reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

reklama
Ja jak nabywałam buzza to miałam wszystko oprócz śpiworka. Nie dokupowałam go bo Ada jeździła latem w spacerówce a teraz to gie-oska sobie pewnie coś dokupi. Właśnie ciekawe co tam u niej??
ja planuje dokupic spiworek w kolorze capri:-)

Eva zdrowka dla Was..pewnie duzo musisz zwolnienia brac z pracy skoro mala tak Ci choruje...
u nas jakos leci chodz juz mam serdecznie dosyc tej zimy i sniegu a tu znowu zaczelo padac:-(my powoli sie zbieramy na nowa chatke ale jakos przez ta pogode wszystko sie przesowa:-(
No wlasnie jak kupila buzza to juz sie prawie wogole nie odzywa hih no moze raz w miesiacu hih
A tu znalazlam nowy P&T
Bella Baby

kochana sadze ze czesciej sie odzywam niz raz w miesiacu!!poza tym przy dwojce dzieci malo czasu jest na cokolwiek:-(

Kasiu a w irl nie ma tych pluto??

gie-oska, no właśnie dość często mnie nie ma dlatego poważnie roważam wychowawczy na jakiś czas. Trochę się żłobek u nas nie sprawdza :baffled:

pawimi
ja nie dostałam :-(

Witam mamusie! Dziś mi forma troszkę spada :baffled:, ale mam nadzieję, że to zaraz minie :-D

No wlasnie jak kupila buzza to juz sie prawie wogole nie odzywa hih no moze raz w miesiacu hih
A tu znalazlam nowy P&T
Bella Baby

Widziałam już jakiś czas temu tego nowego P&T, jak szukałam info o podwójnym i powiem Ci, że on do mnie zupełnie nie przemawia, myślę tu o spacerówce oczywiście! To siedzenie jest chyba zamontowane na amen, znaczy nie rozkłada się i takie jakieś plastikowe, jak niedorobiony kosz na brudne pranie :szok:... Chyba ma funkcje tylko przewozową, a niespacerową :baffled:! No chyba, że ja czegoś nie doczytałam, co również jest możliwe :-D:-D:-D

Miłego dzionka Wam życzę, pozdrawiam i do klikania :-)

gie-oska, no właśnie dość często mnie nie ma dlatego poważnie roważam wychowawczy na jakiś czas. Trochę się żłobek u nas nie sprawdza :baffled:

a na ile chcesz isc na wychowawczy??zlobek to raczej siedzisko zarazek bo tyle roznych dzieciaczkow przychodzi:-(ja tez mysle nad wychowawczym!!
gdyby był to by nie było problemu i nie szukała bym z PL:-(
ale kurde nie ma go albo ja szukac niepotrafie :confused:

Kasiu super masz averatek skad taki wytrzasnelas??a nie wiesz gdzie Pawimi swojego pluto kupila??bo chyba nie w Polsce??zreszta piszmy juz na tym nowym oddziale w watku wozkowym:-)

Jak dla mnie tez jest paskudny i nie spelnia oczekiwan wozka spacerowego.

Ha, znaczy dobrze wyczytałam, nie rozkłada się... No to się nie postarali, bo do jakiego wieku można wozić dzieciaczka w gondoli, przecież im strasze tym świata ciekawsze, poza tym wyrasta z niej. W tym foteliku też długo dziecię nie pośmiga, no i raczej nie powinni i co od razu do siadania, hm... Mają jeszcze takie cudo Welcome to phil&teds :szok:! I jeszcze cóś takiego Welcome to phil&teds, znaczy to dopiero mają mieć - nie trzy - kołowiec ;-), ciekawe jak w realu wygląda... I szkoda, że jeszcze ich nie ma w sprzedaży :sorry2:

reklama
Ten pierwszy tragiczny hih taki jogingowo typowy wozek.ale ten drugi, fajny pomysl z podojnymi kolkami.
Sofik ja mam nadzieje ze ty tu jeszcze zagladasz?
Wszystkie sie przeniosly na nowy watek?
W kazdym razie sofik gdzie mozna kupic przescieradelko do materaca do wozka- gondoli?Ja widzilalam ty w buzzie mialas fajne takie zielone.

Do góry