reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

reklama
oz kurde, tak dlugo!!!!! :szok::szok::szok: nie wytrzymam chyba :-D:-p:-D

Gastone w Irlandii jest tylko Aptamil, ale to to samo, a nie chcialam juz Gosce mieszac ze jakis Aptamil daje, bo w PL przeciez ta nazwa nieznana

Moja maruda znowu kupsko mi szczelila juz 4 dzisiaj :baffled:

Ja przecie Monia wiem:-D tylko pytam bo myslalam zes matka polka i zamawiasz w polskim sklepie:-D Bo moja kolezanka jedna taka madra jest ze zamawia,bo woli jak pisze na pudelku bebilon a nie aptamil:-D Ja tez uzywalam i jak bedzie wszystko w porzadeczku bede uzywac przy drugim dzieciu;-)

Przez ten watek znowu mnie na zmiane wozka wzielo haha. Oststanio rozmawilam z kolezanka na temat wozkow i tak smiesznie wyszlo bo ona sie pytala o kolory (konkretnie chodzilo o mure) a ja mowie ze te a te to model z 2008 roku a te i te z 2009 itd a jej maz sie przyslu****e i mowi ze jak baby rozmawiaja o wozkach to tak jak chlopy o samochodach. modele, kolory, roczniki :-D

A wiec sprzedaje moja mure wraz z fotelikiem i za to kupie jakas spacerowke .
Postanowione :tak:

Przez ten watek znowu mnie na zmiane wozka wzielo haha. Oststanio rozmawilam z kolezanka na temat wozkow i tak smiesznie wyszlo bo ona sie pytala o kolory (konkretnie chodzilo o mure) a ja mowie ze te a te to model z 2008 roku a te i te z 2009 itd a jej maz sie przyslu****e i mowi ze jak baby rozmawiaja o wozkach to tak jak chlopy o samochodach. modele, kolory, roczniki :-D

A wiec sprzedaje moja mure wraz z fotelikiem i za to kupie jakas spacerowke .
Postanowione :tak:
Ja kupiłam spacerówkę ale na śniegi tylko mura:tak:
Parasolka do samolotu, na wakacje ale na nasze drogi tylko moja kochana mura:tak:
Mój m też się śmieje że wózek to jak samochód- tylko kasa innego rzędu;-)

No oczyywiscie mura jak najbardziej nadaje sie na rozne tereny. W lecie w pl to pol lasu z nim zjezdzilam a i tutaj po plazy tez dawal rade. Tylko wlasnie ciezki jak cholera a w lutym znowu do polski lece i juz mnie nosi jak sobie pomysle o tym. I ostatnio zauwazylam ze kurcze Nico ma malo miejsca na nozki. Tzn ten podnozek sie jakby troche zwezal i nogi mu troszke spadaja na boki a jak zloze ten podnozek to mu nozki wisza bo on te pytki ma takie krotkie i jeszcze nie siega. :-( no i wlasnie to mnie ostatnio dosc mocno wkurza.

hej laseczki kochane..my juz po usg brzusia wszystkie narzady K ma ok ytylko jest mega zagazowany przez co te placze i bole...ja staram sie go gimnastykowac ale nie wszystkie gazy jak widac wychodza:-(to gazy tez sie unormuja jak juz uklad pokarmowy dojrzeje??

Beatka hehe watek ozyl i chyba kazda z nas juz mysli o jakims wozeeczku:-)ja bym chciala juz jakies 4nowe kupic hehe:-)chodz z buzza jestem zadowolona bo daje rade w te wielkie sniegi:-)

Hehe Nie Gastone, kupuje Aptamil i ciesze sie ze Emci smakuje, a nie zamierzasz karmic piersią?

Nie wiem Monia,ale prawdopodobnie nie.Ja jestem chyba z tych mam wyrodnych,ktore nie nadaja sie do karmienia piersia.Trudno pwoiedziec.Z Maxem mialam problemy z laktacja,bo cc narkozach i innych u mie sie mega wstrzymalo,ale jak probowalam przez 3 doby nie bylo to dla mnie.Nie nadaje sie do tego.Max jest butelkowy i rosniejak na drozdzach.Ale nie mowie jezcze nie bo moze przyjedzie jeszcze silna potrzeba karmienia piersia.Kazda ciaza inna wiec zobaczymy.

hej laseczki kochane..my juz po usg brzusia wszystkie narzady K ma ok ytylko jest mega zagazowany przez co te placze i bole...ja staram sie go gimnastykowac ale nie wszystkie gazy jak widac wychodza:-(to gazy tez sie unormuja jak juz uklad pokarmowy dojrzeje??

To dobrze ze wszystko w porzadku. A co do tych gazow to wydaje mi sie ze to wlasnie tez przechodzi okolo 4 miesiaca. A prubowalas klasc go na pleckach i robic mu tak zwany "rowerek" ? Ponoc to tez pomaga na brzuszek.

reklama
gie-oska, spróbuj espumisan, on nie zaszkodzi a może pomóc :tak:
Ja przeszłam z bebika na bebilon właśnie bo Ada też była bardzo zagazowana.

a tak ogólnie to u mnie katastrofa, jestem załamana :-(

Do góry