reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

No a teraz tak....bylam dzis w sklepie i wyboru zadnego oprocz Maclarenow hm....no i jakims cudem zwrocilam uwage na xlr. Tzlko teraz nie moge rozkminic jakie kolorz sa z 2009 i jakie beda nowe. no i niektorw raczki maja metalowe zakonczenie a niektore nie. Te z metalem to jakis nowszz model ? .Bo zapp jednak opdada definoitywnie a dazzle nie bylo .Kur....pozamienialz mi sie literki na klawiaturye i mnie zaraz h....strzeli:szok::szok::szok:

reklama
ja mialam maclarena xt byl z raczkami gumowymi potem weszla nowa kolekcja 2010 i mialy juz gumowe z dodatkiem metalu wiec xlr z raczkami z dodatkiem metalu tez chyba raczej sa te nowe :baffled:
moze wie ktoras z was czy w polsce jest mozliy zakup ciuszkow GAP oprocz allegro , moze jakas stronka ze sklepem bo chyba na oficjalnej stronie nie wysylaj do polski :wściekła/y: jak zwykle .

Beata a niepodobaja ci jane energy? Powiem ci ze niepowiem zlegoslowa na ten wozek.Sprawdzil sie idealnie.Poza tym powiem ci ze wyglada wciaz jak nowy i nie zamienilabym go juz na inny.zawsze mozeszwpasci obejrzec do mnie do domu.
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=UM2Harhxcvo"]YouTube- Jane Energy Pushchair Product Features - Kiddicare[/ame]

A niewiem Gosia. Musze poczytac sobie o nim...:tak: No b to jest tak... Priorytetem dla mnie jest wygoda dziecka , czyli siedzisko jak najwieksze. No i tez kurcze drazni mnie jak te nozki dzieciom zwisaja tak w polowie no ale taka chyba juz uroda tych parasolek...hm. Wiec i tez zeby to siedzisko bylo i szerokie i glebokie i wogole w miare jak najwieksze jest do wyboru w parasolakch. No a potem to juz waga, czy wyglad. Bo jednak musze wziac pod uwage ze jak sprzedfam mure to to bedzie moj jedyny wozek i nie bedzie czegos i nnego w razie czego. ..Takze jak widziecie ja juz sama niewiem haha

Beata ja ci dam zdjecia jk wygladal Maxpol roku temu jeszcze w tej parasolceJak dla mnie siedzisko ma spoko.N zdjeciu ma 3 lata,a jak byl maly siedzial naprawde komfortowo.Wozek jest lekki,lekko sie prowadzi,nigdy nei mialam problemow z kolkami czy wogoleiinych problemow.zreszta mowilam ci juz ze jak chcesz Nico przymierzyc w podjedz ktoregos dnia.W sklepie ich nie ma.Wogole ich nie widac.W Ennis tylko ja chyba taki mam hih Jesli chodzi o opinie,jak ja go zamierzlam kupic szukalam i nie widzialam negatywnej opinii.Jedyne na co sie mamusie skarzyly to brak palaka.Ale to nie wada,bo przeciez wiekszosc parasolek go nie posiada.

Załączniki

• P1000939.JPG
    P1000939.JPG
    57,9 KB · Wyświetleń: 46
Ostatnia edycja:
kasia - z tego co wiem to raczej w Polsce nie ma ciuchow z Gapa poza allegro...a sam Gap faktycznie nie wysyla do Polski.

Beata jedyna parasolka w ktorej dziecku nozki nie wisza bo ma ogromne siedzisko to I'coo Pluto chyba tylko.

No wszytko fajnie tylko pluto raczej kupie w irl a o obejrzeniu nie wspomne...:wściekła/y:
A swoja droga dzisiaj w miescie, malo tego nawet jak jade autem to sie ogladam za wozkami hahah, no i wszedzie widze tak samo wygladajace maclareny. I chyba juz mie sie tak nie podoba. Tak, tak smiejscie sie. Poki nie kupie to tak tu ze mna bedziecie mialay hahaha:-D:-D:-D

reklama
no i ktos nas znowu podczytuje z ukrycia....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: tym razem to osoba z moich stron, miesiac temu zarejestrowana na forum... bardzo nieladnie ze sobie ktos urzadza lekturke naszym kosztem nie raczac sie nawet przedstawic na watku.

Ostatnia edycja:
Do góry