reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

reklama
Wczoraj Monia urodziła córke Emme;-)

gastone pisala posta a z 3 min Emma sie urodzila ;-) bo o 12:25 i wazy 3660g, jest slodka, mama czuje sie b.dobrze...

Ale tu cisza...

Monia juz nieldugo bedzie jedzic Joolem nareszcie sie doczekala
a ja sie nie mogew doczelac kiedy bede jezdzic spacerówka:-D:-D:-D

hih mowilam ze juz za chwileczke , juz za momencik :-D
Emcia jest sliczna i mamusia napewno sie niedlugo nam pochali jak slodko spiulka w nowym wozku :-D

jestem, jestem tylko jakos tak odkad cieplo jest to nie ma czasu na siedzenie przed kompem. Zima to non stop na forum zagladalam a teraz to malutko czasu spedzam przy biurku. Mam duzo spotkan z klientami wiec malo co jestem w biurze, cosik sie obudzilo w biznesie bo wiosna zawsze tak jest a jak mam wolne od pracy to raczej albo na spacerkach, nad jeziorkiem albo w sklepach!Zobaczycie zima,znowu bedziemy plotkowac na forum.

witam sie

Pewnie ze mozna, ja to czekama na ajkeis fotki wozków :-D:-D:-D

Powiem Wam ze moj synek juz wazy 5450g:-) zaczyna mowic i od 3 tyg. pieknie sie usmiecha...

Pozatym jest u nas , nawet nawet pogoda dopisuje, ostanio duzo na ogorodku spedzalam czasu z tata , robilismy skalnik i sadzilismy kwiaty zeby bylo ladnie...

Tata juz 25 maja jedzie do PL, wiec bede sama...i wtedy sie okaze jak dam sobie rade z 2 dzieci:baffled:...

ale mysle czemu mam sobie nie dac...

od ile miesiecy jest spacerowka buzzzz?????

Fajnie Sofik ze masz pogode...U nas tych ogrodkowych dni nie wiele.Chocby dzis leje jak z cebra! A co do spacerowki to spokojnie niedlugo bedziesz mogla bala wozic, przeciez moze byc w pozycji lezacej :-)

spacerowka zaczelam wozic malego w maju czyli w 4 mc na lezaco tak jak mowi wlasnie gastone. U nas tez pogoda piekna, nie ma upalu ale jest bardzo slonecznie, zielono, bezwietrznie, wprost uroczo!

reklama
Witam

Oj to fajnie mzoe byc w pozycji lezaczej...

nie wiedizlam jak zalozyc kosz do buzza ale juz wiem...

wiecie ze ja tylko kilka razy uzylam gondole :) bo jak jade na zkaupy to maly w foteliku tylko u mnie po wiosce jezdze gadola a w domu maly spi albo w lozeczku albo hustawce tylko na ogodku spi ale teraz jak pada to nie ma jak ;/

Ostatnia edycja:
Do góry