reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

Witam Dziewczynki :)
Wchodzę co jakiś czas poczytac troszkę ten wątek plotkowy i czytam, czytam... i końca nie widac - produkcja pełną parą!
Weszłam tylko na chwilkę powiadomic, że jutro (spac nie mogę z wrażenia :szok: )wybieram się z samego rana do szpitala najprawdopodobniej na wtorek będę miała cięcie. Życzcie mi powodzenia, mam nadzieję, że synek urodzi się zdrowy a ja szybko wrócę do formy. Pozdrawiam serdecznie wszystkie koleżanki z wątku bez wyjątku :tak: ;-) :-)

reklama
Bry! Nie zaglądałam troszkę, ale jakoś forma nie ta... Właśnie mam wątpliwą "przyjemność" poznawać uroki pierwszego trymestru :baffled:...

Wchodzę co jakiś czas poczytac troszkę ten wątek plotkowy i czytam, czytam... i końca nie widac - produkcja pełną parą!
Weszłam tylko na chwilkę powiadomic, że jutro (spac nie mogę z wrażenia :szok: )wybieram się z samego rana do szpitala najprawdopodobniej na wtorek będę miała cięcie. Życzcie mi powodzenia, mam nadzieję, że synek urodzi się zdrowy a ja szybko wrócę do formy. Pozdrawiam serdecznie wszystkie koleżanki z wątku bez wyjątku :tak: ;-) :-)

Mocno trzymam kciuki :-D i życzę Ci tego wszystkiego o czym już napisałaś :tak::tak::tak:

Pozdrawiam serdecznie, do klikania, paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:sorry2:

Zyczymy powodzenia i szybkiego powrotu do formy.

Krycha widze ze jednak cie dopadlo:tak: ja dalej w zlej formie i mam juz tego po dziurki w nosie:baffled: Ale coz.uroki ciazy.

Moja aktywnosc tez spadla hehe
Witam mamunie.Dzis kolejny super sen mnie dopadl.Snily mi sie wampiry cala noc hahah zjadaly ludzi a ja sie balam ze mnie zjedza.No i jeden mnie dopadl,na szczescie sie obudzilam.Musze przyznac ze sny sa super hihi

My trochę chorujemy (tzn. Ada już prawie zdrowa, za to ja i M mniej :-) ) poza tym bedziemy mieli pierwszego ząbka - ufff, a juz się martwiłam, że coś się nie pojawiają.

Witam

ja tez chora katra kicham wrrrrrrrrrrr jak ja tego nie lubie

Dzis podzwoniłam o PLUTO
Wiec cena 950zeta to bez foli przeciwdeszczowej
do tego folia 105 zeta
pałak 100zeta
oraz wkładka 140zeta razem: 1295zeta:szok: no i myslam o przesylce 50e

a w drugim : wyszlo z 1400:wściekła/y:

Teraz mam dylem wielki kupic nie kupic kupic nie kupic kupic nie lupic :-D:-D:-D

Kurde a moze jest jeszcze jaks ładna parasolka :-) dla mnie :confused:

Eve zdrówka

No tak z dodatkami jest.Ja pamietam jak buzza kupilam.A to spiworek,a to parasolka.Ciagle cos.Teraz tez bede zamawiac do niego folie i musze z Holandii bo nigdzie nie dostane starej folii (do strego modelu) a oni maja.
I odrazu zamowie kolko terenowe (pawimi mozesz sprzedac swoje) bo nie oplaca mi sie samej folii zamawiac bo folia kosztuje 27 e a przesylka 38 hi wiec zamowie odrazu kolko.

reklama
Ja jak nabywałam buzza to miałam wszystko oprócz śpiworka. Nie dokupowałam go bo Ada jeździła latem w spacerówce a teraz to gie-oska sobie pewnie coś dokupi. Właśnie ciekawe co tam u niej??

Do góry