reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

nie wiem w sumie jaki masz problem?? tam sa chyba tylko takie rzepy ktore zawijasz wokol rurek i gotowe....chyba ze masz jakis inny kosz, nie wiem jak Ci pomoc sofik :((((

reklama
Pawimi ale napislam ze wiem , mialam problem bo nie wiedzialam gdzie sie daje ta metalowa blaszke z przodu ale juz wiem , tata mi pomogl...;-)

teraz na reszcie moge isc na zkaupy bo tak to ciegle mi brakowalo miejsca ...

Pawiki udalo sie, ale mialam troche problemu:-D jak to ja!!!!
Teraz czekam az bede mogla w spacerówce wozic F...

Ruch maly ... ciekawe jak tam Jool Moni;-)
Monia dawaj foty Jolla z Emma biegusiem..:-D

Witam

Oj to fajnie mzoe byc w pozycji lezaczej...

nie wiedizlam jak zalozyc kosz do buzza ale juz wiem...

wiecie ze ja tylko kilka razy uzylam gondole :) bo jak jade na zkaupy to maly w foteliku tylko u mnie po wiosce jezdze gadola a w domu maly spi albo w lozeczku albo hustawce tylko na ogodku spi ale teraz jak pada to nie ma jak ;/
No wlasnie tak to jest z gondolkami :sorry2
Pawimi ale napislam ze wiem , mialam problem bo nie wiedzialam gdzie sie daje ta metalowa blaszke z przodu ale juz wiem , tata mi pomogl...;-)

teraz na reszcie moge isc na zkaupy bo tak to ciegle mi brakowalo miejsca ...

Za duzo zakupkow nie narobisz :-D ja moge poradzic taki plecaczek na zakupy do buzza, tylko ze montuje sie go pozniej jak dziecko siedzi, i wozek musi byc ustawiony do przodu. Ja go uzywalam bardzo czesto i swietnie pakowny jest.Ale jakm mowie powinien byc raczej w pozycji jak na zdjeciu (tu akurat jest na Zappie, ale oczywiscie pasuje rowzniez do buzza)co wiaze sie z tym ze dzidzia musi juz raczje siedziec, alebo przynajmniej w takiej pozyji polezacej.

Załączniki

• 9993_1_b[1].jpg
    9993_1_b[1].jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 30
no buzzem to faktycznie nie nakupujesz zbyt wiele....sama mialam ten problem, nie ma doslownie gdzie tych toreb pakowac, teraz sobie kupilam arie oh z peg perego razem z wielka torba, no i to male plastiowe gowienko ktore nie dosc ze wazy jak piorko to jeszcze kosz ma na zakupy ze hej! nie podoba mi sie ten wozek w sumie ale jest przesuper praktyczny na zakupy. Jedna reka go rozkladam i skladam, bez zadnego wysilku pakuje do bagaznika majac dziecko pod pacha....cale 5 kg!!! moje dziecie go uwielbia, rozklada sie jak lord w tym obszernym siedzisku....takie male niepozorne byle co a tak mi sie przydaje. Mam taka pomaranczke z siwo-platynowym na lato w sam raz!

reklama
Do góry