reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

Własnie mowie M ile kosztuje moj 2 wozek On jak to ja mowie tak to:-D:-D:-D
i poszedł spac...

Oj raz sie zyje... co nie.:-p:-p:-p

jaki by mi jeszcze pasowal chyba nie ma takiego:-)

reklama
Jak bedziecie tak nawijac o tym luto to i pozniej ja sie skusze hahah
a tak swoja droga to sofik nowa kolekcja jeszcze raz tyle kosztuje czy mi sie przewidzialo?

Jak bedziecie tak nawijac o tym luto to i pozniej ja sie skusze hahah
a tak swoja droga to sofik nowa kolekcja jeszcze raz tyle kosztuje czy mi sie przewidzialo?

hehe pluto niedlugo opanuja ten watek hehe:-) a ile stara kolekcja kosztwowala??kosztuje??

Sofik na ktory sie zdecydowalas kolor??

Witam

Hehehehe
Stary wychodzi 950zł
Nowa teraz w promocji 1190zł a tak to 1390 zł mam nadzieje ze dobrze zapamietałam...

Co do koloru to ja brąż:-) zakochalam sie jak zobaczyłam Pluto -Pawimi ;-) hehehehe

Nowa kolekcja mnie nie interesuje wola spokojne kolory dlatego tez moj Buzz to czarno-szary
Ale ejszcze nie podjełam decyzji do konca...

Ostatnia edycja:
Beakta tez mysle o Dazzle ale Pluto jest No.1 jak an razie...
Ja juz koleznak bedzie meic bilet do mnie zamawiam wozek i koleznka ma dziecko to nie bedzie brac swojego wozka tylko moj ;-)
Mysle tez zeby wczesnije kupic i wysłac paczka ale sie boje :baffled:ze sie połamie sama nie wiem
Bo jak kupie w tym sklepie w wawie to gratis przeysłka a rodzice by mi mogi tu wysłac.

Ach te wozki mOj m jak usłyszał ze chche nowy wozek to poszedł SPAC:cool2: hehehehe

ja tez bym swoj brazowy chetnie zamieniala na plum bo lubie takie kolorki...zreszta haha, ciagle mam torbe do ktorej wozka nie mam :-D

reklama
Do góry