witam mam na imie iza jestem w 23 tc nie ukrywam ze czytam ten watek z wielkim zainteresowaniem jestem na etapie poszukiwan wozka. ale widze ze tu nawet czytac nie wolno,nie wspominajac o napisaniu czegokolwiek.czy to nie jest przypadkiem forum ogolnodostepne???? nie rozumiem po co te teksty o podczytywaniu? czytac moze kazdy i przypuszczam ze takich jak, ja jest wiecej a posty kolezanki pawimi dzialaja zniechecajaco i mysle ze to odstrasza wiele nowych forumowiczek..pozdrawiam te bardziej wyrozumiale
reklama
Dusia08
Marzec '08
Ja tez nie rozumie o co chodzi z tym podczytywaniem??? Ja osobiscie czytam tez niekture watki na kturych sie wogule nie udzielam. Przeciez po to sa. I jak watek nie jest zamkniety to czego nie mozna go czytac bez udzielania sie? Przeciez to forum publiczne. To jest oczywiscie tylko moje zdanie.
Witaj Puczku.Nie denerwuj sie kochana na wstepie.Pyta i dyskutuj z nami.Im nas wiecej tym lepiej.Jakie typy wozkow obstawiasz?witam mam na imie iza jestem w 23 tc nie ukrywam ze czytam ten watek z wielkim zainteresowaniem jestem na etapie poszukiwan wozka. ale widze ze tu nawet czytac nie wolno,nie wspominajac o napisaniu czegokolwiek.czy to nie jest przypadkiem forum ogolnodostepne???? nie rozumiem po co te teksty o podczytywaniu? czytac moze kazdy i przypuszczam ze takich jak, ja jest wiecej a posty kolezanki pawimi dzialaja zniechecajaco i mysle ze to odstrasza wiele nowych forumowiczek..pozdrawiam te bardziej wyrozumiale
Ja tez nie rozumie o co chodzi z tym podczytywaniem??? Ja osobiscie czytam tez niekture watki na kturych sie wogule nie udzielam. Przeciez po to sa. I jak watek nie jest zamkniety to czego nie mozna go czytac bez udzielania sie? Przeciez to forum publiczne. To jest oczywiscie tylko moje zdanie.
Zgadza sie.Przeciez watek jest o wozkach wiec kazdy moze sobie poczytac nasze opinie,ja tez tak robie na innych watkach.O sprwach intymnych niepiszemy przeciez,po to mamy grupe zamknieta.
Beata widzizlam ze mure wystawilas do sprzedania.:-)
Mam do ciebie pytanieodnosnie siworka do fotelika.Ja sie wacham miedzy kupnem jane (taki mialam wczesniej)czy maxi cosi.Powiedz mi czy on jest uzytkowy?Nie przeszkadzalo ci ze przy glowce jest sciagany sznureczkiem (tworzy sie taki kapturek)?Bo mi sie podobaja nowe wzory tych spiworkow i on nie jest az taki gruby jak jane (max sie strasnie w nim pocil).Powiedz mi warto go kupic?
Dusia08
Marzec '08
Masz na mysli ten spiworekhttp://www.gap.com/browse/product.do?cid=35218&vid=1&pid=581064 ?
Tez mi sie podoba i sie nad nim zastanawiam. Tylko ze nie widzialam go w realu.
Tez mi sie podoba i sie nad nim zastanawiam. Tylko ze nie widzialam go w realu.
beakta
Mammy of boys & girl
No wystawilam w koncu bo cos sie zabrac za to nie moglam i tak troche mi szkoda no ale jak chce zmienic to musze najpierw ten sprzedac.Beata widzizlam ze mure wystawilas do sprzedania.:-)
A co do spiworka to ja nie sciagalam tej gumki tylko wlasnie calkiem rozciagalam i zakladalam za gore fotelika ze wszystko ladnie sie trzymalo. Cieplo ladnie trzymal tylko ze i malego tez wtedy za grubo nie ubieralam. Czasami tylko spiochy i jakis sweterek na gore i do spiworka. Wolalam takie rozwiazanie niz przykrywac kocykami ktore wciaz spadaly.
No wlasnie zastanawialam sie czy darady tak zaczepic o gore fotelika.Ja mialam jane i on mial gumke i zaczepila sie wogole o dol i ore fotelika.Tylko mowie jakna irlandie za gruby polar mial i Max pomimoze ubieralam go w sweterki straszie sie pocil.No o taka odpowiedz mi chodzilo wiec kupie tak jak zamierzalam.Nad kolorem si ezastanawiam bo ciagle sa nowe.
Dusia nie chce sie otworzyc zdjecie na stronce ale mniemam ze ci chodzi o spiworek do wozka,ja mowie o foteliku.Ja mam ten quiny do wozka i jestem zadowolona.
Dusia nie chce sie otworzyc zdjecie na stronce ale mniemam ze ci chodzi o spiworek do wozka,ja mowie o foteliku.Ja mam ten quiny do wozka i jestem zadowolona.
Ostatnia edycja:
no wiec moze wyjasnie na poczatek....
otoz po pierwsze moj post nie byl skierowany personalnie do kolezanki Puczku, to jakies nieporozumienie bo akurat zupelnie nie do niej pisalam, niemniej milo ze sie ujawnila....
po drugie, nie dalej jak 5 tygodni temu mialysmy na watku sytuacje z trollem ktora to wszystkie zapewne pamietaja i same wtedy chcialyscie kompletnie zamknac watek zeby nikt obcy nie mial do niego dostepu i nie podczytywal, zreszta juz wczesniej bo chyba latem padaly takie propozycje i ja bylam przeciwna ze wzgl, na to ze owszem tak, otwarte forum ma wieksze szanse przyciagniecia nowych ludzi ktorzy chetnie dolacza do naszego grona a ja bylam i jestem otwarta na nowe twarze na naszym watku. Tylko ze z drugiej strony poprzez nowych ludzi rozumiem ze ktos sie rejestruje, przedstawia i ewentualnie pisze z nami na watku....To ze forum jest pobliczne tez doskonale wiem i my na takim ogolnym publicznym dotyczacym wozkow watku sie poznalysmy jako calkiem obce osoby, po czym w momencie kiedy z czasem bardziej sie ze soba zzylysmy, nasze dyskusje przerodzily w prywatne pogaduszki i dlatego stworzylam ten osobny watek "plotki wozkowo - kolezeskie...zapraszam Sofik, Gastone..."
Ten watek jest "nasz", my na nim rozmawiamy blisko rok, dzielimy sie swoimi glupotkami i bzdurkami z codziennego zycia a nie tylko omawiamy wozki...Owszem jest grupa zamknieta, nawet i ten watek ucichl na kilka tygodni, no ale nie czujecie sie dobrze tam piszac ze wszystkimi nowymi dziewczynami i chcialyscie wrocic tu.
I jeszcze jedno, Dusia - podczytywanie forum przez aktywnego dlugoterminowego uczestnika ktory oficjalnie sie przedstawil i jest znany chyba sie rozni od podczytywania przez kogos kto wogole nie udziela sie, zarejestrowal sie miesiac temu a nie raczy nawet sie przedstawic....o ile wiem na forum jest dzial stworzony przez adminow dla nowych forumowiczow po to wlasnie by sie raczyly przedstawic i napisac kilka slow o sobie. To takie moje zdanie tylko....ja tez czytam czasem inne watki ale wtedy albo jednorazowo wtrace swoje trzy grosze przedstawiajac sie przy okazji albo jesli mam "sprawe" to pisze do moderatorki watku i pozdrawiam tez ogolnie dziewczyny. Zreszta, co innego jesli ktos "obcy" trafi akurat na forum bo szuka w necie odpowiedzi na jakis problem a inaczej ma sie sprawa jesli ktos notorycznie od dlugiego czasu czyta tylko jeden watek i nie ma odwagi nawet napisac "dzien dobry, czytam wasze pier-doly"...Nie wiem, moze jestem przewrazliwiona po ostatniej historii z trollem a to juz druga w ciagu krotkiego czasu bo na mamach z USA mialam dokladnie identyczna sytuacje Reasumujac, nie chce nikogo ani odstraszac ani zniechecac i nowe uczestniczki sa jak najbardziej mile widziane ale lubimy wiedziec kto nas czyta.
Temat uwazam za zamkniety.
otoz po pierwsze moj post nie byl skierowany personalnie do kolezanki Puczku, to jakies nieporozumienie bo akurat zupelnie nie do niej pisalam, niemniej milo ze sie ujawnila....
po drugie, nie dalej jak 5 tygodni temu mialysmy na watku sytuacje z trollem ktora to wszystkie zapewne pamietaja i same wtedy chcialyscie kompletnie zamknac watek zeby nikt obcy nie mial do niego dostepu i nie podczytywal, zreszta juz wczesniej bo chyba latem padaly takie propozycje i ja bylam przeciwna ze wzgl, na to ze owszem tak, otwarte forum ma wieksze szanse przyciagniecia nowych ludzi ktorzy chetnie dolacza do naszego grona a ja bylam i jestem otwarta na nowe twarze na naszym watku. Tylko ze z drugiej strony poprzez nowych ludzi rozumiem ze ktos sie rejestruje, przedstawia i ewentualnie pisze z nami na watku....To ze forum jest pobliczne tez doskonale wiem i my na takim ogolnym publicznym dotyczacym wozkow watku sie poznalysmy jako calkiem obce osoby, po czym w momencie kiedy z czasem bardziej sie ze soba zzylysmy, nasze dyskusje przerodzily w prywatne pogaduszki i dlatego stworzylam ten osobny watek "plotki wozkowo - kolezeskie...zapraszam Sofik, Gastone..."
Ten watek jest "nasz", my na nim rozmawiamy blisko rok, dzielimy sie swoimi glupotkami i bzdurkami z codziennego zycia a nie tylko omawiamy wozki...Owszem jest grupa zamknieta, nawet i ten watek ucichl na kilka tygodni, no ale nie czujecie sie dobrze tam piszac ze wszystkimi nowymi dziewczynami i chcialyscie wrocic tu.
I jeszcze jedno, Dusia - podczytywanie forum przez aktywnego dlugoterminowego uczestnika ktory oficjalnie sie przedstawil i jest znany chyba sie rozni od podczytywania przez kogos kto wogole nie udziela sie, zarejestrowal sie miesiac temu a nie raczy nawet sie przedstawic....o ile wiem na forum jest dzial stworzony przez adminow dla nowych forumowiczow po to wlasnie by sie raczyly przedstawic i napisac kilka slow o sobie. To takie moje zdanie tylko....ja tez czytam czasem inne watki ale wtedy albo jednorazowo wtrace swoje trzy grosze przedstawiajac sie przy okazji albo jesli mam "sprawe" to pisze do moderatorki watku i pozdrawiam tez ogolnie dziewczyny. Zreszta, co innego jesli ktos "obcy" trafi akurat na forum bo szuka w necie odpowiedzi na jakis problem a inaczej ma sie sprawa jesli ktos notorycznie od dlugiego czasu czyta tylko jeden watek i nie ma odwagi nawet napisac "dzien dobry, czytam wasze pier-doly"...Nie wiem, moze jestem przewrazliwiona po ostatniej historii z trollem a to juz druga w ciagu krotkiego czasu bo na mamach z USA mialam dokladnie identyczna sytuacje Reasumujac, nie chce nikogo ani odstraszac ani zniechecac i nowe uczestniczki sa jak najbardziej mile widziane ale lubimy wiedziec kto nas czyta.
Temat uwazam za zamkniety.
reklama
nowe graco
super jest:-)ile kosztuje??napisz cos wiecej o nim??
ja chora i Maja tez kacper jakos sie trzyma i nie daje chorobie...milego wieczoru babeczki:-)