reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

reklama
Witam sie w niedziele

EVE a moj malo pije musze chyba kupic ten co mi Beakta pokazala, mzoe sie uda, no i niekapek Aventu bo TT niechce pic tez uwaza ze to gryzak,,ale z takiego kubeczka z dziubkiem pije

Beakta tego nie czytalam ale czytalam inne artykuly, nawet placiclam za aktywacje zbey dalo sie wiecej... przecyztac...
No ale co zrobic, wszytko nieldugo bedzie szkodliwe...Czasem sie zastanawiam czy nawet jak pisze ze jest to bez szkodliwych substancji czy tak naprawde jest tak jak te butelki z TT te bez BPA sa drogie a te z BPA sa tansze :baffled:

Zaraz zabieram sie za robienie pizzy , juz mam gotowe ciasto rano robiłam...

Sofijka na dworze bawi sie ... tak slicznie sypie snieg... tak wolniutko:-)....

ten artykul juz znam dosc dawno..wielokrotnie przedyskutowany zreszta...no coz moge dodac, zaczniemy moze sprawdzac stopien toksycznosci materialow z ktorych nasze domy postawione..., wiadomo przeciez ze wszystkie te rzeczy i produkty z chemii powstaly w sposob sztuczny i beda w pewnym stopniu zawsze dla nas szkodliwe.., czas by do buszu sie udac dzikiego to moze jest szansa ze wspolczesna cywilizacja nas nie dosiegnie. Chociaz marne to szanse chyba bo reka ludzka wszedzie odbila swoj slad, natomiast tam gdzie mozemy to zawsze staram sie zdrowiej zyc, zdobywam lepsze jedzenie, kupuje organiczne ciuszki, proszki, kosmetyki...wszystkiego jednak nie zmienimy, nie ma takiej szansy nawet.

Pawimi no tak, racja...

Komputery tez szkodlaiwe :-D a bez nich nie da sie zyc - jak bez wozka:-) dla dziecka...

ale sie rozmarzyłam moja kuznka jedzie na Dominikane :sorry2: ale jej fajnie , tylko na tydzien ale to dla mnie bylo by Az Tydzien:cool:

dla mnie tez bylby to tylko AZ tydzien biorac pod uwage ilosc naszych urlopow tutaj...:-( marze o ciepolych krajach patrzac a ta zime, a wogole to marzy mi sie drugi domek...np. w Arizonie, tylko technicznie troche ciezko zorganizowac z dziecmi w wieku szkolnym, na szczescie rodzaj pracy jaki mamy z mezem pozwolilby nam nawet moze na taki podwojny tryb zycia...ale to tylko narazie marzenia wylonione z gory sniegu jaka mam za oknem hahahaha

Witam!
Chyba kazda z nas marzy o ciepłych wakacjach, mi M już obiecaŁ ZE w czerwcu sobie gdzies pojedziemy
Ja dzis sprzatałam, bo w tygodniu nie mam szans przy dzieciach i obiad zrobiłam, 3h w kuchni spędziłam :-p
była któras z was na Teneryfie albo Kofru??

Tez mi sie tak wydaje ze Gastone byl , ale z tego co wiem to jest fajnie hehehe
My planujemy juz wyjazd od 3 lat i sie nie udaje :baffled: wiec juz nie planuje moze kiedy jak spontan sie uda!!!

Ja juz pojadłam pizzy ...
tearaz odpoczywam, zaraz musze ogranc kuchnie do konca.
Jutro ma przyjechac kumpala z corka ale czy dojedzie to nie wiem, mam nadzieje ze nas nie zasypie bo ciagle pada...

Ostatnia edycja:
No to już całkiem niedługo! Nie dziwię się, że już się nie możesz doczekać... Nie martwi Cię, że jeszcze wózka nie masz dla pociech?
Mam trzy :-D tylko podwojnego nie mam jeszcze ale sie narazie tym nie przejmuje bo teraz z malym uzywam wozka tylko na dluzsze spacery lub do galeri. A w ziemie na dlugie spacery nie chodzimy tylko wiecej kolo domu wiec w wozku nie siedzi, a jak sie zrobi troche cieplej to kupie chyba ten valco i juz.

Dusia Maniek tez sie urodzilw sierpniu,na poczatku.Ja chcialam tak zeby byl lipiec,sierpien.I jak widac mi sie udalo :-)

Z kturego? Bo ja jestem z 13 ;-) To u ciebie tak jak u mnie dzieciaczki benda z tego samego miesiac bo moj maly 29 luty no i teraz mam termin na 10. No chyba ze mala jeszcze w styczniu sie pokaze :-D No i jeszcze moj maz tez z lutego haha

reklama
ten artykul juz znam dosc dawno..wielokrotnie przedyskutowany zreszta...no coz moge dodac, zaczniemy moze sprawdzac stopien toksycznosci materialow z ktorych nasze domy postawione..., wiadomo przeciez ze wszystkie te rzeczy i produkty z chemii powstaly w sposob sztuczny i beda w pewnym stopniu zawsze dla nas szkodliwe.., czas by do buszu sie udac dzikiego to moze jest szansa ze wspolczesna cywilizacja nas nie dosiegnie. Chociaz marne to szanse chyba bo reka ludzka wszedzie odbila swoj slad, natomiast tam gdzie mozemy to zawsze staram sie zdrowiej zyc, zdobywam lepsze jedzenie, kupuje organiczne ciuszki, proszki, kosmetyki...wszystkiego jednak nie zmienimy, nie ma takiej szansy nawet.
Zgada sie:tak:
z tego co pamietam Gastone byla napewno na teneryfie..:tak:
:-D:-D napewno to nie dojechala,zrezygnowalaze wzgledu na preprowadzke do nowego domu i btrak funduszy:-D
Z kturego? Bo ja jestem z 13 ;-) To u ciebie tak jak u mnie dzieciaczki benda z tego samego miesiac bo moj maly 29 luty no i teraz mam termin na 10. No chyba ze mala jeszcze w styczniu sie pokaze :-D No i jeszcze moj maz tez z lutego haha

z 5 sierpnia:tak:

Do góry