beakta
Mammy of boys & girl
Dziewczyny widzialyscie to ??? Wózki dla dzieci powodują raka - Gospodarka - Dziennik.pl
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam trzy tylko podwojnego nie mam jeszcze ale sie narazie tym nie przejmuje bo teraz z malym uzywam wozka tylko na dluzsze spacery lub do galeri. A w ziemie na dlugie spacery nie chodzimy tylko wiecej kolo domu wiec w wozku nie siedzi, a jak sie zrobi troche cieplej to kupie chyba ten valco i juz.No to już całkiem niedługo! Nie dziwię się, że już się nie możesz doczekać... Nie martwi Cię, że jeszcze wózka nie masz dla pociech?
Dusia Maniek tez sie urodzilw sierpniu,na poczatku.Ja chcialam tak zeby byl lipiec,sierpien.I jak widac mi sie udalo :-)
Zgada sieten artykul juz znam dosc dawno..wielokrotnie przedyskutowany zreszta...no coz moge dodac, zaczniemy moze sprawdzac stopien toksycznosci materialow z ktorych nasze domy postawione..., wiadomo przeciez ze wszystkie te rzeczy i produkty z chemii powstaly w sposob sztuczny i beda w pewnym stopniu zawsze dla nas szkodliwe.., czas by do buszu sie udac dzikiego to moze jest szansa ze wspolczesna cywilizacja nas nie dosiegnie. Chociaz marne to szanse chyba bo reka ludzka wszedzie odbila swoj slad, natomiast tam gdzie mozemy to zawsze staram sie zdrowiej zyc, zdobywam lepsze jedzenie, kupuje organiczne ciuszki, proszki, kosmetyki...wszystkiego jednak nie zmienimy, nie ma takiej szansy nawet.
napewno to nie dojechala,zrezygnowalaze wzgledu na preprowadzke do nowego domu i btrak funduszyz tego co pamietam Gastone byla napewno na teneryfie..
Z kturego? Bo ja jestem z 13 ;-) To u ciebie tak jak u mnie dzieciaczki benda z tego samego miesiac bo moj maly 29 luty no i teraz mam termin na 10. No chyba ze mala jeszcze w styczniu sie pokaze No i jeszcze moj maz tez z lutego haha