reklama
Witam
Hehehehe
Stary wychodzi 950zł
Nowa teraz w promocji 1190zł a tak to 1390 zł mam nadzieje ze dobrze zapamietałam...
Co do koloru to ja brąż:-) zakochalam sie jak zobaczyłam Pluto -Pawimi ;-) hehehehe
Nowa kolekcja mnie nie interesuje wola spokojne kolory dlatego tez moj Buzz to czarno-szary
Ale ejszcze nie podjełam decyzji do konca...
a daj linka do tych kolorowych wkladek do tego pluto:-) i czy do tego wozka mozna dokupic barierke??bo kurcze bez barierki to troche lipa dla mnie:-(
pati a ja myslalam ze Ty masz czarnego pluto:-)
heheheeh no ta plum Torba
no to kupuj 2 pluto plum;-)
Kurde a mi sie znów snilo ze kupila jzu wozek nie moge tu zagladac...
Mnie sie cala noc snil bugaboo bee,juzialam dosc,Bo sie budzilam,szlam spac i znowu to samo.A pozniej nagle sen zamienil sie na zielonego froga
beakta
Mammy of boys & girl
Gosia, ja wiedzialam ze kobietom w ciazy to sie rozne dziwne rzeczy snia, ale zeby az tak hahaha
Sofik
Wiara Czyni Cuda
Witam
gie-oska
tu sa wkładki:
Wózki dziecięce i foteliki samochodowe, sklep internetowy Warszawa. www.wozkifoteliki.pl: i'coo WKŁADKA do PLUTO Orange
Wózki dziecięce i foteliki samochodowe, sklep internetowy Warszawa. www.wozkifoteliki.pl: i'coo WKŁADKA do PLUTO Lime
Wózki dziecięce i foteliki samochodowe, sklep internetowy Warszawa. www.wozkifoteliki.pl: i'coo WKŁADKA do PLUTO Blue
i tu taniej o 1 zeta hehehehehehe
i'coo Wkładka Pluto - Kolekcja 2009 - informacje i opinie użytkowników - bangla.pl
Czy jest pałak z przodu nie wiem - jakos wczesnije na to nie zwrociłam uwagi tak mnie zaslepil... tez bym wolala miec ale chyba nie ma - nigdzie nie pisze... moze Pawimi cos wiec...
ooooooooooooooo i cena nowego PLUTO 2010 jest taka sama jak starego :
Wózki dziecięce i foteliki samochodowe, sklep internetowy Warszawa. www.wozkifoteliki.pl: i'coo spacerówka PLUTO 10 Plum kolekcja 2010
kto kupuje???????????
Pawimi mam pyatnie o PLUTO
Po co jest w pluto wystajaca taka częśc ????
na dole załacznik ( chodzi mi o to w kołku- to jest po obu stronach wozka)!!!
gie-oska
tu sa wkładki:
Wózki dziecięce i foteliki samochodowe, sklep internetowy Warszawa. www.wozkifoteliki.pl: i'coo WKŁADKA do PLUTO Orange
Wózki dziecięce i foteliki samochodowe, sklep internetowy Warszawa. www.wozkifoteliki.pl: i'coo WKŁADKA do PLUTO Lime
Wózki dziecięce i foteliki samochodowe, sklep internetowy Warszawa. www.wozkifoteliki.pl: i'coo WKŁADKA do PLUTO Blue
i tu taniej o 1 zeta hehehehehehe
i'coo Wkładka Pluto - Kolekcja 2009 - informacje i opinie użytkowników - bangla.pl
Czy jest pałak z przodu nie wiem - jakos wczesnije na to nie zwrociłam uwagi tak mnie zaslepil... tez bym wolala miec ale chyba nie ma - nigdzie nie pisze... moze Pawimi cos wiec...
ooooooooooooooo i cena nowego PLUTO 2010 jest taka sama jak starego :
Wózki dziecięce i foteliki samochodowe, sklep internetowy Warszawa. www.wozkifoteliki.pl: i'coo spacerówka PLUTO 10 Plum kolekcja 2010
kto kupuje???????????
Pawimi mam pyatnie o PLUTO
Po co jest w pluto wystajaca taka częśc ????
na dole załacznik ( chodzi mi o to w kołku- to jest po obu stronach wozka)!!!
Załączniki
Ostatnia edycja:
Sofik
Wiara Czyni Cuda
MAm gie-oska
I coo pluto »– PreisSuchmaschine.de
http://www.semwa.de/products/Kinderwagenzubehoer/Vorderbuegel-fuer-Icoo-Pluto-10-Brown.html
http://cgi.ebay.it/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=230401250631
Pawimi mam racje to chyba jest na ten pałąk ??? te wystajace dwa częsci z boku ????
I coo pluto »– PreisSuchmaschine.de
http://www.semwa.de/products/Kinderwagenzubehoer/Vorderbuegel-fuer-Icoo-Pluto-10-Brown.html
http://cgi.ebay.it/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=230401250631
Pawimi mam racje to chyba jest na ten pałąk ??? te wystajace dwa częsci z boku ????
Ostatnia edycja:
Gosia, ja wiedzialam ze kobietom w ciazy to sie rozne dziwne rzeczy snia, ale zeby az tak hahaha
Oj sny sa okropne hahah ostatnio gonil mnie krokodyl na dwoch nogach aja ucieklam na pole pomidorow
Sofik
Wiara Czyni Cuda
Oj sny sa okropne hahah ostatnio gonil mnie krokodyl na dwoch nogach aja ucieklam na pole pomidorow
ja tez mialam takie sny az sie czasem bałam
beakta
Mammy of boys & girl
O boshe hahahahahaOj sny sa okropne hahah ostatnio gonil mnie krokodyl na dwoch nogach aja ucieklam na pole pomidorow
reklama
Mnie sie cala noc snil bugaboo bee,juzialam dosc,Bo sie budzilam,szlam spac i znowu to samo.A pozniej nagle sen zamienil sie na zielonego froga
hehe a mi sie myslalo cala noc o pluto i przez to prawie w ogole nie splam:-)
Kasia Twoj m poszedl spac jak mu powiedzialas ze chcesz nowy wozek ja swojego jeszcze nie oswiecilam hehe:-)drogie te palaki(barierki)