reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

Chyba jeszcze musze zobaczyć tego joggera...tak wychwalacie:tak:

Pawimi...no i właśnie dlatego się zastanawiam,bo Aria ma prawie wszystko super,a do wyglądu chyba mogę się przyzwyczaić,chociaż w porównaniu z innymi spacerówkami to wizualnie nie wypada aż tak zle:tak: Myślałam że kupie ją na 100% dopuki nie zobaczyłam nuny piękności. No ale chyba raczej wybiore wygode młodej....no jeszcze jest druga opcja....kupić dwa:-D ale mój chłop by chyba zwariował:-D:-D

reklama
bo eve wkleila linka z GLUPOTkami do poczytania.....a tak wogole to jednak SPRZEDALAM BUZZA!!!!!!!!!!!!!! HURRAYYYYYY:-D

Monia juz sie nie moze doczekac widze!!1 nie dziwie sie zreszta ja tez sie nie moge doczekac kiedy kupie dwugi:-D
narazie zbieram-- zeby M nie dostal zawału:szok:

Pawimi kto znów sie połakomił na buzzka;-)

Agusiek :-D moj M na forum hehehe On sie smieje ze wogole ejst forum wozkowe...
A Nuna fajna ... gdyby nie milos do buzza i pluto to kto wie:cool:

A moj Fi wczoraj sobie rosciol łuk brwiowy, rany tak sie wystraszyłam ... dzis jzu lepiej to wyglada, ale mlody marudny trze oczka chyba go swedzi to miejsce...

Witam wieczorowa pora

WYJĄTKOWO DUŻY WYBÓR MODELI I WZORÓW.
CERTYFIKATY I ATESTY BEZPIECZEŃSTWA

==> "Free-Trade" - wyprawki niemowlęce . wózki dziecięce . łóżeczka . pościel . odzież . bielizna . rajstopy :-D:-D:-D

do juterka
:-D:-D:-D Ale czaaad:-D
daje mu te sab simplex od3tyg i rewelacji nie ma:-:)-( a mleko najpierw bebilon pepti a teraz nutramigen dala lekarka bo przy nanie sie denerwowal jak jadl przy tyh alergicznych mlekach tez sie denerwuje dlatego zastanawiam sie czy jest sens mu to swinstwo nadal serwowac... Kacper nie ma skazy??

to co polecacie??i kiedy ustepuja kolki?
Ja mysle ze powinnas dawac mu normalne mleko,skoro nie ma alergii.Dobrym rozwiazaniem jest bebilon.
Ja rowniez polecam ci Plantex, u nas to byl zloty srodek na kolki, kupki i problemy brzuszkowe.Plus infacol.
Jogger The BEST!!! :-):-):-)
Gie-oska my z Erykiem męczylismy się, do 5tego miesiąca, do tego jeszcze ulewał, co zjadł to chlust mlekiem i nie wiadomo czy głodny czy najedzony :confused: jeśli teraz nie ma poprawy, to ja bym dała normalne mleko z powrotem i najlepszym lekarstwem jest czas, niestety, ale z każdym tygodniej będzie lepiej i tej mysli sie trzymaj! :tak:
U nas bylo podobnie,ale caly czas bylsimy na aptamilu.I za jakis czas sie to unormowalo i niegdy nie zmienialam mleka.

Wooow:-D Fajne!

reklama
mam dwie oferty na buzzika, jedna moja kolezanka z ktora nie widzialam sie 10 lat odnalazla mnie na facebooku i po przegladnieciu zdjec zaczepila z oferta kupna :-D podobno mezowi sie bardzo spodobal moj Buzz i to on chce po niego przyjechac....ma mi dzis dac znac dokladnie kiedy... mam tez inna oferte...jutro obca kobietka z Craigslist chce podjechac po 14-tej go sobie zabrac, w takim razie oddam go temu kto pierwszy sie zjawi :-D Sprzedaje go tak jak orginalny byl, bez siedziska XL (to podobno Gieoska chce wiec poleci do niej), kolko do Gastone i mam jeszcze lacznik do Buzz 4 nigdy nie rozpakowany z folii i kartonu :-) chce go tez oczywiscie sprzedac.

Do góry