reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

ozesz Ty kusicielko hehe:-)faktycznie twoj ladniejszy czemu jest inny niz ten na aukcji??poza tym jak sie zdecyduje na nune to kupie ja w anglii lub irl bo mam taka mozlowsc niechec przeplacac...a poza tym M by mnie ubil:p jakbym teraz kupila...no i tak jak Pati pisala cos w nunie jest nie tak :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Moze Roxy sie zdecyduje na ta NUNE
Hej....oj zastanawiałam sie ale jednak chyba nie. Mi sie podobała ta fioletowa:tak:
Szczerze wam powiem że nawet nie była taka droga,myślałam że za więcej będzie wystawiona:tak:
Ale ten wózek nie ma tego pałąka z przodu,znaczy chodzi mi o to gdzie maluch np raczki trzyma:baffled:
Chyba ktoś kupił wózek bo już jej nie ma,kurcze szybko:szok::baffled::-D

reklama
hej dziewczyny!!ja od wczoraj juz mam 3latka w domu:-)oj widze ze Wasze dzieciaczki tez daja Wam popalic jak moja Maja i nie wiem jak sobie z nia radzic:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Dziewczyny kupilam to zwykly bebilon i jak myslicie czy mam go odrazu podac czy stopniowo mieszajac z tym co teraz K je??bo nie wiem jak zrobic??a dzis K ma dwa miesiace:-)

Adę dziś zobaczyła pediatra która leczy moją siostrzenicę i fakt jest taki, że uszy są w okropnym stanie, prawdopodobnie nastąpiła już w prawym uchu perforacja błony bębenkowej :-( Leczenie jest długie nawet 3 miesiące a i może dłużej, w innym razie dziecku grozić będzie niedosłuch. Wszystko to przez jakąś bakterię jeszcze ze szpitala, bo to sprawa zaprzeszła jest :-( :-:)-( W poniedziałek konsultacja laryngologiczna.
ojojoj to niedobrze..A Wy nic nie zauwazlyliscie niepokojacego w jej zachowaniu??mam nadzieje ze jednak bedzie dobrze z Adki sluchem...daj znac po konsultacji
Tak szukam sobie jakiejs spacerowki i zobaczcie na co natrafilam Quinny Senzz Buggy Lagoon 2010, EUR 299.00 --> kids-comfort.de
straszna cena:szok::szok::szok::szok: a czy on ma rozkladane oparcie??
mi on sie nie podobal jak Pati go nam tu wstawiala ale na tych fotkach nawert nawet wyglada fajne ma kolorki:-)
Pati mozesz jeszcze raz napisac co o nim sadzisz??
Co sadzicie? Bo wlasnie poczytalam wczoraj troche stron wstecz i kasiabelgia narzekala na dazzle ze siedzisko dosc plytkie hm...Wlasnie tez nie chcialabym zeby sie okazalo ze sprzedalam mure i zostalam bez wozka, bo jak maly zacznie mi robic takie numery jak przy tym vibe co mialam typu brzuch do gory i sie wiercila i za cholere nie chcial w nim siedziec. Dlatego tez na ten m oment odrzucilam zappa:-(. Bo tez nie chcialabym zeby miejsce na nozki sie zwezalo co wlasnie jest w zappie.

Pomozta ....:-D
niech Pawcia sie tez wypowie na temat siedziska w dazzie bo z tego co pamietam to kasibelgia w kazdym wozku cos niepasowalo??mi dazz sie podoba:-)
Hej....oj zastanawiałam sie ale jednak chyba nie. Mi sie podobała ta fioletowa:tak:
Szczerze wam powiem że nawet nie była taka droga,myślałam że za więcej będzie wystawiona:tak:
Ale ten wózek nie ma tego pałąka z przodu,znaczy chodzi mi o to gdzie maluch np raczki trzyma:baffled:
Chyba ktoś kupił wózek bo już jej nie ma,kurcze szybko:szok::baffled::-D

wiesz co tej z allegro nikt nie kupil...mi tez w nunie cos nie pasuje jakbym ja zobaczyla na zywo to inna sprawa...
Roxy to w koncu co kupujesz??

a ja jestem zalamana, smutna, przygnebiona, jestem zlym rodzicem, moje dziecko jest jakims dzikusem, dzis z M bylismy tacy smutni ze Eryk taki jest, nie umiemy go wychowac, on jest chyba jakis nienormalny
placze czesto o byle co, jak przychodza goscie nawet czesc nie powie, a dzis zamknal sie w pokoju i nie wyszedl przez 2 h :szok: przyjechala kolezanka z coreczka zeby sie pobawila z Erykiem, a on jest tylko krzyknal ze ma nei wchodzic do jego pokoju i trzasnal drzwiami

rano np moiwe, ubieraj sie, on ze jet zmeczony, ja ze mu pomoge a on dup drzwiami mi przed nosem

wchodzi do domu odrazu rzuca sie na Emme z calowaniem,

krzyczy czesto, ja juz soebie nie daje rady

ogolnie jest fajnym chlopcem, ale czasami ma takie zachowania ze nie umiemy sobie poradzic, 4 latek to juz powienien rozumiec i byc posluszny tak mi sie wydaje

on pozniej przeprasza za wszystko, a za chwile znow to samo

ja juz mam nerwice :-:)-:)-(

Moonia nie przejmuj sie ,nie tylko ty tak masz.Moj ostatnio tez ma jazde na pyskowanie.Ja tez mam jakies wyrzuty sumienia.Ze nie mowi jeszcze dobrze,ze kupsko w majty robi i nie chce sie nauczyc..Wychodze juz z siebie,poplakuje czasami,mam nerwy,nie mam sily.Probowalam wszystkiego.Uparl sie i koniec.
Ale jakprzychodzi i parzy na mnie tymi swoimi kocimi oczami i mowi mamusiu,kofam cie, to wszystko mi mija..
Witam

Beakta ale on mi sie nie podoba , ciekawe jak wyglada w realu:baffled: moze bym zmienila zdanie...
Mnie tez sie nie podoba..
dazzle mam pod schodami....:tak:

Pawimi
ja pamietam jak pokazywalas swojego dazzle,to bylo jedno z pierwszych zdjec:-)twojej kolekcji:-D

a ja mam od dzisiaj dwulatka w domciu, moje dziecie ma urodzinki!!!:-):-):-)
Gosia - sto lat dla Majusi, niech rosnie piekna i grzeczna panienka :tak:
Gastone - przestancie sie obwiniac tekstami typu zla matka...zebyscie slyszaly jak czasem pyskuje czy zachowuje sie moj 17-to latek!!! to dopiero zalamka...patrzac na niego to chwilami sama siebie pytam czy to aby napewno moj syn jest:szok:....no ale sama w jego wieku zachowywalam sie jakbym pozjadala wszystkie rozumy wiec zwale na prawa tego szczeniecego wieku:-(

wozki...mi sie tez ten quinny senz tak sredniawo podobal, przede wszystkim uwazam ze za drogi w stosunku do tego co soba reprezentuje, za duzo plastiku w nim dla mnie, ale moze to taki trend futurystyczny teraz rynek ogarnal bo sporo widze takich plastikowych wozkow.

dazzle dla mnie ma siedzisko calkiem OK, to prawda ze Vincent do wielkodludow nie nalezy ale nigdy chyba nie narzekalam na to ze moje dziecie nie ma w tym wozku miejsca...no i fakt, nasza kasiabelgia sama przyznawala ze zaden wozek jej nie pasuje:-D

Happy_Birthday.png

:tak:
Gastone - przestancie sie obwiniac tekstami typu zla matka...zebyscie slyszaly jak czasem pyskuje czy zachowuje sie moj 17-to latek!!! to dopiero zalamka...patrzac na niego to chwilami sama siebie pytam czy to aby napewno moj syn jest:szok:.

Oj z przykroscia ale potwierdzam. U mnie podobnie. Wpradwdzie mam prawie 15 latke ale to chyba zadna roznica. Ale tez sie "pocieszam" ze moja siostra ma 18 latka i 14 latke i tez jest podobnie wiec to tak do konca chyba nie nasza wina czyli rodzicow ty;lko tego "madrego" wieku dojrzewania, mam nadzieje:tak:

STO LAT DLA DWULATKA
pawimi :-D

dziekuje za zyczenia w imeniu dwulatka:tak::tak::-D

gieoska - o cybexach juz tu bylo, poza odlotowym dyzajnem marne te wozki sa i chociaz podoba mi sie strasznie to nigdy go nie kupie. Bylo wiele negatywow na temat ich miernej jakosci.

buggster jest wozkiem spoko, mam kolezanki posiadaczki ktore go uwielbiaja.

reklama
Do góry