reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

reklama
no moze niektorzy tak he he....a konkretnie ani chodzilo o to ze siedza dlugotrwale w tej samej pozycji za czym idzie brak cyrkulacji powietrza w zaszczytnych miejscach i podwyzszona cieplota w kroczu podobna jak przy noszeniu pampersow.
Wierze ze Ci sie nudzi i pewnie juz biedulko dni odliczasz! dopiero sofik tak siedziala....Idz na zakupy :) masz juz wszystko? napewno jeszcze cos sie przyda :p Lece troszke popracowac i pozniej wpadne, dzis sie nie bede przemeczac, podobno ponad 30 stopni ma byc wiec to bylby grzech tak sie przepracowywac....

Witam kobitki.Co do artykulow na temat pampersow to tak jak Pawimi powiedzialas, kazdy ma prawo odebrac to inaczej.Ja nie daje sie zwariowac i kupuje pamersy i bede kupowala.Pamietaj tez ze jednak nie sa one tanie,jak sama powiedzials proszki do prania ekologiczne do ich prania rowniez.Nie kazdego tez stac na takie pieluchy bo nie ukruywajmy cena jest przesadnie wysoka.
Gie - oska ja mam obydwa wozki i na twoim miejscu wybralabym jednak jane.Aha slysze poraz kolejny ze budka w gondoli jane jest brzydka.co w niej brzydkiego?

gastone mi sie w tej budce jane nie podoba ze ona taka wielka i szeroka jest...a co ktos z Twoich znajomych tez na to narzekal??
Ty juz masz ta gondole do jane??

Hej
tak dni odliczam, ale to przyjazdu rodziców, mają być już we wtorek
Pawimi zakupy powiadasz ;-) problem w tym, ze my mamy jedno auto z mężem i jak on jedzie do pracy to ja już się nie ruszę i wtedy mi sie nuuuudzi, ale czasem go zawiozę i wtedy mam autko i mogę wyskoczyć na zakupy, byłam ostatnio z koleżanką, a dziś z M i mam już wszystko :-) i już nie mogę się doczekac jak bedę uzywać wózek :tak:

gastone mi sie w tej budce jane nie podoba ze ona taka wielka i szeroka jest...a co ktos z Twoich znajomych tez na to narzekal??
Ty juz masz ta gondole do jane??

Z moich znajomych nikt.Ale zanim kupilam wozek czytalam rozne fora i bylo kilka osob , ktorym sie gondola nie podobala.A mnie sie podoba.Nie uwazam zeby byla wielka czy brzydka.Gondola sama w sobie jest duza i szeroka wiec nie moze 9iec nieproporcjonalnie malej budki.Ale to juz kwestia gustu.Poza tym chyba lepiej miec wieksza gondole nawet z wieksza budka, w ktorej dziecko pojezdzi dluzej niz mala, z ktorej skorzystasz krocej.:tak:
A jesli mam dodac jak sprawuje sie jane, to juz teraz moge powiedziec ze super.Nie mam zadnych zastrzezen.Naprawde swietny wozio i ku woli przypomnienia moj synus nie jest niemowlakiem :-D a wozek uzywam i jeszcze troche pouzywam.Testowalam go juz wszedzie.W lesie, nad jeziorkiem, na plazy nad oceanem, i w niescie.Powiem ci ze jak ide nawet do miasta wole wzac jane niz jane energy (parasolke).Tak sie lekko prowadzi i przy tym mnaly uwielbia ten wozek.W parasolce siedzi dosyc ciasno juz a w slalomie jak krol.Wiec z reka na srcu polecam, tylko jeszcze pytanie jaki masz samochod, zeby sie do bagaznia zmiescil.hihi
Co do buzza nadal go uwielbiam ale z reka na sercu po przetestowaniu jane slalom, wiem ze buzza bede uzywala w pierwszym roku zycia, a potem jane slalom :tak:
aa gondoli jeszcze nie mam.Lezy u kolezanki, bo jeszcze jej sporadycznie uzywa, poa tym nie chce narazie brac eby nie zapeszac.Ale jest juz moja.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry