reklama
Sofik
Wiara Czyni Cuda
Witam
U mnie jest slonko 17 stopni nie pada , nie wieje...;-) zapraszam do mnie !!!
U mnie jest slonko 17 stopni nie pada , nie wieje...;-) zapraszam do mnie !!!
nonono chyba corce sie wozio podoba:-)A kolor rewelacja:-)Juz wozek Ci nie skrzypi??nadal jestes z niego zadowolona??
buzza mam w schowku za garazem a z ta paczka rozlozylam sie u mojego najstarszego syna w pokoju, wlasnie wyjelam zappa z paczki i strzelilam kilka fotek....jak bede sie zbierac z tym wszystkim moze jutro bo Jonathan przyjezdza na weekend i musze mu usunac moje wozkowe osprzetowanie z jego pokoju to sprobuje zamontowac to co mi przyszlo do buzza....poki co zapakowalam zappa do samochodu i dzis rano jak odwiozlam Olivera do szkoly odrazu skoczylam do supermarketu no i jest super, fajnie sie prowadzi jako taka lekka przewozowke, co prawda peg perego aria duzo lzejsza jest ale za to ten mniejszy po zlozeniu no i oczywiscie ladniejszy dyzajn, poza tym mamuski sie za mna ogladaly bo u nas nie ma zappow trzykolowych wiec afere robilam )))))
Ostatnia edycja:
gie-oska, mimo wszystko ja z wózka jestem zadowolona. Elementy nasmarowane i jest git. Zresztą musze poiwedzieć, że Adka chyba się przyzwyczaiła do tego skrzypienia i nie chce teraz spać jak jest cicho Ja i gondolę i spacerówkę mam w takim kolorze, fotelik też.
pawimi, ja zastanawiam się na tym Zappem na późniejszy okres naszej wózkowej przygody Fajniutki jest.
pawimi, ja zastanawiam się na tym Zappem na późniejszy okres naszej wózkowej przygody Fajniutki jest.
reklama