reklama
cześć maniaczki wózkowe
słuchajcie, jesli chodzi o pierwszy wózek, to zabijcie mnie, ale firmy nie pamiętam....stoi sobie teraz w Polsce gdzies w piwnicy i się kurzy...A potem kupiliśmy X-lander . zaspokoiłam ciekawość?
i dzięki serdeczne Wam wszystkim za rady takie fora się jednak przydają
http://www.gagu.pl/1,398,12662,wózki_wielofunkcyjne,X-Lander_Wózek_wielofunkcyjny.html a to jest nasz aktualny wózekjak mowilam-za duży, za ciężki, pompowane koła na resorach-raczej na wyprawy po górach niż spacery, hihih.
słuchajcie, jesli chodzi o pierwszy wózek, to zabijcie mnie, ale firmy nie pamiętam....stoi sobie teraz w Polsce gdzies w piwnicy i się kurzy...A potem kupiliśmy X-lander . zaspokoiłam ciekawość?
i dzięki serdeczne Wam wszystkim za rady takie fora się jednak przydają
http://www.gagu.pl/1,398,12662,wózki_wielofunkcyjne,X-Lander_Wózek_wielofunkcyjny.html a to jest nasz aktualny wózekjak mowilam-za duży, za ciężki, pompowane koła na resorach-raczej na wyprawy po górach niż spacery, hihih.
Ostatnia edycja:
Aine musisz w takim razie napisac ile chcialabys maxymalnie wydac na bryke, bo to wazne.I dodam ze jane energy kosztowal mnie 160 euro.Mysle e spacerowki tego typu kosztuja podobnie.Pytanie tez czy chcesz parasolke o tradycyjnym wygladzie jak wlasnie no jane czy taka fikusna npzmalymi kolami z przodu jak quiny zapp czy petit zia.
Petite Star Zia Stroller : Read reviews and compare prices at Ciao.co.uk
Wózek QUINNY Zapp 2008: Sklep Internetowy Baby Fant
Petite Star Zia Stroller : Read reviews and compare prices at Ciao.co.uk
Wózek QUINNY Zapp 2008: Sklep Internetowy Baby Fant
Gosiu, maksymalnie stówę a już chyba wiem, jaki kupimy nasza Krycha mi wkleiła link do fajnego wózeczka, ale jednak nie będę czekać do wylotu do PL(tam on jest dostępny)-zdecydowalam się na Maclarena jak kupię, to wkleję foto. dzięki dziewuszki!!!
Gosiu, maksymalnie stówę a już chyba wiem, jaki kupimy nasza Krycha mi wkleiła link do fajnego wózeczka, ale jednak nie będę czekać do wylotu do PL(tam on jest dostępny)-zdecydowalam się na Maclarena jak kupię, to wkleję foto. dzięki dziewuszki!!!
szybka decyzja ale na maclarena to chyba ci stowka nie starczy?
beakta
Mammy of boys & girl
No mothercare ma fajne przecenki....a ja wlasnie juz wiem ze jak bede zmieniac wozek to wlasnie cos w stylu zappa tylko z rozkladanym oparciem....szkoda ze zapp sei nie rozklada...
No mothercare ma fajne przecenki....a ja wlasnie juz wiem ze jak bede zmieniac wozek to wlasnie cos w stylu zappa tylko z rozkladanym oparciem....szkoda ze zapp sei nie rozklada...
ja na twoim miejscu kupialabym petit zia, przecie podobny a sie rozklada;-)
reklama
beakta
Mammy of boys & girl
Dziwczyny a co sadzicie i takim wozku ..Stand ’n Ride Duo Stroller™ review at Kaboodle