reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

Pawimi to pewnie podskakujesz z radosci, jaki podalas powod sprzedazy??

Nic nie piszeszo moim joggerku, juz wtorek, przyjechal?? jak przyjedzie to zrob mi zdjecia, bo juz sie doczekac nie moge, bede ogladac do poduszki :-D:-D:-D

reklama
nie, nie przyjechal jeszcze...u nas ups wozi po poludniu, ale nie dostalam jeszcze tracking number z tej firmy wiec bede musiala pozniej im mailika puscic. Nie martw sie ...dojdzie i jeszcze sie nim nacieszysz. A jaki powod podalam?? ZA DUZO WOZKOW!!!

Monia Gucio bez zmian a mi sie wszystkiego odechciewa:-:)-:)-:)-:)-( juz nerwowo wysiadam powoli:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
Gastone ten plantex u nas tez nie zdal egzaminu...
Eve a bebilon zwykly na rcepte tez jest??i czemu akurat zdecydowaliscie sie na bebilon ktos Wam go polecil??bo zauwazylam ze duzo osob go poleca ale zarazem jest to jedno z drozszych mlek bo bebiko-nan ok 12zl a bebilon az 20:szok::szok::szok:

jutro idziemy na usg brzuszka ale juz nie mam zludzen ze cos sie poprawi:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Bebilon kupujsz normalnie w sklepie, Emma tez go pije i nie ma problemow z brzuszkiem, poza tym musisz cos uzywac kilka dni zeby zobaczyc zmiany

Dokladnie.Trzeba poczekac az uklad pokarmowy sie przyzwyczai,1,2 dni to za malo.
Monia dajesz Emce bebilon czy aptamil? Ja dawlaam aptamil,a jak bylam w pl bebilon.
Pawimi nie myslalas o zalozeniu sklepu z wozkami? ihih

gastone no baaa, i to wielokrotnie, nie raz przeciez o tym wspominalam :-D
monia twoj jogger bedzie dopiero pod koniec przyszlego tygodnia bo maja tyle zamowien na niego ze nie wyrabiaja z realiizacja :szok::szok::szok: ale bedziesz laska trendy taki rozchwytywany wozek se kupila :cool2::-D

oz kurde, tak dlugo!!!!! :szok::szok::szok: nie wytrzymam chyba :-D:-p:-D

Gastone w Irlandii jest tylko Aptamil, ale to to samo, a nie chcialam juz Gosce mieszac ze jakis Aptamil daje, bo w PL przeciez ta nazwa nieznana

Moja maruda znowu kupsko mi szczelila juz 4 dzisiaj :baffled:

reklama

ozesz Ty kusicielko hehe:-)faktycznie twoj ladniejszy czemu jest inny niz ten na aukcji??poza tym jak sie zdecyduje na nune to kupie ja w anglii lub irl bo mam taka mozlowsc niechec przeplacac...a poza tym M by mnie ubil:p jakbym teraz kupila...no i tak jak Pati pisala cos w nunie jest nie tak :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Moze Roxy sie zdecyduje na ta NUNE

Do góry