reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

Sofik spokojnie, moze da sie wziac fotelik za jakas oplata? albo zaplacic za gondole dodatkowo, spokojnie dowiedz sie co i jak

Ta aukcja z allegro super zrobiona, ciekawe za ile pojdzie ten zestaw

Ostatnio M chcial wyrzucic opakowanie po folii, a ja na to ze nie bo ja bede sprzedawac wszystko razem i chce miec opakowanie bo to lepiej wyglada :-)

Ja juz za miesiac moze bede uzywac wozeczka, jejku nie wyobrazam sobie jak to bedzie

reklama
czesc laseczki....co tam slychac? widze klopoty jakies....hmm ciekawe z ta gdondola bo ja bez problemu lecialam ale to bylo 16 lat temu :))))) a kiedy lecicie? bo jak latem to moze tylko spaceroweczke wez, ja malego wozilam tak gdzies w maju po raz pierwszy a mial 4 miechy wtedy...
kasia - moj hamulec i kolka sie nie blokuja, cos musi byc felernego...ja bym absolutnie reklamowala, przeciez to jakas tania parasolka za 200 zlotych.

witajcie babeczki!a ja sie zdolowalam z rana bo przeczytalam na watku listopad 2009(czyli moj miesiac porodu) ze dziewczyna stracila swoje dziecko w 9tyg ciazy a ja wlasnie jestem w 9tyg i w piatek mam wizyte i juz sie bardzo boje czy wszystko jest ok!!Aha ta dziewczyna tez miala plamienie i nawet byla w szpitalu potem lezala i stracila dziecko...ja nie lezalam w szpitalu i pracuje i strasznie sie boje tego piatku!!

Sofik fotelik mozesz wizasc za doplata,my jak z Maja lecielismy to bralismy wozio z fotelikiem:-)

Ja lecialam imialam fotelik na stelazu i nikt nie narzekale wozeknie sklada sie w calosci.Poza tym gondole mozesz wzasc za dodatkowa oplata.

matko kochana jakze tu pustkami powialo :) widze ze sloneczna wiosna wywiala wszystkich, ja zapracowana - przed latem musze jak najwiecej zrobic poniewaz w goraca pogode nie zamierzam pracowac zbytnio ...teraz jest the best czas na harowanie :) Gie-oska - prosze przestac zamartwiac sie na zapas bo szkodzisz sobie nerwami i swojemu dzieciatku ktore jest w calosci i zdrowe i swietnie sie rozwija i czeka zeby zobaczyc swoja mamusie za kilka miesiaczkow. Powiedz mu/jej ze ciotka sprawdzala i wszystko jest OK:)))))

Pawimi Ty to jestes kochana zawsze umiesz pocieszyc!!dziekuje:-)

Faktycznie pustki na forum to pewnie przez piekna pogode:-)a mnie znowu buzz mijal w poniedzialek widac to przeznaczenie:-)

jaaasne przez piekna pogode hih No tak u Ciebie we Wroclawiu pieknie i cieplo a u nas w Ennis zimno i deszczowo .chociaz dzissloneczko wyjrzalo ale nie moge sobiepozwolic na toby zalozyc krotki rekawek.U nas wiosna przyszla szybko ale temperatura wciaz taka sama.Ale w sumie nie narzekam boszybkie i nagle skoki tepertur nie sa zdrowe.Jeszcze dwa tygodnie temu snieg i plucha a dzis 27 stopni.Nie dziwie sie ze chorobska w Pl wciaz atakuja.
No i dziewczynki ja chcialam was pozegnac na jakis czas bojutrmoi rodzice przylatuja wiec wiadomo musze sie nimi troche zajac a nie siedziec przed kompem.Zycze wam wszystkim Wesolych i :pogodych Swiat i macznego jaja! buziaki!

Ostatnia edycja:
no to szkoda gastone ale jasne ze rozumiemy!!! Moj tatus wyjezdza za kilka tygodni to tez teraz z nim wiecej czasu spedzam, jezdzimy razem na zakupki, zalatwiac rozne sprawy...szkoda mi ze leci zwlaszcza po tylu latach no ale coz....
gieoska - zdawaj tu zaraz relacje z wizyty u lekarza no i kasia??? jak tam twoj dazzle, wymienilas? reklamowalas go?

reklama
no to super ania! zrob jakas fotke i wklej to sobie bedziemy podziwiac! Mam pytanko nie na temat....dostalas moze juz paczuszke? Tak pytam profilaktycznie bo sadze ze zaraz sama dasz mi znac...:)))) Kupilas juz naklejki ze zwierzatkami?

Do góry