reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

reklama
Witam wieczorowa pora

WYJĄTKOWO DUŻY WYBÓR MODELI I WZORÓW.
CERTYFIKATY I ATESTY BEZPIECZEŃSTWA

==> "Free-Trade" - wyprawki niemowlęce . wózki dziecięce . łóżeczka . pościel . odzież . bielizna . rajstopy :-D:-D:-D

Co do Wakacji - Dzis sis meza , spytala nas czy nie chcemy z nim wynajac domek w Hiszpanii:confused: bo Oni planuja wyjazd na wakcje przełom czerwca-lipca , mamy pomyslec ,przespac sie z mysla i dac odpowiedz, wiec m mowi ze pomyslimy :szok: zobaczmy bo ja planowlam wyjazd do PL w tym czasie:baffled: ale Hiszpania tez fajnie:-) ale tak jak mowie nie bede sie napalac...

A Ja dzis pokazałam M pluto i mowi ze ładny ale bardzo mu sie mamas and papsa nuna spodobal:szok:

I mowi mi bardzo ładny wozek wybralam chodzi o Quinny :-D hehehehe

dzis Quinny mial kontakt z duzym sniegiem i spisał sie badzo dobrze....

zmykam spac

do juterka

Ostatnia edycja:
:-)Witajcie...:-)

Ale tutaj u Was wakacyjnie...ja też chce w ciepłe kraje...już teraz ...natychmiast:-D:tak:

Piszecie o butelkach...ja używam aventu i spisują sie dobrze....TT mam jedną....używam jej do picia dla małej...i też jest fajna tylko smoczek taki miękki....ale młodej to nie przeszkadza:tak:

Dziewczyny a ja mam dylemat z wózkami:baffled:
Co wybrałybyście tą piękną nune czy wygodną arie:baffled::baffled::baffled: Ja już nie wiem,fakt mam jeszcze 2 miechy na zastanowienie...ale to mnie meczy:-D

Miłego dzionka życze:-)

Sofik ty kochasz jeszcze buzzza bo przez moje wirusy mojej nunki nie zobaczylas hahahahah a i w nunce podoba mi sie jeszcze to ze nie ma tych wszystkich rurek ktore sa w spacerowkach - jest za to piekna plaska aluminiowa rama hahaha
pawimi bo to cos bylo w tym rodzaju hahah nuna ma to cos :-D
zakochalam sie w nunie:-):-):-):-):-):-)
Hej
Nie bylo mnei tu 3 tygodnie, bo w ogole nie widzialam ze ktos tu jeszcze pisze, myslalam ze tylko OZ jest
Agusiek hejoo!! kiedy przyjedzisz swoja nuna do mnie??

Emma sie jeszcze miesi w gondoli, ma prawie 8 m-cy i spokojnie jeszcze nozki wyprostowane i to w kombinezonie, bo wiadomo zima, ale juz ja przenosze do spacerowki powoli, bo sie za bardxo kreci i siada w gondoli

a dla tych ktorzy nie widza moj wczorajszy zakup :-):-):-)
5c5052c0-f169-4bb5-8d5b-887044b5f309.jpg
Monia super wozio mi on tez sie bardzo podoba:-):-):-)
:-)Witajcie...:-)

Ale tutaj u Was wakacyjnie...ja też chce w ciepłe kraje...już teraz ...natychmiast:-D:tak:

Piszecie o butelkach...ja używam aventu i spisują sie dobrze....TT mam jedną....używam jej do picia dla małej...i też jest fajna tylko smoczek taki miękki....ale młodej to nie przeszkadza:tak:

Dziewczyny a ja mam dylemat z wózkami:baffled:
Co wybrałybyście tą piękną nune czy wygodną arie:baffled::baffled::baffled: Ja już nie wiem,fakt mam jeszcze 2 miechy na zastanowienie...ale to mnie meczy:-D

Miłego dzionka życze:-)

wez NUNE:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A JA CHCE TAKIE JESZCZE WOZKI:
1.NUNE
2.JOGGERA TEGO CO MA PATI I MONIA
3.ZAPPA
4.SILVER CROSSA DAZZA LUB PLUTO
NO I SKAD MAM KASKE NA NIE WZIASC??:szok::szok::szok:

DZIeczyny a ja juz nie wiem co robic...K dostal nowe mleko jeszcze obrzydliwsze niz mial a mial bebilon pepti a dostal nutramigen i wczoraj od 16.30 do 22 tak sie darl ze masakra zadne krople nie pomagaja na te koki jesli to kolki??juz nie wiem co robic zeby mu pomoc...tak myslalam zeby zaczac mu dawac jakies zwykle mleko a nie dla alergikow...co myslicie?aha po tym nowym swinstwie to jest glodny co 2godz...tez moze co gazy mecza chodz puszcza duzo baczkow ale kupke robi raz na dwa dni:-:)-( prosze doradzcie cos...

aha i do ktorego miesiaca zycia te cholerne kolki moga trwac??

Ostatnia edycja:
Gie-oska...a próbowałaś może kropli Sab-simplex....podobno sa rewelacyjne:tak:
A dlaczego podajesz mleko dla alergików,mały ma skaze:confused:

A wogóle to cztery wózki:szok: no ł:szok:adnie:-D

Gie-oska...a próbowałaś może kropli Sab-simplex....podobno sa rewelacyjne:tak:
A dlaczego podajesz mleko dla alergików,mały ma skaze:confused:

A wogóle to cztery wózki:szok: no ł:szok:adnie:-D
daje mu te sab simplex od3tyg i rewelacji nie ma:-:)-( a mleko najpierw bebilon pepti a teraz nutramigen dala lekarka bo przy nanie sie denerwowal jak jadl przy tyh alergicznych mlekach tez sie denerwuje dlatego zastanawiam sie czy jest sens mu to swinstwo nadal serwowac... Kacper nie ma skazy??

to co polecacie??i kiedy ustepuja kolki?

daje mu te sab simplex od3tyg i rewelacji nie ma:-:)-( a mleko najpierw bebilon pepti a teraz nutramigen dala lekarka bo przy nanie sie denerwowal jak jadl przy tyh alergicznych mlekach tez sie denerwuje dlatego zastanawiam sie czy jest sens mu to swinstwo nadal serwowac... Kacper nie ma skazy??

to co polecacie??i kiedy ustepuja kolki?
Najgorzej podobno jest do 3 miesiąca...ale to zależy od dziecka:sorry2: Niekture maluchy miewają dłużej:sorry2:
A próbowałaś podać zwykły bebilon:confused: Ja na początku jak karmiłam piersią(niestety tylko ok miesiąca) to dokarmiałam małą też mleczkiem dla alergików i miała zielone kupki i w nocy marudziła...odkąd przeszłam na bebilon wszystko się unormowało:tak:
Ale z drugiej strony to zlecił Ci te mleczka lekarz,jeżeli tylko przez kolki to jest to troszke dziwne...hmmm może zapytaj czy możesz spróbować ze zwykłym:confused::tak:

reklama
Do góry