reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

reklama
kupilam sobie zappa wczoraj....wersje i kolorystyke europejska i takie nosidlo na rower zeby go zaczepic, mysle ze bardziej poreczne niz ten wielki wozek- wagon Burley ktory zawsze za soba ciagniemy rowerami. Lato w pelni to i wycieczki na rowerach zaczniemy jak zawsze..
sofik - a Ty jaki masz drugi wozek? Po coreczce pewnie tak?
moje czesci do Buzza maja przyjsc w poniedzialek...., myslalam ze nie dokonam w koncu tego zamowienia i jak juz prawie zrezygnowalam to jakis madry sie ze mna skontaktowal, okazalo sie ze wszystko jest, znalezli moja autoryzcje z karty kredytowej, wszystkie czesci maja i gotowe do wysylki.... to tak jak sie zamawia w sklepie w europie z wysylka do usa gdzie pewnie 80% obslugi nie zna dobrze angielskiego, chociaz tam to akurat wydawalo mi sie ze powinni....

Ostatnia edycja:
pawimi wow ale szalejesz z wozkami :-D no i peg perego, no no przeciez nie lubisz tej marki ;-)
ja w koncu wyprobowalam joolza ale na razie tylko jeden spacerek, bylo super

a jak tam mala Emma? grzeczna? a jak Eryk przyjal towarzystwo malutkiej siostry? bo u nas Oliver byl zakochany w braciszku, pozniej bywalo roznie..tzn nigdy jemu krzywdy nie zrobil ale swoja zazdrosc pokazywal poprzez tragiczne zachowanie, takie wrecz ekstremalne, teraz sie juz bardzij tluka bo zaczynaja sie razem bawic i dzielic zabawki i czasem mu cos tam niby zrobi ale nie chce sie przyznac co a maly placze, natomiast jak sie go zapytam czy lepiej bylo jak nie bylo Vincenta czy teraz to odpowiada ze chce Vincenta i lepiej jak jest:)

oj tz skrzypi ale nie slychac az tak bardzo jak jestem na dworze ale w domu tak:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry: ale jutro tata mowi ze postara sie cos z tym zrobic ;-) mam nadziej ze sie uda:-)

EVE co u Was jak mala??

czekam na wasze fotki

reklama
Sofik na marcówkach są fotki (tylko nie wiem czy masz dostęp do zamkniętego), nawet jest jedna fotka w spacerówce (próbowałam, nie mogłam wytrzymać), oczywiście z max rozłożonym oparaciem (tzn z max przechyłem :) ):-)
Mała ma się ok, jest zdrowa póki co i mam nadzieję, że tak zostanie :)
Kurcze to się trochę zmartwiłam z tym skrzypieniem :-(

Do góry