reklama
Sofik
Wiara Czyni Cuda
a mam! uwaga bo to bardzo zarazliwe ))))
jak na razie mam tylko 2 wozki , zakochama w quinny
kupilam sobie zappa wczoraj....wersje i kolorystyke europejska i takie nosidlo na rower zeby go zaczepic, mysle ze bardziej poreczne niz ten wielki wozek- wagon Burley ktory zawsze za soba ciagniemy rowerami. Lato w pelni to i wycieczki na rowerach zaczniemy jak zawsze..
sofik - a Ty jaki masz drugi wozek? Po coreczce pewnie tak?
moje czesci do Buzza maja przyjsc w poniedzialek...., myslalam ze nie dokonam w koncu tego zamowienia i jak juz prawie zrezygnowalam to jakis madry sie ze mna skontaktowal, okazalo sie ze wszystko jest, znalezli moja autoryzcje z karty kredytowej, wszystkie czesci maja i gotowe do wysylki.... to tak jak sie zamawia w sklepie w europie z wysylka do usa gdzie pewnie 80% obslugi nie zna dobrze angielskiego, chociaz tam to akurat wydawalo mi sie ze powinni....
sofik - a Ty jaki masz drugi wozek? Po coreczce pewnie tak?
moje czesci do Buzza maja przyjsc w poniedzialek...., myslalam ze nie dokonam w koncu tego zamowienia i jak juz prawie zrezygnowalam to jakis madry sie ze mna skontaktowal, okazalo sie ze wszystko jest, znalezli moja autoryzcje z karty kredytowej, wszystkie czesci maja i gotowe do wysylki.... to tak jak sie zamawia w sklepie w europie z wysylka do usa gdzie pewnie 80% obslugi nie zna dobrze angielskiego, chociaz tam to akurat wydawalo mi sie ze powinni....
Ostatnia edycja:
a jak tam mala Emma? grzeczna? a jak Eryk przyjal towarzystwo malutkiej siostry? bo u nas Oliver byl zakochany w braciszku, pozniej bywalo roznie..tzn nigdy jemu krzywdy nie zrobil ale swoja zazdrosc pokazywal poprzez tragiczne zachowanie, takie wrecz ekstremalne, teraz sie juz bardzij tluka bo zaczynaja sie razem bawic i dzielic zabawki i czasem mu cos tam niby zrobi ale nie chce sie przyznac co a maly placze, natomiast jak sie go zapytam czy lepiej bylo jak nie bylo Vincenta czy teraz to odpowiada ze chce Vincenta i lepiej jak jest
niestety moj tak .....nic mu nigdy nie pomoglo i jego skrzypienie doprowadza mnie wprost do rozpaczy o czym wielokrotnie pisalam tutaj i nie tylko....Czy Wasze Buzzy też tak skrzpią?? :-)
Sofik
Wiara Czyni Cuda
oj tz skrzypi ale nie slychac az tak bardzo jak jestem na dworze ale w domu tak ale jutro tata mowi ze postara sie cos z tym zrobic ;-) mam nadziej ze sie uda:-)
EVE co u Was jak mala??
czekam na wasze fotki
EVE co u Was jak mala??
czekam na wasze fotki
reklama
Sofik na marcówkach są fotki (tylko nie wiem czy masz dostęp do zamkniętego), nawet jest jedna fotka w spacerówce (próbowałam, nie mogłam wytrzymać), oczywiście z max rozłożonym oparaciem (tzn z max przechyłem ):-)
Mała ma się ok, jest zdrowa póki co i mam nadzieję, że tak zostanie
Kurcze to się trochę zmartwiłam z tym skrzypieniem :-(
Mała ma się ok, jest zdrowa póki co i mam nadzieję, że tak zostanie
Kurcze to się trochę zmartwiłam z tym skrzypieniem :-(