reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

reklama
Witam

Hehehehe
Stary wychodzi 950zł
Nowa teraz w promocji 1190zł a tak to 1390 zł mam nadzieje ze dobrze zapamietałam...

Co do koloru to ja brąż:-) zakochalam sie jak zobaczyłam Pluto -Pawimi ;-) hehehehe

Nowa kolekcja mnie nie interesuje wola spokojne kolory dlatego tez moj Buzz to czarno-szary
Ale ejszcze nie podjełam decyzji do konca...

a daj linka do tych kolorowych wkladek do tego pluto:-) i czy do tego wozka mozna dokupic barierke??bo kurcze bez barierki to troche lipa dla mnie:-(

pati a ja myslalam ze Ty masz czarnego pluto:-)

Witam

gie-oska
tu sa wkładki:
Wózki dziecięce i foteliki samochodowe, sklep internetowy Warszawa. www.wozkifoteliki.pl: i'coo WKŁADKA do PLUTO Orange
Wózki dziecięce i foteliki samochodowe, sklep internetowy Warszawa. www.wozkifoteliki.pl: i'coo WKŁADKA do PLUTO Lime
Wózki dziecięce i foteliki samochodowe, sklep internetowy Warszawa. www.wozkifoteliki.pl: i'coo WKŁADKA do PLUTO Blue

i tu taniej o 1 zeta hehehehehehe

i'coo Wkładka Pluto - Kolekcja 2009 - informacje i opinie użytkowników - bangla.pl

Czy jest pałak z przodu nie wiem - jakos wczesnije na to nie zwrociłam uwagi tak mnie zaslepil... tez bym wolala miec ale chyba nie ma - nigdzie nie pisze... moze Pawimi cos wiec...

ooooooooooooooo i cena nowego PLUTO 2010 jest taka sama jak starego :
Wózki dziecięce i foteliki samochodowe, sklep internetowy Warszawa. www.wozkifoteliki.pl: i'coo spacerówka PLUTO 10 Plum kolekcja 2010 :-D
kto kupuje???????????

Pawimi mam pyatnie o PLUTO
Po co jest w pluto wystajaca taka częśc ????
na dole załacznik ( chodzi mi o to w kołku- to jest po obu stronach wozka)!!!

Załączniki

• 59-06-00-000013_0.jpg
    59-06-00-000013_0.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 40
Ostatnia edycja:
reklama
:-D:-D:-D Mnie sie cala noc snil bugaboo bee,juzialam dosc,Bo sie budzilam,szlam spac i znowu to samo.A pozniej nagle sen zamienil sie na zielonego froga :-D:-D:-D

hehe a mi sie myslalo cala noc o pluto i przez to prawie w ogole nie splam:-)

Kasia Twoj m poszedl spac jak mu powiedzialas ze chcesz nowy wozek ja swojego jeszcze nie oswiecilam hehe:-)drogie te palaki(barierki)

Do góry