorowego zappa, a juz napewno nie z 3 kolkami :) Moje dziecko dzis rano mi zasnelo w tym zappie...wogole sie tego nie spodziewalam bo to krotkodystansowy wozio i w dodatku nie jego pora na drzemke...pojechalam do sklepu z przyborami biurowymi zaraz rano jak tylko Olivera odwiozlam do szkolki i maly sobie ucial komarka w tym zappie, chyba mu wygodnie w nim bylo skoro tak zapadl w drzemke? :)

Do góry