reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

No a teraz tak....bylam dzis w sklepie i wyboru zadnego oprocz Maclarenow hm....no i jakims cudem zwrocilam uwage na xlr. Tzlko teraz nie moge rozkminic jakie kolorz sa z 2009 i jakie beda nowe. no i niektorw raczki maja metalowe zakonczenie a niektore nie. Te z metalem to jakis nowszz model ? .Bo zapp jednak opdada definoitywnie a dazzle nie bylo .Kur....pozamienialz mi sie literki na klawiaturye i mnie zaraz h....strzeli:szok::szok::szok:

reklama
ja mialam maclarena xt byl z raczkami gumowymi potem weszla nowa kolekcja 2010 i mialy juz gumowe z dodatkiem metalu wiec xlr z raczkami z dodatkiem metalu tez chyba raczej sa te nowe :baffled:
moze wie ktoras z was czy w polsce jest mozliy zakup ciuszkow GAP oprocz allegro , moze jakas stronka ze sklepem bo chyba na oficjalnej stronie nie wysylaj do polski :wściekła/y: jak zwykle .

Beata a niepodobaja ci jane energy? Powiem ci ze niepowiem zlegoslowa na ten wozek.Sprawdzil sie idealnie.Poza tym powiem ci ze wyglada wciaz jak nowy i nie zamienilabym go juz na inny.zawsze mozeszwpasci obejrzec do mnie do domu.
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=UM2Harhxcvo"]YouTube- Jane Energy Pushchair Product Features - Kiddicare[/ame]

A niewiem Gosia. Musze poczytac sobie o nim...:tak: No b to jest tak... Priorytetem dla mnie jest wygoda dziecka , czyli siedzisko jak najwieksze. No i tez kurcze drazni mnie jak te nozki dzieciom zwisaja tak w polowie no ale taka chyba juz uroda tych parasolek...hm. Wiec i tez zeby to siedzisko bylo i szerokie i glebokie i wogole w miare jak najwieksze jest do wyboru w parasolakch. No a potem to juz waga, czy wyglad. Bo jednak musze wziac pod uwage ze jak sprzedfam mure to to bedzie moj jedyny wozek i nie bedzie czegos i nnego w razie czego. ..Takze jak widziecie ja juz sama niewiem haha

Beata ja ci dam zdjecia jk wygladal Maxpol roku temu jeszcze w tej parasolceJak dla mnie siedzisko ma spoko.N zdjeciu ma 3 lata,a jak byl maly siedzial naprawde komfortowo.Wozek jest lekki,lekko sie prowadzi,nigdy nei mialam problemow z kolkami czy wogoleiinych problemow.zreszta mowilam ci juz ze jak chcesz Nico przymierzyc w podjedz ktoregos dnia.W sklepie ich nie ma.Wogole ich nie widac.W Ennis tylko ja chyba taki mam hih Jesli chodzi o opinie,jak ja go zamierzlam kupic szukalam i nie widzialam negatywnej opinii.Jedyne na co sie mamusie skarzyly to brak palaka.Ale to nie wada,bo przeciez wiekszosc parasolek go nie posiada.

Załączniki

• P1000939.JPG
    P1000939.JPG
    57,9 KB · Wyświetleń: 54
Ostatnia edycja:
kasia - z tego co wiem to raczej w Polsce nie ma ciuchow z Gapa poza allegro...a sam Gap faktycznie nie wysyla do Polski.

Beata jedyna parasolka w ktorej dziecku nozki nie wisza bo ma ogromne siedzisko to I'coo Pluto chyba tylko.

No wszytko fajnie tylko pluto raczej kupie w irl a o obejrzeniu nie wspomne...:wściekła/y:
A swoja droga dzisiaj w miescie, malo tego nawet jak jade autem to sie ogladam za wozkami hahah, no i wszedzie widze tak samo wygladajace maclareny. I chyba juz mie sie tak nie podoba. Tak, tak smiejscie sie. Poki nie kupie to tak tu ze mna bedziecie mialay hahaha:-D:-D:-D

reklama
no i ktos nas znowu podczytuje z ukrycia....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: tym razem to osoba z moich stron, miesiac temu zarejestrowana na forum... bardzo nieladnie ze sobie ktos urzadza lekturke naszym kosztem nie raczac sie nawet przedstawic na watku.

Ostatnia edycja:
Do góry