reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

reklama
musze was niestety zmartwic bo po krotkim czasie to skrzypienie powraca :( ja probowalam juz wszelkiej magi ze by sie tego pozbyc no i wszystko jest tylko krotkotrwale.....moze ja mam jakis wadliwy ten wozek? Ostatio przejechalam sie I'coo po plazy i.......SKRZYPI !!!!!!!!!!!nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!! to jakies fatum chyba!

witam!!pewnie juz o mnie zapomnialyscie:-(

Wszystkiego najlepszego w dniu naszego swieta:-)

Widze ze macie jakies problemy z buzzem niedobrze:-(ja jestem nadal na niego zdecydowana ale przeraza mnie ilosc negatywnych opini na jego temat:-(

Sofik uzywasz juz spacerowki??

Eve81 daj zdjecia coreczki w spacerowce:-)Gondoli juz nie uzywasz??

moniadan gratuluje rozpakowania:-)

Pawimi fajny ten pomaranczowy wozek jaka jest jego pelna nazwa??widze nadal kupujesz nowe wozki hehe:-)

gieo-ska używam gondoli, tylko tak mnie korciło by spacerówkę wytargać spod łóżka i teraz już na widoku leży :-) Byłam nią raz z Adą na spacerku. Zresztą jak będę jechać na morze (19 czerwca) też zabieram jeszcze gondolę. Planuję się przesiać w spacerówkę gdzieś w lipcu.

http://img20.imageshack.us/img20/2043/hpim2867.jpg

Ostatnia edycja:
gie-oska nie moja spacerowka jest jeszcze pod lozkiem..:-D jak sie czujesz ??

Eve jak wd40 poszedl w ruch ??

Sofik czuje sie ok:-)na poczatku lipca jak dziecko pozwoli poznam plec:-)

To co dziewczyny jestescie zadowolone z buzzow czy nie bo juz mam metlik w glowie??

Hej dziewczynki
Ja znów niewyspana, niestety Emcia nie daje pospać, ogólnie jest grzeczna, ale czasami potrafi 2h popłakiwac jak ją brzuszek boli, przed chwilą zasnęła po 2h męczarni aż w koncu zrobiła wielkie kupsko, no i w nocy też często się budzi na karmienie

Wczoraj byliśmy na mieście, z fotelikiem, supre się prowadzi, Joolz jest taki zwrotny, leciutki, wrecz cudowny, śmigałam miedzy regałami w sklepie :-) kupiłam Emci 4 bluzeczki
Niestety pogoda była brzydka zeby zeby spacerowac dsłuzej
Juz płacze musze isc
Kochana my tu czekamy na sesje zdjeciowa malej w Joolz!!!
musze was niestety zmartwic bo po krotkim czasie to skrzypienie powraca :( ja probowalam juz wszelkiej magi ze by sie tego pozbyc no i wszystko jest tylko krotkotrwale.....moze ja mam jakis wadliwy ten wozek? Ostatio przejechalam sie I'coo po plazy i.......SKRZYPI !!!!!!!!!!!nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!! to jakies fatum chyba!
:-D:-D:-D no Pawimi czas na nastepny wozek!

Pawimi posmaruje jeszcze raz... jak na razie nie skrzypi... bede w koszu wozic wd40 :-D:-D:-D:-D:-D:-D buhahhaha
:-D obok butelki z mlekiem :-D:-D:-D
gieo-ska używam gondoli, tylko tak mnie korciło by spacerówkę wytargać spod łóżka i teraz już na widoku leży :-) Byłam nią raz z Adą na spacerku. Zresztą jak będę jechać na morze (19 czerwca) też zabieram jeszcze gondolę. Planuję się przesiać w spacerówkę gdzieś w lipcu.

My tu lubimy zdjecia, wrzuc jakas fotke jak dzidzia sie prezentuje w woziu:happy:

nie jestesmy ale nadal je kupujemy ha ha ha:)))) to tak jak z facetami, narzekamy na nich ale jak cos to sa nasi i najwspanialsi:))))))

reklama
Do góry