reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

reklama
wiesz co tej z allegro nikt nie kupil...mi tez w nunie cos nie pasuje jakbym ja zobaczyla na zywo to inna sprawa...
Roxy to w koncu co kupujesz??
Wiesz,nuna podoba mi sie wizualnie ze względu na kółka bo ma takie inne....:sorry2: mi się nie podobaja te małe w spacerówkach:tak: Ale wydaje mi się że nic wiecej jeżeli chodzi o mnie nie ma do zaoferowania-niestety:baffled: Chociaż na prawde baaardzo mi się podoba:tak:
Na razie mam jeszcze troszkę czasu,tzn tak do kwietnia....do tej pory wygrywa Aria....ale może jeszcze coś ciekawego znajde:tak:

Pawimi....Wszystkiego Dobrego dla Twojego Dwulatka:tak::tak::tak::-)

Cybexy też mi się podobają...ale ja to już sama nie wiem,nie znam się na wózkach....Wy tu macie większe doświadczenie:tak:;-):-)
A ja szukam czegoś odlotowego i zarazem wygodnego dla Nadinki:-D:tak: Och....szalona jestem:sorry2::baffled:

roxy - dzieki :-D
no ja wozki kolekcjonuje mozna to tak nazwac, ale tez nie kupie jakiegos ktory mi nie spasuje tak w 100 %....znam ten bol wiec.

Hej laseczki widze ze ktos o mnie wspomina :-) o jak milo :-):-):-) tak na poczatku to WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM ROKU !!!!!!
Beakta tak nie miescil mi sie zaden ale wkoncu znalazlam ktory wszedl bez problemu do bagaznika quinni zapp - kupilam od kolezanki bo tak jakos wyprobowalam go i spodobal mi sie no i jest bardzo zwinny i praktyczny chyba wszystko to co pisala wczesniej pawimi o nim bo juz wtedy zwrocilam na niego uwage :-D wszystkie inne wozeczki sprzedalam zostal mi tylko ten jeden :-:)-(

reklama
Do góry