reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

reklama
takie troche mało widoczne, wiecej mam na drugim kompie
Nie wiem czemu wszystkie chorujecie na buzza, nikomu sie Joolz nie podoba??
Gie-oska moze ty sie skusisz jest serio super
gondola duza, prowadzi sie swietnie i nic nie skrzypi :-)

sliczna mamusia, coreczka i wozeczek oczywiscie :))))) a mi dzisiaj w koncu przyszly czesci do buzza i moj zapp.Na poczatku bylam rozgoryczona zappem ale teraz juz sie z nim oswoilam i jest OK. W sumie jest ciezki, sporo ciezszy od mojego Dazzle czy nawet I'coo Pluto ale malentwo po zlozeniu. Mam do niego koszyk na zakupy, torbe do przewozenia, bude, folie przeciwdeszczowa no i ten bagaznik-uchwyt na rower - wozek w kolorze iron taki ladny turkusik ze srebrno-siwym i ostro pomaranczowe pasy z zielono zarowiastymi napisami :) Czesci jak czesci, musze zamontowac ten lacznik do 4 kola i zobaczymy czy jest jakas roznica w prowadzeniu tego nieszczesnego buzza.

chcialam wam jeszcze powiedziec ze to terenowe kolko do buzza jest ciezkie co oznacza ze doda sporo wagi do calego juz i tak ciezkiego wozka....wyglada poza tym OK, zwrotne, gruba guma, smierdzaca zreszta - kurcze caly pokoj mi teraz smierdzi przerazliwie! Jutro zapne jedno i drugie i sprobuje :) nie da sie natomiast dwoch takich kol zaczepic do buzz 4, patrze na tym laczniku i nie ma niestety takiej mozliwosci wiec terenowka pracuje tylko z buzz 3.

takie troche mało widoczne, wiecej mam na drugim kompie
Nie wiem czemu wszystkie chorujecie na buzza, nikomu sie Joolz nie podoba??
Gie-oska moze ty sie skusisz jest serio super
gondola duza, prowadzi sie swietnie i nic nie skrzypi :-)

A JAK ten Joolz ma pelna nazwe??i ile kosztuje u Ciebie??

chcialam wam jeszcze powiedziec ze to terenowe kolko do buzza jest ciezkie co oznacza ze doda sporo wagi do calego juz i tak ciezkiego wozka....wyglada poza tym OK, zwrotne, gruba guma, smierdzaca zreszta - kurcze caly pokoj mi teraz smierdzi przerazliwie! Jutro zapne jedno i drugie i sprobuje :) nie da sie natomiast dwoch takich kol zaczepic do buzz 4, patrze na tym laczniku i nie ma niestety takiej mozliwosci wiec terenowka pracuje tylko z buzz 3.

Pawimi to czekamy na zdjecia:-)

monia emmka super w wozku wyglada...
jool super sie prezntuje, gdyby nie byl taki drogi to tez bym go chyba kupila ale niestety :sorry:

Ja i tak kochana mojego quinny szybko sie sklada i wogole jak dla mnie rewelacja pozatym jak nie skrzypi to wogole love x two:-D

u nas deszcze wrrrrrrrrrrrrrr, wczoraj wybralam sie na solarium, ale bylo fajnie... jutro tez ide trzeba troche sie opalic i wygladac jak ludzie.

Wiecie co pomyslam zeby zrobic moze zamkniety ten watek ????????????/ taki dla nas do plotkowania... Te dziewczyny co sie udzielaja ???
co wy na to ???????????

Sofik faktycznie ten jootz drogi bo patrzylam na necie i w polsce niedostepny!!

Sofik fajnie Ci ze bylas na solarium...tez bym chetnie skoczyla ale w moim stanie to niewskazane:-(U nas dzis tez leje ble:-(

monia emmka super w wozku wyglada...
jool super sie prezntuje, gdyby nie byl taki drogi to tez bym go chyba kupila ale niestety :sorry:

Ja i tak kochana mojego quinny szybko sie sklada i wogole jak dla mnie rewelacja pozatym jak nie skrzypi to wogole love x two:-D

u nas deszcze wrrrrrrrrrrrrrr, wczoraj wybralam sie na solarium, ale bylo fajnie... jutro tez ide trzeba troche sie opalic i wygladac jak ludzie.

Wiecie co pomyslam zeby zrobic moze zamkniety ten watek ????????????/ taki dla nas do plotkowania... Te dziewczyny co sie udzielaja ???
co wy na to ???????????

Dobry pomysl :tak:

Monia Jolz jest czadowy, ja poprostu jak kupowalam Buzza nie wiedzialam o istnieniu joolza, niewiem czy byly wtedy? Wogole jakis maly wybor byl wiec zakochalam sie w buzzie.
Ale kochnam rowniez swojego jane! I strasznie sie ciesze ze go kupilam.Co prawda nie uzywam go juz czesto, bo moj trzylatek wiecej w jane energi jezdzi i wogole niedlugo przestane uzywac, ale preciz planuje kolejnego dzidziusia wkrotce wiec wozki jak najbardziej wroca do lask :tak: A jak wygram w totolotka to bede sobei zmieniac je jak rekawiczki :-D:-D:-D

reklama
Witam w deszczowy dzień
Moi rodzice w życiu nie widzieli tak brzydkiego maja, ja zresztą też :angry:

Cieszę się, że wam sie Joolz podoba, Emci też, szczerze to woli spać w wózku niż w łóżeczku :sorry:

Gie-ośka wiem, że w Pl zamawiają z tej strony Babytrader.eu
ja zamówiłam adaptery i torbe z tej strony
Cena normalna faktycznie droga, ale trzeba polowac na przeceny

Do góry