reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

EVE a sproboj cos z tym zrobic, ja proboje WD40 jutro moze cos pomoze, troche cos tam kola skrzypialy(albo moja schiza) i przestaly jak popsikalam;-)
wiesz ja wsumie na samym poczatku tez sie zalama quinny spodziewalam sie czego" innego" ale teraz juz sie przyzwyczailam i jest wszytko OK:-)

Kochama ten wozek... jak na razie to nie mysle o kupnie innego skoro ten jest fajny;-) szkoda kasy:nerd:

reklama
napewno wykorzystam WD40, poszedł już w ruch, bo mi się przednie koło blokowało, ale już jest oki :)

Mój M też tak twierdzi, a ja staram się znaleźć jego dobre strony :-) Z pewnością ma takich wiele.

oj dobrych stron to ona ma duzo i to jest +:tak:
wogole ja to jestem naprawde zacofana hahahaha:-D 3 dni temu odgrylam ze budka w godoli sie bokuje:-D:-D:-D i ze jest łądnie stywna i sie nie marszczy.... a jak sie zablokowala to potem myslam ze sie zablokowla na amen:-D:-D i juz bede tak na stale... buhahhaa

Sofik, co do budki to też bym zyła w błogiej nieświadomości gdyby nie mój znajomy, który zaczął sie moim wózkiem bawić i to odkrył :-D:-D:-D
Ciekawa jestem czym nas jeszcze ten wózek zaskoczy??

jezdzi sie do bani jak dziecko jest ciezsze, tez o tym pisalam, a moj maz nawet juz nie chce patrzec w strone tego wozka :( a zreszta...przypomnijcie sobie moje recenzje z watku buzzowego...nie mowcie ze nie ostrzegalam!

Sofik, co do budki to też bym zyła w błogiej nieświadomości gdyby nie mój znajomy, który zaczął sie moim wózkiem bawić i to odkrył :-D:-D:-D
Ciekawa jestem czym nas jeszcze ten wózek zaskoczy??

ja to sie wkurzylam i mowie kurde dlatego a cholerna buda takapomarszczona naciaglam i ona mi tak zaskoczyla i potem sie zlozyc nie chciala:-D:-D:-D

Pawimi zobaczymy jak z tym ciezarem, a moze 4 kolowego sie bedzie lepiej prowadzic;-)

u mnie na osiedlu tzry buzzy 4 kolowe jezdza:-) jak to fajnie wyglada jak sie spotyka takiego samewgo buzzza;-)

reklama
no skrzypienia nie zlikwiduje przez to ze zamontuje czwarte kolo :( ale sprobuje to terenowe kolo, moze lepiej sie z nim prowadzi...powiem w przyszlym tygoniu bo mialo przyjsc jutro ale u nas sie dlugi weekend zaczal...a jak ci sie moja pomaranczowa aria podoba z pegow i pluto? to co wklejalam wczoraj?

Do góry