reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

Hej, a wy gdzie sie podziewacie??

Ja jeszcze 2 w1
wozek nadal w szafie :sorry2:
Kurcze za 3 dni mam urodziny, a planowalam urodzic przed 30stka :-D
Niech ta moja dziewuszka juz wychodzi z tego brzuszka :-D

Widzialam dzis w gazecie, ze wokslista Feel ma quinnniego :-):tak:

reklama
Mam takie pytanko czy wiecie coś dobrego lub złego na temat wózków Mutsy i fotelików Maxi Cosi?? I takie pytanko do dziewczyn ze śląska czy wiecie gdzie są jakieś sklepy w Katowicach lub Sosnowcu z fotelikami Maxi Cosi lub Recaro?? Z góry dzięki za odpowiedź:)

hej laseczki!!ale tu pusto!!
A ja chcialam sie pochwalic ze moja mala fasolka ma juz 7cm i lekarka mi lekko zasugerowala ze moze chlopiec byc:-)jestem happy:-)
y
Sofik jak Twoj buzz??wsio ok?

Pawimi kochana a jak Twoje czesci do buzza juz przyszly??jaka pogoda w usa??troche tesknie za stanami:-)

oj pusto pusto,mam nadzieje ze jak tata pojedzie bedea bardziej aktywna..

gie-oska super ze z fasolka wszytko OK i trzymma kciuki za chlopczytka... moje koleznce tez w 13tc powiedzial ze chlopiec i tak zostalo.;-)

Moj buzzz ok, jezdzi jak szalony, juz sie nie moge doczekac kiedy zamontuje spacerowke ;-)

jestem laseczki :) moj tatus odjezdza w sobote :((((( chlip, chlip, chlip....nie mam czasu na zagladanie bo duzo spraw do zalatwienia bylo. Moj tatus nie mial waznego paszportu polskiego, a poza tym zakupy, zakupy i jeszcze raz zakupy! O matko ile ja sie po sklepach objezdzilam przez te dwa tygodnie.Moniadan w koncu sie rozsyp i bedzie z glowy....czekamy na ogloszenia ze przyszlo na swiat male moniadaniontko :)))) Gieoska, tak sie martwilas a wszystko dobrze. Czekac tylko jak fasolka sie wykluje!

no z kalendarzyka wynika ze Emcia ma jeszcze 5 dni czasu to daj jej spokojnie dosiedziec w brzuszku u mamusi!

Niestety malej Emci sie nie spieszy, chyba na dobre utknęła w moim brzuszku :baffled:

Juz za chwileczke, juz za momencik :-) i bedziemy podziwiac kolejne dzieciatko.Ale fajnie bo nasze dzieci majja tyle ciotek :-D U nas pogoda dzis piekna.Zaraz wyruszam na spacerek :-)
Naftanalek foteilki maxi cosi polecamy wszystkie :-) bo chyba wszystkie prawie je posiadamy :-D A co do Mutsy to sie nie wypowiem, ale ktoras z kobitek miala mutsiaka.

Wczoraj Monia urodziła córke Emme;-)

gastone pisala posta a z 3 min Emma sie urodzila ;-) bo o 12:25 i wazy 3660g, jest slodka, mama czuje sie b.dobrze...

Ale tu cisza...

Monia juz nieldugo bedzie jedzic Joolem nareszcie sie doczekala
a ja sie nie mogew doczelac kiedy bede jezdzic spacerówka:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
SERDECZNE GRATULACJE!!!!
tak a propos Sofik to nie moge uwierzyc ze Filip ma juz dwa miechy!!! Kiedy to do jasnej ...zlecialo?
W sobote pozegnalam tatusia i bylo mi bardzooooo smutno, juz dzis lepiej, pierwszy raz nie gadalismy dzis na skypie, tak to codziennie po kilka razy. Naprawde jakos mi tak strasznie dziwne bylo ze on polecial :(

Do góry