No wlasnie jak kupila buzza to juz sie prawie wogole nie odzywa hih no moze raz w miesiacu hih
A tu znalazlam nowy P&T
Bella Baby
A tu znalazlam nowy P&T
Bella Baby
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja planuje dokupic spiworek w kolorze capri:-)Ja jak nabywałam buzza to miałam wszystko oprócz śpiworka. Nie dokupowałam go bo Ada jeździła latem w spacerówce a teraz to gie-oska sobie pewnie coś dokupi. Właśnie ciekawe co tam u niej??
No wlasnie jak kupila buzza to juz sie prawie wogole nie odzywa hih no moze raz w miesiacu hih
A tu znalazlam nowy P&T
Bella Baby
Kasiu a w irl nie ma tych pluto??
A tu znalazlam nowy P&T
Bella Baby
gie-oska, no właśnie dość często mnie nie ma dlatego poważnie roważam wychowawczy na jakiś czas. Trochę się żłobek u nas nie sprawdza
gdyby był to by nie było problemu i nie szukała bym z PL:-(
ale kurde nie ma go albo ja szukac niepotrafie
Jak dla mnie tez jest paskudny i nie spelnia oczekiwan wozka spacerowego.