reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

reklama
Ja jak nabywałam buzza to miałam wszystko oprócz śpiworka. Nie dokupowałam go bo Ada jeździła latem w spacerówce a teraz to gie-oska sobie pewnie coś dokupi. Właśnie ciekawe co tam u niej??
ja planuje dokupic spiworek w kolorze capri:-)

Eva zdrowka dla Was..pewnie duzo musisz zwolnienia brac z pracy skoro mala tak Ci choruje...
u nas jakos leci chodz juz mam serdecznie dosyc tej zimy i sniegu a tu znowu zaczelo padac:-(my powoli sie zbieramy na nowa chatke ale jakos przez ta pogode wszystko sie przesowa:-(
No wlasnie jak kupila buzza to juz sie prawie wogole nie odzywa hih no moze raz w miesiacu hih
A tu znalazlam nowy P&T
Bella Baby

kochana sadze ze czesciej sie odzywam niz raz w miesiacu!!poza tym przy dwojce dzieci malo czasu jest na cokolwiek:-(

Kasiu a w irl nie ma tych pluto??

gie-oska, no właśnie dość często mnie nie ma dlatego poważnie roważam wychowawczy na jakiś czas. Trochę się żłobek u nas nie sprawdza :baffled:

pawimi
ja nie dostałam :-(

Witam mamusie! Dziś mi forma troszkę spada :baffled:, ale mam nadzieję, że to zaraz minie :-D

No wlasnie jak kupila buzza to juz sie prawie wogole nie odzywa hih no moze raz w miesiacu hih
A tu znalazlam nowy P&T
Bella Baby

Widziałam już jakiś czas temu tego nowego P&T, jak szukałam info o podwójnym i powiem Ci, że on do mnie zupełnie nie przemawia, myślę tu o spacerówce oczywiście! To siedzenie jest chyba zamontowane na amen, znaczy nie rozkłada się i takie jakieś plastikowe, jak niedorobiony kosz na brudne pranie :szok:... Chyba ma funkcje tylko przewozową, a niespacerową :baffled:! No chyba, że ja czegoś nie doczytałam, co również jest możliwe :-D:-D:-D

Miłego dzionka Wam życzę, pozdrawiam i do klikania :-)

gie-oska, no właśnie dość często mnie nie ma dlatego poważnie roważam wychowawczy na jakiś czas. Trochę się żłobek u nas nie sprawdza :baffled:

a na ile chcesz isc na wychowawczy??zlobek to raczej siedzisko zarazek bo tyle roznych dzieciaczkow przychodzi:-(ja tez mysle nad wychowawczym!!
gdyby był to by nie było problemu i nie szukała bym z PL:-(
ale kurde nie ma go albo ja szukac niepotrafie :confused:

Kasiu super masz averatek skad taki wytrzasnelas??a nie wiesz gdzie Pawimi swojego pluto kupila??bo chyba nie w Polsce??zreszta piszmy juz na tym nowym oddziale w watku wozkowym:-)

Jak dla mnie tez jest paskudny i nie spelnia oczekiwan wozka spacerowego.

Ha, znaczy dobrze wyczytałam, nie rozkłada się... No to się nie postarali, bo do jakiego wieku można wozić dzieciaczka w gondoli, przecież im strasze tym świata ciekawsze, poza tym wyrasta z niej. W tym foteliku też długo dziecię nie pośmiga, no i raczej nie powinni i co od razu do siadania, hm... Mają jeszcze takie cudo Welcome to phil&teds :szok:! I jeszcze cóś takiego Welcome to phil&teds, znaczy to dopiero mają mieć - nie trzy - kołowiec ;-), ciekawe jak w realu wygląda... I szkoda, że jeszcze ich nie ma w sprzedaży :sorry2:

reklama
Ten pierwszy tragiczny hih taki jogingowo typowy wozek.ale ten drugi, fajny pomysl z podojnymi kolkami.
Sofik ja mam nadzieje ze ty tu jeszcze zagladasz?
Wszystkie sie przeniosly na nowy watek?
W kazdym razie sofik gdzie mozna kupic przescieradelko do materaca do wozka- gondoli?Ja widzilalam ty w buzzie mialas fajne takie zielone.

Do góry